Marcel & Gijs gemist?

Marcel & Gijs gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Marcel & Gijs gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Marcel & Gijs terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Marcel & Gijs gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman een welverdiende plek veroverd met hun unieke en eigenzinnige aanpak.

Elke dag, gedurende een hele maand, verwelkomen Marcel en Gijs het publiek in hun live talkshow, waarin ze op geheel eigen wijze de actualiteiten van de dag bespreken.

Met hun scherpe observaties, humor en kritische blik, weten ze elke avond een verfrissend perspectief op de gebeurtenissen van de wereld te bieden.

Daarnaast worden de kijkers dagelijks getrakteerd op interessante gasten, die met hun expertise en persoonlijke verhalen een verdiepende laag toevoegen aan de levendige gesprekken.

Aflevering van Marcel & Gijs gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Arjen Lubach, De Oranjezomer, Renze, Veronica Offside en Vandaag Inside kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Marcel & Gijs

Aflevering 20 Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman bespreken met gasten de actualiteiten van de dag.
Lees meer over
Aflevering 19 Met in deze uitzending: Lucille Werner is Vriend van de Show en ook Maarten Ducrot schuift aan bij Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman.
Lees meer over
Aflevering 15 Met in deze uitzending: * Emma Wortelboer is Vriend van de Show en ook René Karst schuift aan bij Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman.
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis