Marcel & Gijs gemist?

Marcel & Gijs gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Marcel & Gijs gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Marcel & Gijs terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Marcel & Gijs Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman een welverdiende plek veroverd met hun unieke en eigenzinnige aanpak.

Elke dag, gedurende een hele maand, verwelkomen Marcel en Gijs het publiek in hun live talkshow, waarin ze op geheel eigen wijze de actualiteiten van de dag bespreken.

Met hun scherpe observaties, humor en kritische blik, weten ze elke avond een verfrissend perspectief op de gebeurtenissen van de wereld te bieden.

Daarnaast worden de kijkers dagelijks getrakteerd op interessante gasten, die met hun expertise en persoonlijke verhalen een verdiepende laag toevoegen aan de levendige gesprekken.

Aflevering van Marcel & Gijs gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Arjen Lubach, De Oranjezomer, Renze, Veronica Offside en Vandaag Inside kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Marcel & Gijs

Aflevering 20 Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman bespreken met gasten de actualiteiten van de dag.
Lees meer over
Aflevering 19 Met in deze uitzending: Lucille Werner is Vriend van de Show en ook Maarten Ducrot schuift aan bij Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman.
Lees meer over
Aflevering 15 Met in deze uitzending: * Emma Wortelboer is Vriend van de Show en ook René Karst schuift aan bij Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis