De Moeite Waard gemist?

De Moeite Waard gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Moeite Waard gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van De Moeite Waard terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je De Moeite Waard gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

Woonprogramma waarin presentator Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes onervaren koppels volgen bij het ‘flippen’ van een huis.

Dit houdt in dat de deelnemers een woning kopen, slopen en verbouwen, in de hoop deze met winst te verkopen.

Hoe pakt het avontuur van de deelnemers uit? Wat heeft het gedaan met hun onderlinge relatie? En bovenal: is er sprake van winst of toch verlies?

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van De Moeite Waard gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Moeite Waard

Afl. 6 De zussen Winnie en Saskia uit Amstelveen gaan een flipuitdaging aan in Apeldoorn. Verbouwen is een vak en daar komen de zussen al snel achter. Ook moeten ze het al vrij snel...
Lees meer over
Afl. 5 De broers Remy en Gerold gaan het avontuur aan. Ze worden daarbij gesteund door hun vrouwen en familieleden. Veel lijkt soepel te gaan, maar lange klusdagen zorgen voor frictie en...
Lees meer over
Afl. 4 Marcel en Esmee gaan het avontuur aan en verbouwen een woning in de hoop op winst. Ze leggen de lat hoog door een vrijstaande villa te kopen. Marcel is klusser in hart en nieren en...
Lees meer over
Afl. 2 Maaike gaat met hulp van haar vader Jan het avontuur aan. Ze weet een vervallen appartement te bemachtigen met een prachtige ligging. Er duiken al snel verborgen gebreken op en de...
Lees meer over
Afl. 1 Het Friese koppel Ge-An en Klaas gaat het flipavontuur aan. Het stel besteedt alle uren die zij overhouden naast hun werk en gezinsleven aan het opknappen van een uitgewoonde jaren...
Lees meer over
Afl. 7 Jan en Kees gaan een flipavontuur aan in Delft. Ze stuiten op een totaal vervallen monumentaal pand in het centrum. Ook Bob Sikkes is razend enthousiast over deze ruwe diamant,...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis