Bureau Rotterdam gemist?

Bureau Rotterdam gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Bureau Rotterdam gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Bureau Rotterdam terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Bureau Rotterdam gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Bureau Rotterdam 2023

Met de ‘Bureau’ reeks bezocht Ewout al eerder de steden Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Arnhem. Nu is Rotterdam aan de beurt.

Deze stad slaapt nooit, heeft ruim 660.000 inwoners en is qua oppervlakte de grootste gemeente van Nederland. Rotterdam heeft te maken met jeugdcriminaliteit, verkeersongelukken, overlast en drugsgerelateerde misdaad.

De agenten worden dagelijks geconfronteerd met zeer uiteenlopende situaties. Ewout volgt het op de voet en geeft zo de kijker een unieke blik achter de schermen van het reilen en zeilen bij de politie.

Vanaf dinsdag 10 oktober volgt Ewout wekelijks wederom de hulpdiensten van de politie op RTL 4. Aflevering van Bureau Rotterdam gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Ewout, Zeeman Confronteert, Ontvoerd en Kees van der Spek kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct bij NLZIET.

De laatste afleveringen van Bureau Rotterdam

Afl. 9 Keashia en Brian nemen Ewout Genemans mee op een grootscheepse drugsactie in de binnenstad van Rotterdam. Ook proberen ze een mysterie op te lossen wanneer een man aangeeft al...
Lees meer over
Afl. 8 Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout Genemans midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een...
Lees meer over
Afl. 7 Keashia en Brian komen ter plaatse als een burenruzie uit de hand loopt. Agenten Lindsey en Wouter krijgen een melding van een schietpartij. Jacco en Guido laten Ewout Genemans...
Lees meer over
Afl. 6 Een drugsdeal ontaardt in een schietpartij. Agenten Nadia en Joyce zijn als eerste bij het slachtoffer dat met een schotwond op de grond ligt. Andrea en Alex gaan op zoek naar een...
Lees meer over
Afl. 5 Twee vrouwen liggen vechtend op de grond in het centrum van Rotterdam. Keashia en Brian halen ze met pijn en moeite uit elkaar. Jacco en Guido proberen een heftig bloedende man te...
Lees meer over
Afl. 4 Wouter en Lindsey belanden in een geheimzinnige situatie waarbij iemand neergestoken is. Nadia en Joyce willen een drugstest afnemen bij een automobilist, maar die maakt het hen...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis