Santos gemist?

Santos gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Santos gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van Santos terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Santos gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Santos 2023

In de nieuwe dramaserie Santos probeert het liefdeskoppel Glenn en Yola samen een leven op te bouwen in Rotterdam. Terwijl ze beiden hun dromen proberen na te jagen in deze stad, komen ze vast te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele familie en vriendenkring.

Glenn heeft te maken met een drugsdealer als beste vriend en Yola met haar moeder die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse drugswereld. Lukt het ze om de juiste keuzes te blijven maken?

 

De cast van Santos seizoen 1

De cast van Santos bestaat uit:

 • Yannick Jozefzoon
 • Yootha Wong-Loi-Sing
 • Romana Vrede
 • John Buijsman
 • Kiefer Zwart
 • Jack Wouterse

Ook heeft de serie debuutrollen voor artiesten Vic9 (Quivaughn Joel Jordan), Sarita Lorena, Masésé Macnack, Naomi Sharon, Heinek’N (Ron Helena) en Adison Dos Reis.

Kijk alles van NPO Start en NPO Plus

Met NLZIET kun je alles van NPO Start en NPO Plus kijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.

Santos is vanaf 9 november op NPO 3 live te zien. Aflevering van Santos gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Santos

Adeus De politie zoekt naar Nico, terwijl Erveline langzaam in paniek raakt en doordraait. Ze doet er alles aan om als winnaar uit de strijd te komen. Edson geeft een persoonlijke...
Lees meer over
Nieuwe grogue Erveline dreigt de controle te verliezen nu politieman Nico onraad ruikt. Nando en Edson worden in de verhoorkamer fors onder druk gezet om te spreken. Glenn en Jermaine voeren een...
Lees meer over
Loyaliteit Glenn en Jermaine moeten een klus doen voor Kikker, waar Glenn niet blij mee is. Terwijl Yola bij de loods van de familie Dos Santos is om met haar broers te praten over Glenn,...
Lees meer over
Afgewezen Na het ongeluk raken Glenn en Jermaine in paniek. Erveline wil koste wat kost de dader vinden om Zenaida's eer te herstellen. Broers Edson en Nando gaan op onderzoek uit en komen...
Lees meer over
Ontlading Kikker probeert voet aan de grond te krijgen in de vastgoedwereld en hoopt Sharon in te paaien om dichter bij zoon Jamey te komen. Glenn en Jermaine gaan op zoek naar nieuw werk en...
Lees meer over
De strap Glenn en Yola's relatie komt onder spanning te staan als Yola Glenn confronteert met zijn leugens en Glenn zijn twijfels uit over de oprechtheid van Erveline. Ondertussen bekijkt...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis