LEGO Masters gemist en terugkijken?

Een aflevering van LEGO Masters gemist? Bij NLZIET kun je alle afleveringen van LEGO Masters 2021 reclamevrij terugkijken! Probeer nu de eerste maand gratis.Voordelen van NLZIET

  • Je kijkt NLZIET via je smartphone, tablet, laptop of televisie.
  • LEGO Masters gemist? Bij NLZIET kun je dit programma zonder reclame terugkijken.
  • Je kunt gebruik maken van NLZIET in heel de EU.
  • Probeer NLZIET één maand gratis en kijk alle programma’s van RTL
  • Daarna betaal je slechts 7,95 per maand.
  • Een abonnement is altijd online opzegbaar.


LEGO Masters Nederland

Kun jij imposante gebouwen bouwen met 2,5 miljoen LEGO bouwstenen? De masters van het programma LEGO Masters kunnen dat in ieder geval wel! In het nieuwe televisieprogramma, gepresenteerd door Ruben Nicolai (Ik weet er alles van) en Kürt Rogiers, moeten acht duo’s opdrachten uitvoeren met LEGO stenen. Ze strijden om de titel LEGO Master 2020. De winnaars krijgen 25.000 euro en een trip naar Denemarken waar ze het LEGO House mogen bezoeken.


Elke aflevering krijgen de duo’s een opdracht. Ze moeten tijdens een opdracht spectaculaire gebouwen bouwen binnen een bepaald aantal uren. De winnaars van de aflevering, mogen door naar de volgende opdracht en krijgen een voordeel. Het voordeel kan bestaan uit het zelf kiezen van de materialen. Degenen die in een aflevering het minst presteren, moeten naar huis.


De jury, echte LEGO experts, beoordelen tijdens de uitzendingen de fantastische bouwwerken van de kandidaten. Het verhaal achter elk kunstwerk is belangrijk, maar de bouwtechniek natuurlijk nog veel meer.

Kandidaten 2021

Iedereen uit Nederland en België mag zich aanmelden voor de wedstrijd, maar je moet wel minstens 17 jaar zijn. De deelnemers van het eerste seizoen bestaan onder andere uit: Bibi en Marcel, Marco en Ernesto, Oscar en Ine en Douwe en René. Maar waar kennen ze elkaar eigenlijk van?


  • Bibi en Marcel: Bibi en Marcel zijn al jarenlang goede vrienden. Ze kennen elkaar van de scouting en daarom kunnen ze de mooiste bouwwerken creëren.
  • Marco en Ernesto: Marco en Ernesto zijn beide docenten op een school waar ze veel met LEGO werken. Toen dit programma voorbij kwam, wisten ze dat ze zich moesten aanmelden.
  • Oscar en Ine: moeder en zoon delen dezelfde passie: het bouwen met LEGO. Thuis in de kamer hebben ze veel bouwwerken staan. Hun creatieve brein komt goed van pas!
  • Douwe en René: Douwe en René zijn beste vrienden, allebei stopten ze een tijdje met LEGO. Maar sinds 3 jaar zijn ze weer helemaal terug!
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Wanneer wordt LEGO Masters Nederland uitgezonden?

Je kunt iedere zaterdagavond om 20.00u LEGO Masters live kijken.

Op welke zender wordt LEGO Masters uitgezonden?

Kijk elke week naar het programma op RTL 4.

Wie beoordeelt de bouwwerken?

Bas Brederode is professioneel LEGO bouwer. Hij beoordeelt de bouwwerken van de kandidaten. Hij let op het concept, de structuur, creatie en vorm. Het duo dat niet goed presteert, moet het programma verlaten.

Hoe werkt de gratis proefperiode van NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.