IJsmeesters gemist?

IJsmeesters gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

IJsmeesters gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van IJsmeesters terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je IJsmeesters gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

Zes ijskunstenaars het tegen elkaar op in een spannende afvalrace. Wekelijks worden zij uitgedaagd om binnen een thema de meest prachtige ijssculpturen te laten verrijzen.

De ijskunstenaar die de jury het meest weet te imponeren en alle tegenspelers weet te verslaan, kroont zich tot IJsmeester 2023.

Aflevering van IJsmeesters gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Frank Visser, De Verraders en Lingo kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van IJsmeesters

Aflevering 3 Een spannende finale. Tijdens de speed-carve opdracht worden de vier overgebleven ijskunstenaars verrast met gekleurd ijs en de mededeling dat maar drie van hen doorgaan naar de...
Lees meer over
Aflevering 2 De vijf overgebleven ijskunstenaars krijgen tijdens de speed-carve opdracht een heuse assistent. Ze worden gekoppeld aan vijf BN'ers: Emma Wortelboer, John de Bever, Jordi Huirne,...
Lees meer over
Aflevering 1 Zes getalenteerde ijskunstenaars gaan de strijd met elkaar aan. De kandidaten beginnen met een speed-carve opdracht. Onder tijdsdruk moeten ze een sculptuur in de buitenlucht...
Lees meer over
Aflevering 4 In deze finale krijgen de drie finalisten van bekende astronaut en gastjurylid Andre Kuipers de opdracht om een groot ijssculptuur te maken met als thema 'Into the Future'. Als...
Lees meer over
Aflevering 3 De vier overgebleven ijskunstenaars krijgen een hele bijzondere speedcarving opdracht. Ze moeten niet alleen met ijs, maar ook met sneeuw werken. En ze krijgen daarbij hulp van...
Lees meer over
Aflevering 2 De vijf overgebleven ijskunstenaars beginnen deze tweede aflevering met een kleine speedcarving opdracht in het donker. Gastjurylid Erica Terpstra geeft de 5 ijskunstenaars...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis