Chateau Bijstand gemist?

Chateau Bijstand gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Chateau Bijstand gemist en terugkijken?

In Chateau Bijstand gaat de familie Meiland wonen in een ‘gewoon’ huis in Uithoorn. Ze gaan de uitdaging aan om te leven op bijstandsniveau. Om dit te kunnen doen, moeten ze een maand lang rekening houden met de wekelijkse boodschappen, uitjes en andere uitgaven. Gaat het, Maxime, Martien, Erica, Claire en baby Vivé, lukken om hun chique woning te verruilen?

Aflevering van Chateau Bijstand gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Chateau Meiland, Petit Chateau of massa is kassa kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Chateau Bijstand

Aflevering 6 De schrik is groot als de familie hun weekbudget ontvangt, want deze valt lager uit dan verwacht. De familie gaat langs bij goed doel Help ons Helpen 0297, waar zij extra hulp goed...
Lees meer over
Spanje en Katwijk Broer Jaap en Montana komen langs in het nieuwe huis en de familie steekt hun handen uit de mouwen bij Stichting Babyspullen.
Lees meer over
Aflevering 4 De familie maakt kennis met hun buren en nodigt hen uit voor een welkomstborrel. Daarnaast gaan Martien en Erica op bezoek bij een gezin dat al jaren rond moet komen van een...
Lees meer over
Aflevering 3 De familie gaat aan de slag met het inrichten van hun woning en krijgt hun besteedbaar weekbedrag te horen. De eerste dag en nacht worden zij al geconfronteerd met een aantal...
Lees meer over
Aflevering 2 De familie Meiland leeft een maand lang op bijstandsniveau. Ze verruilen hun chique woning in Noordwijk voor een doorsnee huurhuis. Een maand in de bijstand betekent dat de...
Lees meer over
Nieuw-Vennep De familie verruilt hun chique woning voor een doorsnee huurhuis. De schrik slaat toe als ze het totaal lege huis voor het eerst zien. Ze krijgen een klein budget voor de...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis