Petit Chateau gemist en terugkijken?

Heb je een aflevering van Petit Chateau gemist? Bij NLZIET kun je de afleveringen terugkijken waar en wanneer je wilt. Ben jij al benieuwd wat ze van de kamers weten te maken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.


Petit Chateau vooruitkijken met NLZIET

De Meiland-zussen zullen in Petit Chateau ontzettend hun best doen om de mooiste babykamers te creëren. Met een flinke dosis overmoed en lef, veel creativiteit en de juiste contacten helpen ze de gezinnen aan een prachtig Petit Chateau.

Heb je nou een aflevering van Petit Chateau gemist? Bij NLZIET kun je Petit Chateau live- en terugkijken waar en wanneer je maar wilt. Ook kun je direct na uitzending exclusief een aflevering van Petit Chateau vooruitkijken.
Veelgestelde vragen

Hoe laat begint Petit Chateau?

Je kijkt elke donderdag om 20.30 uur naar Petit Chateau. Ben je net te laat met het instarten van een aflevering? Geen probleem, bij NLZIET kun je kiezen voor de optie “begin gemist”. Zo hoef je niks te missen als je de aflevering live gaat kijken

Op welke zender wordt Petit Chateau uitgezonden?

Petit Chateau is te zien op SBS6. Wil je niks van het programma missen? Voeg het dan toe aan ‘Mijn series.’ Zo krijg je een melding wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is en mis je niets van de klus skills van de zussen.

Op welke apparaten kan ik Petit Chateau terugkijken?

Je kunt het programma kijken op een apparaat naar keuze, zoals je smartphone, tablet, computer, Apple TV of Chromecast. Ideaal als je Petit Chateau gemist hebt. Je kunt ook alle seizoenen van Chateau Meiland terugkijken als je Chateau Meiland gemist hebt.

Kan ik Petit Chateau vooruitkijken?

Ja! Je kunt direct na uitzending op tv een aflevering van Petit Chateau vooruitkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.