The Bold And The Beautiful gemist?

The Bold and the Beautiful gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

The Bold and the Beautiful gemist en terugkijken?

The Bold and the Beautiful is een Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.

In The Bold and the Beautiful 2023 kom je meer te weten over de intrigerende persoonlijkheden van de Forrester-familie en hoe ze omgaan met de uitdagingen van het leven in de modewereld. De show behandelt een breed scala aan onderwerpen, van liefde en huwelijk tot familieproblemen en zakelijke conflicten.

Als je op zoek bent naar een spannend en glamoureus televisieprogramma, is The Bold and the Beautiful zeker een aanrader.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van The Bold gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van The Bold And The Beautiful

Afl. 9014 Liam komt Taylor tegen bij Il Giardino en praat met haar over Thomas. Steffy wil van Hope weten wat ze voelt voor Thomas.
Lees meer over
Afl. 9013 Wyatt vraagt Liam naar de samenwerking tussen Hope en Thomas. Ridge en Taylor zijn Brooke dankbaar voor de kans die zij Thomas heeft gegeven. Steffy ziet iets wat ze liever niet...
Lees meer over
Afl. 9012 Ridge wil dat RJ een schets voor hem maakt en is verrast door het resultaat. Deacon vraagt Count Bouche om zich te bewijzen als wijnkenner. Hope vreest dat ze op het gebied van...
Lees meer over
Afl. 9011 Deacon krijgt hulp aangeboden om Il Giardino tot een nog groter succes te maken. Ridge biedt RJ aan om te komen werken bij Forrester Creations.
Lees meer over
Afl. 9010 Steffy vertelt Finn hoe haar bezoek aan Sheila is verlopen. Sheila probeert ondertussen Jack te manipuleren. Carter vraagt Katie of ze gevoelens heeft voor Bill.
Lees meer over
Afl. 9009 Sheila is blij dat Jack haar bezoekt in de gevangenis. Bill werkt er hard aan om Katie voor zich terug te winnen. Carter neemt Eric in vertrouwen en vertelt hem over zijn zorgen...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis