All You Need Is Love gemist en terugkijken?

All You Need Is Love gemist? Kijk nu terug! In AYNIL brengt Robert ten Brink geliefden bij elkaar tijdens de feestdagen. Tijdens de reguliere uitzendingen geeft hij geliefden de mogelijkheid om op televisie tegen elkaar te zeggen hoeveel ze van elkaar houden.

Bij NLZIET kun je de afleveringen reclamevrij terugkijken op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct. Met NLZIET kijk je alles van de Nederlandse tv zonder kabels of kastjes. Daarna is een abonnement maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.Voordelen van NLZIET

  • All You Need Is Love gemist? Kijk on demand zonder reclame.
  • Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je smartphone, tv, laptop of tablet.
  • Kijk alle seizoenen.
  • NLZIET is in de hele EU beschikbaar.
  • NLZIET is het voordeligste tv-abonnement van Nederland.


Live kijken

Met een abonnement op NLZIET kun je All You Need Is Love live kijken waar je maar wilt. Installeer de app van NLZIET op je telefoon, laptop, tv of tablet en begin direct met kijken. Het enige wat je verder nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding. Je kunt dus ook onderweg of op vakantie naar NLZIET kijken. Heb je het begin van het programma gemist? Geen probleem, want met NLZIET kun je terugspoelen naar het begin. Perfect als je All You Need Is Love gemist hebt.


All You Need Is Love Kerstspecial

Voor veel Nederlanders is de Kerst pas echt compleet wanneer er naast lekker eten samen ook gekeken wordt naar de All You Need Is Love Kerstspecial. Vanaf december 1992 bezorgen Robert ten Brink en zijn team iedereen een kerstgevoel. Tijdens de kerstspecial zorgen zij ervoor dat niemand alleen is met Kerst en brengen zij geliefden waar dan ook ter wereld weer bij elkaar. Jaren later verschenen er ook andere thema uitzendingen voor Valentijnsdag en Moederdag.


Heb je zin om lekker weg te dromen bij het meest romantische programma van de Nederlandse en Vlaamse televisie? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct!Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer is de All You Need Is Love Kerstspecial?

De All You Need Is Love Kerstspecial wordt op 24 december om 20.00u uitgezonden.

Op welke zender wordt All You Need Is Love uitgezonden?

All You Need Is Love wordt op RTL 4 uitgezonden.

Welke reality programma’s kan ik nog meer terugkijken?

Je kunt een hoop programma’s, zoals Obese, Lang Leve de Liefde, Massa Is Kassa en B&B Vol Liefde terugkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Wie presenteert All You Need Is Love?

Robert ten Brink presenteert het programma.