Petit Chateau gemist

Heb je een aflevering van Petit Chateau gemist? Bij NLZIET kun je de afleveringen terugkijken waar en wanneer jij maar wilt. Ben jij al benieuwd wat ze van de kamers weten te maken? Meld je aan bij NLZIET en kijk direct!


De familie Meiland

Maxime en Montana kun je kennen als de dochters van Martien Meiland en Erica Renkema, bekend van het ontzettend populaire programma Chateau Meiland. In het programma vertrok de familie naar Frankrijk om een door hun gekocht chateau op te knappen tot bed & breakfast. Voordat de familie dit kasteel kocht, kon je in het programma Ik Vertrek zien dat ze al eerder naar Frankrijk vertrokken om een kasteel op te knappen. Echter was dit toen nog niet zo’n succes. Een aantal jaren en een stuk oudere kinderen verder, besloot de familie om het opnieuw te proberen en dit keer lukte het wel!


Samen met hun ouders hebben de zussen al heel wat ervaring opgedaan in het opknappen van kamers. Ze hebben het hele chateau in Frankrijk al opgeknapt tot een waar paleis, maar nu is het tijd voor de dames om hun klus skills te laten zien bij de jonge gezinnen. De zussen zullen de mooiste babykamers maken en als leuke verrassing pakken ze ook de kamers van de broertjes of zusjes aan. De meiden weten de kamers met een echte ‘Meiland touch’ om te toveren tot een waar paleis. Van prinsessenkamer tot een boomhutparadijs, niks is te gek voor Maxime en Montana.  Petit Chateau vooruitkijken bij NLZIET

De Meiland-zussen zullen in Petit Chateau ontzettend hun best doen om de mooiste babykamers te creëren. Met een flinke dosis overmoed en lef, veel creativiteit en de juiste contacten helpen ze de gezinnen aan een prachtig Petit Chateau. Heb je nou een aflevering van Petit Chateau gemist? Bij NLZIET kun je Petit Chateau live- en terugkijken waar en wanneer je maar wilt. Ook kun je direct na uitzending exclusief een aflevering van Petit Chateau vooruitkijken. NLZIET biedt ook andere voordelen:
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe laat begint Petit Chateau?

Je kijkt elke donderdag om 20.30 uur naar Petit Chateau. Ben je net te laat met het instarten van een aflevering? Geen probleem, bij NLZIET kun je kiezen voor de optie “begin gemist”. Zo hoef je niks te missen als je de aflevering live gaat kijken

Op welke zender wordt Petit Chateau uitgezonden?

Petit Chateau is te zien op SBS6. Wil je niks van het programma missen? Voeg het dan toe aan ‘Mijn series.’ Zo krijg je een melding wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is en mis je niets van de klus skills van de zussen.

Op welke apparaten kan ik Petit Chateau terugkijken?

Je kunt het programma kijken op je smartphone, tablet, computer, Apple TV of Chromecast. Ideaal als je Petit Chateau gemist hebt.

Kan ik Petit Chateau vooruitkijken?

Ja! Je kunt direct na uitzending op tv een aflevering van Petit Chateau vooruitkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.