LEGO Masters gemist?

LEGO Masters gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

LEGO Masters gemist en terugkijken?

Kun jij imposante gebouwen bouwen met 2,5 miljoen LEGO bouwstenen? De masters van het programma LEGO Masters kunnen dat in ieder geval wel!

In het nieuwe televisieprogramma, gepresenteerd door Jamai Loman en Kürt Rogiers, moeten acht duo’s opdrachten uitvoeren met LEGO stenen. Ze strijden om de titel LEGO Master 2023. De winnaars krijgen 25.000 euro en een trip naar Denemarken waar ze het LEGO House mogen bezoeken.

Aflevering van LEGO Masters gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Ik weet er alles van, Weet ik Veel en Ik hou van Holland. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van LEGO Masters

Afl. 9 De drie beste teams van Nederland en België strijden om de titel Lego Masters 2022, een reis naar Lego House in Denemarken en 25.000 euro.
Lees meer over
Afl. 8 De vier overgebleven teams moeten in de halve finale laten zien wat ze kunnen en hebben bijgeleerd, want aan het eind van deze aflevering valt er nog een team af. Om het ijs te...
Lees meer over
Afl. 7 Terwijl de vier beste teams van dit seizoen hun uiterste best doen om de halve finale van volgende week te bereiken, kijkt het presentatieduo een filmpje. De rust is echter van...
Lees meer over
Afl. 6 Voor de eerste opdracht moeten de vijf overgebleven teams bouwwerken onder een gigantische heliumballon bouwen. Voor opdracht 2 gaat het stormen in de studio.
Lees meer over
Afl. 5 Voor de grote opdracht komt er een bijzondere hint de studio ingelopen. Cut in Half 2.0, een vervolg op een opdracht uit seizoen 1. De teams krijgen allemaal een doormidden gezaagd...
Lees meer over
Afl. 4 Deze aflevering staat helemaal in het teken van mode. De zes overgebleven teams moeten bouwen een hoed die, als hij eenmaal klaar is. door een van de twee bouwers op een echte...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis