Ranking The Stars gemist en terugkijken?

Heb jij een aflevering van Ranking The Stars gemist? Geen probleem. Je kunt bij NLZIET op het device dat jij wilt alle afleveringen terugkijken zonder reclame. Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk het programma op een device naar keuze. Met NLZIET kun je via je tv, mobiel, laptop of tablet online tv-kijken.  


Voordelen van NLZIET

  • Ranking The Stars gemist? Met NLZIET kun je alle afleveringen van Ranking The Stars terugkijken.
  • Met NLZIET kun je gemakkelijk online tv-kijken waar je ook bent op het device dat jij wilt, bijvoorbeeld via je smartphone, tablet of laptop. Genoeg keuze dus!
  • Kijk tv zonder kabel. Nooit meer draden of kabels nodig.
  • Met NLZIET kun je op twee apparaten tegelijk streamen.
  • Naast RTL 5, kun je ook programma’s van NPO en SBS terugkijken.
  • Met NLZIET heb je 37 zenders van de Nederlandse en Vlaamse televisie in één app!
  • Ook andere reality programma’s kijken, zoals Big Brother en Kees van der Spek
  • Ben je in het buitenland? Geen probleem! Met NLZIET kun je zelfs in de EU online tv-kijken.

Ranking The Stars 2021

Ranking The Stars 2021 heeft een nieuwe presentator. Paul de Leeuw heeft Ranking The Stars 15 van de 17 seizoenen gepresenteerd. In een pauze van twee jaar namen Sophie Hilbrand en Sander Lantinga het over van Paul, waarna hij toch zelf weer aan het roer wilde staan. Na vele jaren geeft Paul het stokje over aan presentator Eddy Zoëy.


Presentator Eddy Zoëy

Eddy Zoëy neemt na jaren het stokje over van presentator Paul de Leeuw. Eddy Zoëy is voornamelijk bekend van het de programma’s Take Me Out, RTL Autovisie en The Masked Singer. Naast presenteren is Eddy druk met het produceren van programma’s, het schrijven van muziek en het inspreken van diverse televisieprogramma’s.

Het format

Het programma is gebaseerd op een Japans format en is sinds 2006 te zien. In het programma zijn er 10 BN’ers te gast die elkaar aan de hand van een stelling/vraag moeten indelen van 1 tot 10. Wie op nummer 10 eindigt past het minst bij de stelling of vraag terwijl nummer 1 hier het best bij past. Vervolgens kunnen zij punten verdienen als hun lijst overeenkomt met die van de mensen thuis. Bij elke vraag krijgt 1 BN’er de kans om zijn/haar lijst te vertellen en te beargumenteren


Heb jij Ranking The Stars gemist? Kijk het dan gemakkelijk terug bij NLZIET en mis geen moment meer van dit programma. Wie is de beste drugsdealer? En wie zou als eerst plastische chirurgie overwegen? De antwoorden op deze vragen kan je allemaal bij Ranking The Stars terugkijken. Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct!Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Op welke dag wordt Ranking The Stars uitgezonden?

Je kijkt iedere woensdag naar Ranking The Stars 2021.

Kan ik Ranking The Stars 2021 terugkijken met NLZIET?

Ja, alle afleveringen kun je reclamevrij terugkijken op een apparaat naar keuze.

Op welke zender wordt Ranking The Stars uitgezonden?

Kijk wekelijks om 20.30u op RTL 5.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak vanNLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.