IJsmeesters gemist?

IJsmeesters gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

IJsmeesters gemist en terugkijken?

Je kunt alle seizoenen van IJsmeesters terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je IJsmeesters gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

Zes ijskunstenaars het tegen elkaar op in een spannende afvalrace. Wekelijks worden zij uitgedaagd om binnen een thema de meest prachtige ijssculpturen te laten verrijzen.

De ijskunstenaar die de jury het meest weet te imponeren en alle tegenspelers weet te verslaan, kroont zich tot IJsmeester 2023.

Aflevering van IJsmeesters gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Frank Visser, De Verraders en Lingo kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van IJsmeesters

Aflevering 3 Een spannende finale. Tijdens de speed-carve opdracht worden de vier overgebleven ijskunstenaars verrast met gekleurd ijs en de mededeling dat maar drie van hen doorgaan naar de...
Lees meer over
Aflevering 2 De vijf overgebleven ijskunstenaars krijgen tijdens de speed-carve opdracht een heuse assistent. Ze worden gekoppeld aan vijf BN'ers: Emma Wortelboer, John de Bever, Jordi Huirne,...
Lees meer over
Aflevering 1 Zes getalenteerde ijskunstenaars gaan de strijd met elkaar aan. De kandidaten beginnen met een speed-carve opdracht. Onder tijdsdruk moeten ze een sculptuur in de buitenlucht...
Lees meer over
Aflevering 4 In deze finale krijgen de drie finalisten van bekende astronaut en gastjurylid Andre Kuipers de opdracht om een groot ijssculptuur te maken met als thema 'Into the Future'. Als...
Lees meer over
Aflevering 3 De vier overgebleven ijskunstenaars krijgen een hele bijzondere speedcarving opdracht. Ze moeten niet alleen met ijs, maar ook met sneeuw werken. En ze krijgen daarbij hulp van...
Lees meer over
Aflevering 2 De vijf overgebleven ijskunstenaars beginnen deze tweede aflevering met een kleine speedcarving opdracht in het donker. Gastjurylid Erica Terpstra geeft de 5 ijskunstenaars...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis