Chateau Bijstand gemist en terugkijken?

Chateau Bijstand gemist? Kijk reclamevrij terug met NLZIET. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct op een apparaat naar keuze. Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s.


Chateau Bijstand seizoen 1 terugkijken

Wil je afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken? Dat kan! Bij NLZIET kijk je gemakkelijk de uitzendingen van Chateau Bijstand 2022 terug op een apparaat naar keuze. Bepaal zelf hoe, waar en wanneer je dit programma kijkt. Het enige wat je nodig hebt, is internet en een abonnement op NLZIET.


Over het programma

In Chateau Bijstand gaat de familie Meiland wonen in een ‘gewoon’ huis in Uithoorn. Ze gaan de uitdaging aan om te leven op bijstandsniveau. Om dit te kunnen doen, moeten ze een maand lang rekening houden met de wekelijkse boodschappen, uitjes en andere uitgaven.

Gaat het, Maxime, Martien, Erica, Claire en baby Vivé, lukken om hun chique woning te verruilen?


Veelgestelde vragen

Wanneer wordt Chateau Bijstand 2022 uitgezonden?

Vanaf 15 maart kijk je iedere week een aflevering op SBS6.

Kan ik Chateau Bijstand seizoen 1 terugkijken bij NLZIET?

Ja, zeker! Alle aflevering van Chateau Bijstand seizoen 1 kun je reclamevrij terugkijken met NLZIET.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Hoe laat komt Chateau Bijstand op tv?

Op maandagavond om 20.30 uur.

Kan ik ook andere programma’s van Martien Meiland kijken?

Kijk ook alle seizoenen van Petit Chateau en Chateau Meiland terug.