Beau gemist?

Beau gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Beau live kijken met NLZIET

Een talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Beau van Erven Dorens is al jarenlang een geliefde presentator. Beau is naast televisiepresentator ook schrijver, cabaratier en acteur, maar hij heeft zijn naamsbekendheid voornamelijk gekregen door de programma’s Deal of No Deal, Casa di Beau, RTL Boulevard en Race om de Ringen.

Beau is vanaf 30 oktober op RTL 4 live te zien. Aflevering van Beau gemist? Of heb je een andere uitzending van RTL 4 gemist? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Beau

Afl. 30 Met in deze uitzending: * Alweer de laatste Beau van dit seizoen met daarin: * Alle ogen zijn vandaag op ze gericht: Songfestivalduo Mia en Dion zingen voor het eerst live op de...
Lees meer over
Afl. 29 Met in deze uitzending: * Een uitbundige Koningsdag in Rotterdam! Te gast zijn Coks Donders, Marc-Marie Huijbregts en Fiona Hering. * Alles wat Marcel van Roosmalen aanraakt...
Lees meer over
Afl. 28 Met in deze uitzending: * Zeker 150 Nederlanders zijn geëvacueerd uit Soedan. R Sinds ruim een week geleden woedt er een hevige strijd in het land. Twee geëvacueerde...
Lees meer over
Afl. 27 Met in deze uitzending: * De oudste president van de Verenigde Staten ooit, gaat het nog een keer proberen. De Amerikaanse president Joe Biden maakte officieel bekend dat hij mee...
Lees meer over
Afl. 26 Met in deze uitzending: * Van geluidsoverlast tot een verkeerd geplaatste schutting: televisierechter meester Frank Visser bemiddelt al ruim 25 jaar in hoog opgelopen burenruzies....
Lees meer over
Afl. 25 Met in deze uitzending: * Advocaat Inez Weski is gearresteerd op verdenking van het doorgeven van informatie aan Ridouan Taghi. Saskia Belleman en advocaat Anis Boumanjal zijn te...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis