Chateau Bijstand gemist?

Chateau Bijstand gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Chateau Bijstand gemist en terugkijken?

In Chateau Bijstand gaat de familie Meiland wonen in een ‘gewoon’ huis in Uithoorn. Ze gaan de uitdaging aan om te leven op bijstandsniveau. Om dit te kunnen doen, moeten ze een maand lang rekening houden met de wekelijkse boodschappen, uitjes en andere uitgaven. Gaat het, Maxime, Martien, Erica, Claire en baby Vivé, lukken om hun chique woning te verruilen?

Aflevering van Chateau Bijstand gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Chateau Meiland, Petit Chateau of massa is kassa kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Chateau Bijstand

Aflevering 5 Broer Jaap en Montana komen langs in het nieuwe huis en de familie steekt hun handen uit de mouwen bij Stichting Babyspullen.
Lees meer over
Aflevering 4 De familie maakt kennis met hun buren en nodigt hen uit voor een welkomstborrel. Daarnaast gaan Martien en Erica op bezoek bij een gezin dat al jaren rond moet komen van een...
Lees meer over
Aflevering 3 De familie gaat aan de slag met het inrichten van hun woning en krijgt hun besteedbaar weekbedrag te horen. De eerste dag en nacht worden zij al geconfronteerd met een aantal...
Lees meer over
Aflevering 2 De familie Meiland leeft een maand lang op bijstandsniveau. Ze verruilen hun chique woning in Noordwijk voor een doorsnee huurhuis. Een maand in de bijstand betekent dat de...
Lees meer over
Aflevering 1 De familie verruilt hun chique woning voor een doorsnee huurhuis. De schrik slaat toe als ze het totaal lege huis voor het eerst zien. Ze krijgen een klein budget voor de...
Lees meer over
Aflevering 10 Maxime wordt positief getest op corona en kan dus niet bij het grote evenement zijn om de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen te bedanken. De maand in de bijstand zit erop,...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis