De leukste nieuwe programma's in oktober

In oktober beginnen er weer veel leuke programma’s. In het volgende lijstje hebben we er alvast een paar uitgelicht die je echt niet wil missen! Voor welk programma las jij een tv-avondje in?

 

Holland – België

Holland – België is een spelshow waarbij bekende Nederlanders de strijd aan gaan met bekende Belgen. Vooral alle vooroordelen en verschillen tussen de twee buurlanden komen veelvuldig aan bod. In dit nieuwe seizoen neemt Art Rooijakkers het stokje over van Wendy van Dijk. De vaste teamcaptain aan Nederlandse zijde wordt Ruben Nicolaï.

Holland – België is vanaf 6 oktober te zien bij RTL 4.

 

All You Need Is Love

Het welbekende liefdesprogramma van Robert ten Brink komt terug. In dit programma brengt hij geliefden weer dichter bij elkaar, repareert hij gebroken harten en biedt hij mensen de kans aan om te vertellen hoe groot zijn of haar liefde is voor de ander.

All You Need Is Love is vanaf 6 oktober te zien bij RTL 4.

 

Filmster Gezocht (M/V)

Filmster Gezocht is een nieuwe talentenjacht waarbij Leontine Borsato opzoek gaat naar onontdekte acteurs en actrices. Deelnemers hebben van tevoren een video ingestuurd en diegene die het meeste indruk hebben gemaakt mogen voor de jury auditie doen. De jury bestaat uit acteur Frank Lammers, actrice Isa Hoes en regisseur Tim Oliehoek. De winnaar krijgt daadwerkelijk een rol in een Nederlandse film of serie.

Filmster Gezocht (M/V) is vanaf 3 oktober te zien bij SBS6.

 

Dance as One

In het nieuwe programma ‘Dance as one’ gaan talentvolle dancecrews uit Nederland en België de strijd met elkaar aan. Bij dit programma draait alles om foutloos synchroon te kunnen dansen. Teamwork, timing en perfecte choreografie zijn hierbij cruciaal. De dancecrew die uiteindelijk de beste blijkt te zijn gaat er vandoor met een geldprijs van 50.000,- euro.

Dance as One is vanaf 27 oktober te zien bij SBS6.

 

Thank You For The Music

Thank You For The Music is een nieuwe muzikale spelshow waarbij drie duo’s het tegen elkaar opnemen. De presentator van de nieuwe show is Kim-Lian van der Meij. De vaste teamcaptains zijn Soundos el Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol. Zij spelen wekelijks, samen met wisselende BN’ers, de leukste muziekspellen.

Thank You For The Music is vanaf 27 oktober te zien bij SBS6.

 

First Dates

In dit datingprogramma ontmoeten vrijgezellen elkaar voor het eerst in een restaurant. Bij First Dates doen singles mee van alle leeftijden, uit alle lagen van de bevolking en ongeacht hun geaardheid. Ze leren elkaar tijdens het diner beter kennen en vertellen elkaar na afloop wat ze van de date vonden en of ze elkaar nog een keer willen zien.

First Dates is vanaf 22 oktober te zien bij NPO 3.

 

Hunted

Hunted is een spannend kat- en muisspel waarbij het doel is om te vluchten en daarbij uit de handen te blijven van een opsporingsdienst. Is het in de tijd van nu mogelijk om plotseling van de radar te verdwijnen? Hunted is een sociaal experiment en speelt in op de huidige discussie over privacy.

Hunted is vanaf 22 oktober te zien bij NPO 3.

 

Brard & Jekel: VetGelukkig

Patty Brard en Diederik Jekel weten beide hoe het is om te leven met overgewicht. In deze vierdelige serie onderzoeken zij vanuit hun persoonlijke ervaring de wetenschappelijke en culturele kanten van overgewicht.

Brard & Jekel: VetGelukkig is vanaf 23 oktober te zien bij NPO 3.

 

Screentest

In dit nieuwe programma gaat RTL4 opzoek naar nieuw presentatietalent. Onder leiding van Gordon krijgen twaalf geselecteerde kandidaten de kans om Nederland kennis te laten maken met hun talent in de hoop om een presentatiecontract te winnen bij RTL. De vaste juryvoorzitter is Robert ten Brink. De andere twee juryleden wisselen wekelijks, maar hebben allen veel kennis en ervaring met presenteren.

Screentest is vanaf 7 oktober te zien bij RTL 4.

 

Veel kijkplezier!