LEGO Masters gemist en terugkijken?

Een aflevering van LEGO Masters gemist? Bij NLZIET kun je alle afleveringen van LEGO Masters 2022 reclamevrij terugkijken! Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.LEGO Masters Nederland

Kun jij imposante gebouwen bouwen met 2,5 miljoen LEGO bouwstenen? De masters van het programma LEGO Masters kunnen dat in ieder geval wel! In het nieuwe televisieprogramma, gepresenteerd door Jamai Loman en Kürt Rogiers, moeten acht duo’s opdrachten uitvoeren met LEGO stenen. Ze strijden om de titel LEGO Master 2022. De winnaars krijgen 25.000 euro en een trip naar Denemarken waar ze het LEGO House mogen bezoeken.

LEGO Masters live kijken of heb je een uitzending gemist? Probeer 14 dagen gratis en kijk live en terug waar je wilt.Veelgestelde vragen

Wanneer wordt LEGO Masters 2022 uitgezonden?

Je kunt iedere zaterdagavond om 20.00u LEGO Masters 2022 live kijken.

Op welke zender wordt LEGO Masters uitgezonden?

Kijk elke week naar het programma op RTL 4.

Wie beoordeelt de bouwwerken?

Bas Brederode is professioneel LEGO bouwer. Hij beoordeelt de bouwwerken van de kandidaten. Hij let op het concept, de structuur, creatie en vorm. Het duo dat niet goed presteert, moet het programma verlaten.

Hoe werkt de gratis proefperiode van NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Welke andere spelprogramma’s kan ik kijken met NLZIET?

Kijk ook naar Holland’s Got Talent, Ik hou van Holland, Blow Up en Domino Challenge.