Ranking The Stars gemist

Ranking The Stars is terug! Het programma waarin 10 BN’ers elkaar ongestraft helemaal mogen afzeiken. Heb jij van het nieuwe seizoen een aflevering van Ranking The Stars gemist? Geen probleem. Je kunt bij NLZIET op het device dat jij wilt alle afleveringen terugkijken zonder reclame. Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk het programma op een device naar keuze. Met NLZIET kun je via je mobiel, laptop of tablet online tv-kijken.   • logo

  Afl. 3

  Wo 21 jul. • 20:35

  41m min

 • logo

  Afl. 2

  Wo 14 jul. • 20:35

  41m min

 • logo

  Afl. 1

  Wo 7 jul. • 20:30

  41m min

Ranking The Stars 2020

Ranking The Stars is dit jaar weer te zien op RTL 5, voorheen werd het programma op NPO uitgezonden. Er doen veel gasten mee aan het programma. Zo schitteren Famke Louise, o.a. bekend van Gevaarlijkste Wegen en Ferry Doedens, o.a. bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden in de show. Dit jaar mogen o.a. Nienke Plas, Hans Kazan, Martijn Koning, Donny Roelvink de lijsten gaan invullen.


Ranking The Stars 2019

In het vorige seizoen waren er een paar nieuwe gezichten te zien. Zo was ster van het jaar Martien Meiland van Chateau Meiland onderdeel van het programma. Aan Ranking The Stars 2019 deden ook Patricia Paay, o.a. bekend van Holland’s Got Talent en Het Perfecte Plaatje, Viktor Verhulst, John de Wolf, Miljuschka Witzenhausen, Roy Donders en Karin Bloemen mee.
Het format

Het programma is gebaseerd op een Japans format en is sinds 2006 te zien. In het programma zijn er 10 BN’ers te gast die elkaar aan de hand van een stelling/vraag moeten indelen van 1 tot 10. Wie op nummer 10 eindigt past het minst bij de stelling of vraag terwijl nummer 1 hier het best bij past. Vervolgens kunnen zij punten verdienen als hun lijst overeenkomt met die van de mensen thuis. Bij elke vraag krijgt 1 BN’er de kans om zijn/haar lijst te vertellen en te beargumenteren.


RTL 5

In 2019 besloot BNNVARA afstand te doen van het programma, omdat het niet zo goed paste bij de inhoudelijke koers waar zij op willen focussen. RTL greep toen de kans om het programma over te nemen. In september 2019 begon het eerste seizoen van het programma op RTL 5.


Presentator Paul de Leeuw

Paul de Leeuw presenteert het programma sinds seizoen 1, met uitzondering van seizoen 5 en 6. In deze 2 seizoenen presenteerden Sander Lantinga en Sophie Hilbrand het programma. De Leeuw had er zelf voor gekozen om het stokje over te dragen. Hij wilde zich graag op andere dingen focussen. Na slechts een jaar begon hij het programma toch wel erg te missen en besloot hij terug te keren als presentator.


Voordelen van Ranking The Stars terugkijken bij NLZIET

 • Ranking The Stars gemist? Met NLZIET kun je alle afleveringen van Ranking The Stars terugkijken.
 • Met NLZIET kun je gemakkelijk online tv-kijken waar je ook bent op het device dat jij wilt, bijvoorbeeld via je smartphone, tablet of laptop. Genoeg keuze dus!
 • Met NLZIET kun je op twee apparaten tegelijk streamen.
 • Naast RTL 5, kun je ook programma’s van NPO en SBS terugkijken.
 • Met NLZIET heb je 36 zenders van de Nederlandse televisie in één app!
 • Ook andere reality programma’s kijken, zoals Big Brother en Kees van der Spek
 • Ben je in het buitenland? Geen probleem! Met NLZIET kun je zelfs in de EU online tv-kijken.


Dus heb jij Ranking The Stars gemist? Kijk het dan gemakkelijk terug bij NLZIET en mis geen moment meer van dit programma. Wie is de beste drugsdealer? En wie zou als eerst plastische chirurgie overwegen? De antwoorden op deze vragen kan je allemaal bij Ranking The Stars terugkijken. Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct!Wist je dat?

 • Er ook een Vlaamse versie van het programma is?
 • Paul de Leeuw voor het eerst te zien was als presentator in Snelbinder? Dit was in 1986.
 • Het programma eerst op NPO werd uitgezonden en pas later op RTL?Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Op welke dag wordt Ranking The Stars uitgezonden?

Je kijkt iedere woensdag naar Ranking The Stars

Op welke zender wordt Ranking The Stars uitgezonden?

Kijk wekelijks om 20.30u op RTL 5.

Hoeveel seizoenen van Ranking The Stars kan ik terugkijken bij NLZIET?

Je kunt Ranking The Stars 2020 en Ranking The Stars 2019 terugkijken bij NLZIET!

Hoe kan ik gemakkelijk online tv-kijken bij NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk online tv-kijken waar je ook bent. Installeer de NLZIET-app op een device naar keuze. Je kijkt naar programma’s van NLZIET via je smartphone, laptop of tablet.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak vanNLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPORTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.