Meer dan verwacht gemist?

Meer dan verwacht gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Meer dan verwacht gemist en terugkijken?

Je kunt alle afleveringen van Meer dan verwacht terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Meer dan verwacht gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Meer dan verwacht 2024

De komst van een baby verandert je leven voorgoed, maar stel je eens voor dat je opeens met niet een, niet twee, maar drie baby’s mag verwelkomen. In Meer dan verwacht krijgen we een inkijk in het bestaan van kersverse meerlinggezinnen.

Kijk vanaf 15 januari live naar Meer dan verwacht op NPO 1. Aflevering van Meer dan verwacht gemist? Of wil je andere programma’s van NPO kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Meer dan verwacht

Met liefde loslaten Tatiana ziet de herfst als het ideale moment om de meisjes wat bij te brengen over de natuur en de wisselingen van de seizoenen. De familie gaat daarom het bos in om na afloop...
Lees meer over
Samen sterk Hope, Faith en Charity zijn bijna twee jaar en worden met de dag ondeugender. Dat is pittig voor alleenstaande moeder Tatiana. Terwijl de meisjes op de crèche zijn, laat Tatiana...
Lees meer over
Een nieuw hoofdstuk Alleenstaande moeder Tatiana stort zich in een nieuw avontuur: ze start een nieuw bedrijf. Op de dag dat ze officieel tekent voor het openen van haar bv, neemt ze Charity mee. Voor...
Lees meer over
De grote beslissing Fahishta en Carlo zijn in het ziekenhuis, waar Carlo een vrij definitief besluit neemt. Hij gaat zich laten steriliseren, maar staat Fahishta ook achter deze keuze? Kevin en Nicole...
Lees meer over
Het moment van de waarheid Tatiana is opnieuw met dochter Hope in het ziekenhuis voor een controle. Nu ze er toch is, brengt ze een bezoek aan de intensive care, een plek waar ze veel met Hope heeft...
Lees meer over
De touwtjes uit handen geven Op Moederdag wordt Nicole door drieling Nova, Mae en Ivy in het zonnetje gezet. Lang genieten is er niet bij, want er staat voor haar een 21-kilometerloop op het programma. Kevin...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis