De Moeite Waard gemist?

De Moeite Waard gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Moeite Waard gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van De Moeite Waard terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je De Moeite Waard Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

Woonprogramma waarin presentator Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes onervaren koppels volgen bij het ‘flippen’ van een huis.

Dit houdt in dat de deelnemers een woning kopen, slopen en verbouwen, in de hoop deze met winst te verkopen.

Hoe pakt het avontuur van de deelnemers uit? Wat heeft het gedaan met hun onderlinge relatie? En bovenal: is er sprake van winst of toch verlies?

Kijk de beste series vooruit

Met NLZIET Premium en NLZIET Extra kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van De Moeite Waard gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Moeite Waard

Afl. 7 Jan en Kees gaan een flipavontuur aan in Delft. Ze stuiten op een totaal vervallen monumentaal pand in het centrum. Ook Bob Sikkes is razend enthousiast over deze ruwe diamant,...
Lees meer over
Afl. 6 De zussen Winnie en Saskia uit Amstelveen gaan een flipuitdaging aan in Apeldoorn. Verbouwen is een vak en daar komen de zussen al snel achter. Ook moeten ze het al vrij snel...
Lees meer over
Afl. 5 De broers Remy en Gerold gaan het avontuur aan. Ze worden daarbij gesteund door hun vrouwen en familieleden. Veel lijkt soepel te gaan, maar lange klusdagen zorgen voor frictie en...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis