The Bold gemist?

Heb je The Bold and the Beautiful gemist? Bij NLZIET bepaal je zelf hoe en wanneer je The Bold kijkt. Maar dat is niet het enige voordeel van online tv-kijken. Bij NLZIET kijk je namelijk naar je favoriete tv-programma’s zonder reclame. Geen tijd gehad om je favoriete soap live te kijken? Kijk dan de aflevering toch terug, zonder reclame vervelende reclames tussendoor.


Al dertig jaar is deze soap één van de meest populaire series wereldwijd. De serie is in ongeveer 130 landen te zien op televisie. Overal ter wereld, beleven trouwe kijkers dagelijks hun TBATB-momentje. Toch kan het voorkomen dat je eens een aflevering mist. Op zo’n moment kun je gelukkig met jouw abonnement bij NLZIET alles makkelijk terugkijken, waar en wanneer je wilt!


The Bold and the Beautiful terugkijken kan via de televisie app op je smart tv, maar ook op je telefoon, tablet of laptop. Daarnaast kun je ook kijken via Chromecast, Airplay, Apple TV, PS4, Android TV en Fire TV. Met de apps van NLZIET wordt het volgen van je favoriete serie wel heel gemakkelijk! Probeer nu de eerste maand gratis en kijk direct!


Meld je aan en kijk direct naar TBATB

 • logo

  Afl. 8608

  Morgen • 18:05

  20m min

 • logo

  Afl. 8607

  Vandaag • 18:05

  21m min

 • logo

  Afl. 8606

  Vr 22 okt. • 18:00

  21m min

 • logo

  Afl. 8605

  Do 21 okt. • 18:00

  21m min

 • logo

  Afl. 8604

  Wo 20 okt. • 18:05

  20m min

 • logo

  Afl. 8603

  Di 19 okt. • 18:00

  20m min


The Bold and the Beautiful vooruitkijken

Even lekker in het leven van de families Forrester, Marone en Logan duiken. Heerlijk! Maar helaas is een aflevering zo afgelopen. Wat dan een uitkomst is, vooruitkijken! Met NLZIET kijk je twee afleveringen vooruit. Maar mijd de afleveringsteksten, want je kan daar de gebeurtenissen van die aflevering van The Bold and The Beautiful vooruit lezen.


Dat je een aflevering eerder kunt kijken is superfijn, door TBATB als favoriet toe te voegen krijg je automatisch een melding in de app wanneer er weer een nieuwe aflevering beschikbaar is. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en kun je als eerste The Bold and The Beautiful vooruitkijken! Cliffhangers zijn voor jou verleden tijd, dit is pas écht ongestoord The Bold and the Beautiful kijken!


Over The Bold and the Beautiful

Op 23 maart in 1987 werd de allereerste aflevering ooit uitgezonden in de Verenigde Staten. Sinds 1990 kan ook Nederland dagelijks meegenieten van de beslommeringen rondom de familie Forrester in Californië, Los Angeles. De serie draaide in het begin alleen om de families Forrester, Logan en Spectra. Maar gedurende de afgelopen dertig jaar hebben vele andere personages de revue gepasseerd en vervullen ook de familie Marone en Spencer een rol in de serie. In tegenstelling tot de meeste andere Amerikaanse soaps duurt TBATB inclusief reclame geen uur, maar een half uur. Het aantal acteurs is ook niet zo groot als bij andere Amerikaanse soaps.


De belangrijkste scenarioschrijver Bradley Bell heeft de gewoonte om verhaallijnen af te kappen wanneer deze niet aanslaan bij de kijker. Fans hebben al veelvuldig geliefde personages uit de serie zien vertrekken en menen zelfs dat de scenarioschrijver favoriete karakters heeft die niet uit de serie zullen verdwijnen. Deze “Fab Five” worden altijd voorgetrokken en bestaan uit de personages Ridge, Thorne, Nick, Brooke en Taylor.


In 2012 werd bekend dat acteur Ronn Moss na 25 jaar uit de serie zou stappen. Hij speelde met glans de rol van modemagnaat Ridge Forrester en is te herkennen aan zijn machtige kaaklijn, volle haardos, donkere stem en een goddelijk lichaam. Moss verdween van het scherm zonder verdere uitleg. Twee weken later werd bekend dat ook Susan Flannery na 25 jaar de serie zou verlaten. Haar rol als Stephanie Forrester werd wel keurig uit de serie geschreven.


De soap op RTL

In Amerika wordt de serie al sinds 1987 uitgezonden en in 1990 kwam de soap naar Nederland. Toen de soap in 1990 voor het eerst op de Nederlandse televisie kwam, keken er gemiddeld dagelijkse rond de 900.000 mensen. The Bold werd toen iedere werkdag op 17.30 uur uitgezonden op RTL 4. In 2006 verhuisde de soap, SBS6 kocht de rechten. TBATB was van maandag tot en met vrijdag te zien om 16.15 uur, de kijkcijfers kwamen niet boven de 500.000 uit. Helaas niet zo’n succes. Reden voor SBS om te stoppen met de Amerikaanse soap. Sinds 2011 is de serie weer dagelijks te zien bij RTL 8. Sinds 2014 kun je ook online The Bold and the Beautiful vooruitkijken bij NLZIET.Online tv-kijken bij NLZIET

Bij NLZIET staan al ruim 250 TBATB-afleveringen voor je klaar! Even niks te doen? Of gewoon zin om een aflevering terug te kijken? Dat kan allemaal bij NLZIET. Doordat je twee dagen vooruit kan kijken, weet je zeker dat niemand je TBATB-spoilers kan vertellen morgen. Kijk alle drama, intriges, liefde en verdriet terug of vooruit bij NLZIET.


Bij NLZIET kun je 24/7 online tv-kijken waar je maar wilt. Je kijkt live naar 36 tv-zenders van NPO, RTL en SBS. Daarnaast kun je je favoriete tv-programma’s, series en films tot een jaar terugkijken. Sommige series kijk je zelfs vooruit!


Je kijkt televisie op jouw moment en op jouw manier: op de televisie, je mobiel, tablet of laptop. Met een NLZIET-abonnement kun je op twee schermen tegelijk streamen. Ideaal wanneer je partner iets anders wilt zien. Zo beleef jij toch je TBATB-momentje.


Ben je benieuwd of NLZIET iets voor jou is? Meld je direct aan en kijk de eerste maand gratis. Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast. Veel kijkplezier!


Wist je dat?

 • TBATB de best bekeken soap ter wereld is? De soap wordt in meer dan 130 landen uitgezonden.
 • De soap in Vlaanderen bekend is de soap onder de titel Mooi en Meedogenloos?
 • Meerdere landen de soap een andere naam hebben gegeven? The Bold and The Beautiful, dat is een mondvol moeten ze in Italië hebben gedacht. Daar heet de serie alleen ‘Beautiful’.
 • De Nederlandse acteur Ferry Doedens (bekend van GTST) in oktober 2015 te zien was in TBATB? Hij begeleidde personages Hope, Liam, Ivy en Wyatt tijdens een bezoek in Amsterdam voor hun modehuis.
 • De serie talloze prijzen in de wacht heeft gesleept? Zoals de Daytime Emmy Awards en de TV Soap Golden Boomerang Awards.
 • De serie nu vooral gaat over het wel en wee van de families Forrester, Marone en Logan? Maar de serie begon met drie andere families: Forrester, Logan en Spectra.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Hoe laat begint The Bold and the Beautiful?

Kijk iedere werkdag om 18.35 uur naar The Bold and the Beautiful op RTL 8.

Op welke zender wordt The Bold and the Beautiful uitgezonden?

Je kijkt TBATB dagelijks op RTL 4 en RTL 8. Je ziet de aflevering van die dag of de herhaling van de dag ervoor. Wil je als eerste een aflevering van deze Amerikaanse soap zien, dan kun je The Bold and The Beautiful vooruitkijken bij NLZIET.

Hoelang bestaat The Bold and the Beautiful?

De soap bestaat al ruim dertig jaar. In 1987 werd de eerste aflevering ooit uitgezonden.

Kan ik The Bold and the Beautiful vooruitkijken bij NLZIET?

Ja, je kunt twee dagen vooruitkijken bij NLZIET. Zo ben je dus altijd als eerste op de hoogte van je favoriete soap!

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Je kijkt NLZIET op je laptop, tablet, smartphone, Apple TV, Android TV en smart tv. Twijfel je of jouw apparaat geschikt is? Lees hier meer over onze apps.