I Can See Your Voice gemist?

I Can See Your Voice gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

I Can See Your Voice gemist en terugkijken?

Iedere vrijdag om 20.00u kijk je I Can See Your Voice live bij NLZIET. De juryleden moeten in dit programma raden of de persoon die voor hen staat, kan zingen. De jury bestaat uit Marieke Elsinga, Fred van Leer, Edsilia Rombley en Danny de Munk. Carlo Boszhard, bekend van The Masked Singer en Married At First Sight, presenteert het nieuwe seizoen.

Aflevering van I Can See Your Voice gemist? Of wil je andere programma’s, zoals The Masked Singer of Better Than Ever kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van I Can See Your Voice

Afl. 1 Gastartiest Jan Smit speelt samen met zijn fan Shirley het spel. Wie van de kandidaten kan zingen en wie niet? In verschillende rondes bepalen Jan en Shirley wie zij niet...
Lees meer over
Afl. 6 Emma Heesters is het gastpanellid van deze aflevering. Aan het eind van de aflevering zingt ze het duet 'Loop niet weg' en dat doet ze het liefst met een echte zanger.
Lees meer over
Afl. 5 Buddy Vedder versterkt vanavond het panel. Spelkandidaat Tarini wil graag winnen en het bedrag kan oplopen tot 7.500 euro. Zingt Buddy het duet 'Freedom' met een echte zanger of...
Lees meer over
Afl. 4 Miljuschka Witzenhausen is het gastpanellid. Ze kan veel, maar zingen is niet een van haar talenten. Het duet wordt vanavond gezongen door panellid Edsilia Rombley.
Lees meer over
Afl. 3 Jamai Loman is het gastpanellid. Hij moet erachter komen wie van de kandidaten kan zingen en wie het panel om de tuin leidt. Zijn duet 'Cold Heart' zingt hij het liefst samen met...
Lees meer over
Afl. 2 Trijntje Oosterhuis versterkt vanavond het panel. Samen met Edsilia Rombley, Fred van Leer en Marieke Elsinga voorziet zij spelkandidaat Nina van advies. Ze is kunstenares en kan...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis