Beste Zangers gemist

Heb je een aflevering van Beste Zangers gemist op NPO 1? Bij NLZIET kijk je de afleveringen lekker terug wanneer het jou uitkomt. Onder leiding van Jan Smit zingen zeven Nederlandse artiesten elkaars repertoire. Dit leidt tot verrassend mooie nummers die in sommige gevallen de hitlijsten halen!

Benieuwd? Meld je aan bij NLZIET en kijk de eerste maand gratis!  Als NLZIET je goed bevalt, dan hoef je niets te doen en loopt jouw abonnement automatisch door voor €7,95 per maand. Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast!


 • logo

  Duetten

  Okt. 2021 • 20:36

  50m min

 • logo

  Anneke van Giersbergen

  Okt. 2021 • 20:35

  53m min

 • logo

  Joe Buck

  Okt. 2021 • 20:35

  50m min

 • logo

  Karsu

  Sep. 2021 • 20:35

  54m min

 • logo

  Alides Hidding

  Sep. 2021 • 20:35

  51m min

 • logo

  Belle Perez

  Sep. 2021 • 20:40

  53m minBeste Zangers 2021

Bij Beste Zangers wordt geprobeerd om een groep samen te stellen van wat bekendere artiesten en wat onbekendere namen. Zo komen allerlei genres in het programma samen en leren de kijkers ook weer een paar hele goede nieuwe artiesten kennen. Dit zijn de artiesten die in Beste Zangers 2021 het podium op klimmen:


 • Alides Hidding was in de jaren 80 een ware wereldster als frontman van de discoband Time Bandits. Met zijn karakteristieke kopstem bereikte hij in 1983 de tweede plek van de Nederlandse Top 40 met het nummer I’m specialized in you, waarna nog vele andere hits volgen.

 • Anneke van Giersbergen is een metalzangeres. Ze was de eerste female fronted van een metalband ooit toen ze in 1994 toetrad tot The Gathering. Op die manier was zij ook een groot voorbeeld voor Floor Jansen, die enkele seizoenen geleden aan Beste Zangers meedeed.

 • Belle Pérez is een Spaanse zangeres die doorbreekt in Nederland dankzij Que viva la vida, de Spaanstalige titelsong van de film Madagaskar. Sindsdien is zij een graaggeziene gast bij onder meer Muziekfeest op het Plein.

 • Bökkers is een bluesrocker die zijn muziek brengt in het Sallands dialect. Salland ligt in Overijssel en daardoor krijgt de muziek van Bökkers al snel een boers randje. Met zijn cover van Catch & Release, genaamd Iederene hef een reden, staat sinds het uitbrengen steevast in de Top 2000.

 • Joe Buck is een countrymuzikant die onder contract staat bij het platenlabel van Ilse DeLange. Voor een reclame van supermarkt PLUS maakt Joe Buck in 2019 het liedje The way you take time, wat zijn definitieve doorbraak in Nederland betekent. Dit liedje heb je ongetwijfeld weleens gehoord!

 • Karsu is een jazzzangeres. Ze is klassiek geschoold pianiste, en tijdens haar nummers maakt ze veel gebruik van Turkse invloeden, gezien haar roots. In Turkije slaat deze muziek ontzettend aan: zij heeft daar al twee nummer 1-hits gescoord.

 • Roel van Velzen is de bekendste van het stel van dit jaar. Met Baby get higher brak hij in 2006 door.Hoogtepunten uit Beste Zangers

Het programma is al sinds 2009 te zien en kent vele hoogtepunten. Zo gaf Thomas Berge in het eerste seizoen een speciaal optreden toen hij het nummer “Kon ik maar even bij je zijn” van Gordon zong. Glennis Grace brak door met “Afscheid” van Volumia! en scoorde hiermee een nummer 1-hit. Zangeres Do bereikte de eerste plaats in de hitlijsten toen zij in 2015 “Hij gelooft in mij” zong van André Hazes.

Tijdens Beste Zangers 2019 behaalde operazanger Henk Poort de eerste plaats in de Nederlandse iTunes lijst toen hij het nummer “Sound of Silence” zong in de versie van Disturbed, een Amerikaanse metalband. Daarnaast zorgde het duet “Phantom of the Opera” van Floor Jansen en Henk Poort, jurylid bij We Want More, voor een legendarisch optreden. Het optreden ging de hele wereld over en had binnen twee dagen al meer dan 1 miljoen online views. 


Presentatie

Het eerste jaar werd Beste Zangers gepresenteerd door Edsilia Rombley. De twee jaren die daarop volgen nam Victor Reinier (bekend van Flikken Maastricht) het stokje over. Sinds 2012 is Jan Smit de presentator. Nick en Simon presenteerden tijdelijk Beste Zangers 2020. Maar Jan Smit is dit jaar weer terug als presentator van het programma, nu hij hersteld is van zijn burn-out.


Kijk mee naar de nieuwe hit

 • Komt uit het nieuwe seizoen van Beste Zangers weer een grote hit voort? Kijk mee vanaf 2 september, elke donderdagavond op NPO 1.
 • Wil je liever andere programma’s kijken? Dat kan natuurlijk ook. Met NLZIET kijk je ook naar We Want More.
 • Via NLZIET kan je programma’s live- en terugkijken op welk apparaat je maar wilt.
 • Beste Zangers gemist? Kijk reclamevrij Beste Zangers terug via NLZIET.
 • NLZIET kan je ontvangen vanuit de gehele EU.
 • Kijk naar 34 zenders van NPO, RTL en SBS!


Beste Zangers terugkijken

Wie weet de anderen tot tranen toe te roeren en verrast het meest met zijn eigen versie van een nummer van een ander? Heb je een aflevering van Beste Zangers gemist? Met NLZIET kun je alle afleveringen lekker op je gemak terugkijken. Probeer de eerste maand gratis en kijk direct. Vanaf nu hoef je echt niets meer te missen van de Nederlandse televisie. Veel kijkplezier!


Wist je dat?

 • Edsilia Rombley was presentatrice in seizoen 1, Victor Reinier in seizoen 2 en 3. Sinds seizoen 4 presenteert Jan Smit het programma. Alleen in seizoen 13 namen Nick & Simon het presentatiestokje eenmalig over tijdens de burn-out van Jan Smit.
 • Afscheid van Glennis Grace, Duurt te lang van Davina Michelle en Door de wind van Miss Montreal zijn de drie grootste hits die voort zijn gekomen uit Beste Zangers.
 • Van Beste Zangers zijn er meerdere specialafleveringen uitgezonden. In 2019, 2020 en 2021 werd er een Songfestivalspecial uitgezonden. In 2019 was er een kerstspecial en in 2020 was er een musicalspecial. Ook deze zijn terug te kijken via NLZIET!
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer is Beste Zangers te zien?

Beste Zangers is vanaf donderdag 2 september elke week te zien om 20:30 uur.

Wie zijn de kandidaten van Beste Zangers 2021?

Alides Hidding, Anneke van Giersbergen, Belle Pérez, Bökkers, Joe Buck, Karsu en Roel van Velzen zijn de kandidaten van Beste Zangers 2021.

Op welk tijdstip wordt Beste Zangers uitgezonden?

Om 20.30u kijk je live naar de Beste Zangers.

Kan ik Beste Zangers terugkijken met NLZIET?

Ja, dat kan zeker! Je kan ook alle oude seizoenen van Beste Zangers terugkijken. Ideaal als je Beste Zangers gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik Beste Zangers live kijken met NLZIET?

Ja, via NLZIET kan je ook live tv-kijken.