I Can See Your Voice gemist?

I Can See Your Voice gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

I Can See Your Voice gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van I Can See Your Voice terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je I Can See Your Voice gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

I Can See Your Voice 2023

De juryleden moeten in dit programma raden of de persoon die voor hen staat, kan zingen. De jury bestaat uit Marieke Elsinga, Fred van Leer, Edsilia Rombley en Danny de Munk. Carlo Boszhard, bekend van The Masked Singer en Married At First Sight, presenteert het nieuwe seizoen.

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf 19 oktober op RTL 4 te zien. Aflevering van I Can See Your Voice gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Beste Zangers, Het Perfecte Plaatje, The Masked Singer en Better Than Ever kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van I Can See Your Voice

Afl. 8 Mart Hoogkamer is het gastpanellid. Aan het eind van de aflevering zingt hij het duet 'My Way' en dat doet hij het liefst met een zanger. Weten spelkandidaten Nancy en Brigitte...
Lees meer over
Afl. 7 Nikkie de Jager is het gastpanellid. Ze kan veel, maar zingen behoort niet tot haar talenten. Het duet wordt gezonden door panellid Danny de Munk. Blijft er een mooie zangstem over...
Lees meer over
Afl. 6 Soy Kroon versterkt het panel. Samen met Danny de Munk, Fred van Leer en Marieke Elsinga voorziet hij spelkandidaten Yannick en Maurice van advies. Zij hopen dat er één zanger...
Lees meer over
Afl. 5 Roel van Velzen is het gastpanellid. Aan het eind van de aflevering zingt hij het duet 'Easy lover' en dat doet hij het liefst met een zanger. Maar weet kandidaat Nelson alle...
Lees meer over
Afl. 4 Vajen van den Bosch versterkt het panel. Spelkandidaten Marloes en Romany willen graag winnen en het bedrag kan oplopen tot 10.000 euro. Zingt Vajen het duet 'Don't go breaking my...
Lees meer over
Afl. 3 Thomas Berge versterkt het panel. Samen met Danny de Munk, Fred van Leer en Marieke Elsinga voorziet hij spelkandidaten Danielle en Monique van advies. Na een zware tijd wil...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis