Santos gemist?

Santos gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Santos gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Santos terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Santos gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Santos 2023

In de nieuwe dramaserie Santos probeert het liefdeskoppel Glenn en Yola samen een leven op te bouwen in Rotterdam. Terwijl ze beiden hun dromen proberen na te jagen in deze stad, komen ze vast te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele familie en vriendenkring.

Glenn heeft te maken met een drugsdealer als beste vriend en Yola met haar moeder die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse drugswereld. Lukt het ze om de juiste keuzes te blijven maken?

 

De cast van Santos seizoen 1

De cast van Santos bestaat uit:

 • Yannick Jozefzoon
 • Yootha Wong-Loi-Sing
 • Romana Vrede
 • John Buijsman
 • Kiefer Zwart
 • Jack Wouterse

Ook heeft de serie debuutrollen voor artiesten Vic9 (Quivaughn Joel Jordan), Sarita Lorena, Masésé Macnack, Naomi Sharon, Heinek’N (Ron Helena) en Adison Dos Reis.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van NPO Plus vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Santos is vanaf 9 november op NPO 3 live te zien. Aflevering van Santos gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Santos

Adeus De politie zoekt naar Nico, terwijl Erveline doordraait. Yola moet samen met Glenn een laatste klus klaren, waarbij ze een oude bekende treffen.
Lees meer over
Nieuwe grogue Erveline verliest controle nu Nico onraad ruikt en haar zoons worden verhoord. Glenn en Yola moeten beiden een onaangename klus uitvoeren. Glenn probeert Yola te overtuigen om met...
Lees meer over
Loyaliteit Glenn en Jermaine moeten een klus uitvoeren voor Kikker. De loods van de familie Dos Santos krijgt onaangenaam bezoek en Nando en Edson komen in de problemen.
Lees meer over
Afgewezen Glenn en Jermaine zijn op de vlucht na het ongeluk, omdat Erveline de dader wil vinden. Glenn en Jermaine zoeken op alle mogelijke plekken hulp. Kikker vraagt zich af hoe Dos...
Lees meer over
Ontlading Kikker probeert voet aan de grond te krijgen in de vastgoedwereld en hoopt Sharon in te paaien om dichter bij zoon Jamey te komen. Glenn en Jermaine gaan op zoek naar nieuw werk en...
Lees meer over
De strap Glenn en Yola's relatie komt onder spanning te staan als Yola Glenn confronteert met zijn leugens en Glenn zijn twijfels uit over de oprechtheid van Erveline. Ondertussen bekijkt...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis