The Bold And The Beautiful gemist?

The Bold and the Beautiful gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

The Bold and the Beautiful gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van The Bold and the Beautiful terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je The Bold and the Beautiful gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

The Bold and the Beautiful 2024

In The Bold and the Beautiful 2024 kom je meer te weten over de intrigerende persoonlijkheden van de Forrester-familie en hoe ze omgaan met de uitdagingen van het leven in de modewereld. De show behandelt een breed scala aan onderwerpen, van liefde en huwelijk tot familieproblemen en zakelijke conflicten.

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van The Bold gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van The Bold And The Beautiful

Afl. 9238 Thomas en Hope zijn het oneens over de hartverscheurende beslissing die ze moeten nemen over Douglas. Steffy is gelukkig met haar glorieuze overwinning.
Lees meer over
Afl. 9237 Brooke en Steffy hebben uiteenlopende meningen over de crisis tussen Hope en Thomas. Hope wordt verrast als Thomas een levensveranderende keuze aankondigt.
Lees meer over
Afl. 9236 Ridge eist antwoorden van Hope, terwijl Brooke haar verdedigt. Steffy moedigt Thomas aan om op een drastische manier over zijn liefdesverdriet heen te komen.
Lees meer over
Afl. 9235 Thomas laat Ridge weten hoe boos hij is over de onverwachte beslissing van Hope. Het conflict tussen Steffy en Hope bereikt een kookpunt.
Lees meer over
Afl. 9234 Carter probeert Liam ervan te overtuigen dat Thomas is veranderd. Hun ruzie leeft weer op als Hope zich verdedigt tegen Steffy.
Lees meer over
Afl. 9233 De Logans en Forresters reageren emotioneel op Hopes beslissing. Steffy is nog nooit zo boos geweest op Hope als nu.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis