Dit zijn de B&B Vol Liefde kandidaten 2022 NLZIET

Dit zijn de deelnemers van B&B Vol Liefde 2024

1 juli 2024

B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli terug op tv. Acht B&B eigenaren beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven. De stap om in een ander land opnieuw te beginnen hebben ze al genomen. Nu zijn de kandidaten alleen nog op zoek naar iemand met wie ze hun paradijs kunnen delen. Leer in dit blog de B&B Vol Liefde deelnemers alvast een beetje kennen.

Kijk B&B Vol Liefde één week vooruit met NLZIET Premium en NLZIET Extra.

Meer kijkinspiratie nodig? Volg ons op Instagram of TikTok en mis niets meer.

Met NLZIET kijk je tv, live, terug en vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Het enige dat je nodig hebt is internet.

 

Probeer 14 dagen gratis

Albert (64) – Spanje

Albert is een grote geschiedenisliefhebber. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig kasteel uit de 14e eeuw: Castell d’Emporda. Dit kasteel ligt in het Catalaanse landschap, vlakbij de grens van Frankrijk. Toen Albert het kasteel kocht was het nog een ruïne. Maar inmiddels heeft hij het verbouwd tot een exclusief hotel met 57 kamers, twee zwembaden en twee restaurants. Er worden regelmatig bruiloften gehouden van gasten van over de hele wereld. Albert wil graag nog één keer verliefd worden. Hij hoopt een rustige, sportieve, intelligente en warme vrouw te vinden. Maar het belangrijkste vindt hij dat zijn nieuwe liefde het goed kan vinden met zijn kinderen van vijf en zeven jaar.

Anja (70) – Frankrijk

De enthousiaste Anja verhuisde meer dan 20 jaar geleden naar Frankrijk om een B&B te runnen. Een aantal jaar geleden besloot ze om het wat rustiger aan te doen. Ze heeft nu een charmante B&B met twee gastenkamers in het dorpje Biches. Hier geniet ze van de rust met haar kat Piet. Maar door deze rust begint Anja toch iemand te missen om haar leven mee te delen. Ze is op zoek naar iemand die graag zijn eigen koers blijft varen, maar het ook fijn vindt om lekker thuis te zijn. Ze hoopt dat haar toekomstige partner een dierenliefhebber is en in staat is om diepe gesprekken te voeren.

Arno (47) – Frankrijk

Arno zit nog in de beginfase van zijn B&B-avontuur in Frankrijk. Hij wil nog drie gîtes bouwen, maar de eerste gastenkamer is al klaar voor de verhuur.  Arno is graag in de weer. Zo houdt hij ervan om te wandelen met zijn honden Louise en Lucas. Na zijn kantoorbaan wilde Arno meer plezier uit het leven halen. Hij heeft toen een oude boerderij in het dorpje Payzac gekocht. Arno heeft daar een goed leven opgebouwd. Hij heeft veel leuke en gezellige mensen om zich heen. Ondanks alle gezelligheid mist hij toch een partner in zijn leven. Hij hoopt op een gezellige, ondernemende en stoere man, met wie hij samen het avontuur in Frankrijk aan kan gaan.

Iris (57) – Griekenland

Iris is in 2017 begonnen met het verhuren van drie appartementen in het Griekse Sparto. Voorheen is ze hier al vaak met de camper naartoe op vakantie geweest, waardoor ze al bekend was met het land. Iris begon de B&B, die ze Iris Villa’s heeft genoemd, met haar toenmalige man. Nu ze dit in haar eentje doet, mist ze toch wat gezelligheid. Ze zou graag na een dag hard werken samen met iemand kunnen genieten van de zonsondergang en een wit wijntje. Iris is een feestbeest en is dus niet op zoek naar een muurbloempje. Ze hoopt een lieve, humoristische, reislustige man te vinden die openstaat voor de Griekse cultuur.

Mike (35) – Spanje

Mike heeft alle kwaliteiten om de perfecte schoonzoon te zijn: hij is knap, sportief, zelfverzekerd, romantisch en gevoelig. Hij heeft Nederlandse ouders, maar is geboren en getogen in Spanje. Hierdoor moet hij soms zoeken naar de juiste Nederlandse woorden. Mike verhuurt zijn B&B al vijf jaar. Ook runt hij samen met zijn vader en neef een watersportbedrijf op het strand. Als hij niet aan het werk is, gaat hij graag naar technofestivals of maakt hij een wandeling in de bergen. Mike heeft altijd relaties gehad met Spaanse vrouwen, maar wil het nu eens met een Nederlandse dame proberen. Hij denkt dat de Nederlandse humor en gezelligheid goed bij hem passen.

Mirjam (52) – Zuid-Afrika

Mirjam heeft altijd veel gereisd met haar gezin. Ze heeft in de afgelopen twintig jaar in maar liefst zeven landen gewoond. Inmiddels is ze gescheiden en zijn haar kinderen gaan studeren in Nederland. Mirjam heeft altijd al de droom gehad om een hotel te runnen. Inmiddels heeft ze vier luxe safaritenten midden in de bush en runt ze een villa. Het is bij Mirjam heel normaal als je zomaar een olifant tegenkomt. Ze heeft het altijd gezellig met de mensen om haar heen, maar is soms toe aan een maatje om dit avontuur mee te delen. Haar ideale man heeft mooie ogen en gaat graag met haar mee op safari.

Robert-Jan (57) – Schotland

Robert-Jan werd 25 jaar geleden verliefd op de ruige hoogvlakten, mysterieuze meren en historische kastelen van de Schotse hooglanden. Afgelopen zomer is hij hier gaan wonen. Hij werkt als reisorganisator voor groepen die de echte Schotland-ervaring willen beleven. Robert-Jan gaat met gasten golfen, vissen, wandelen en jagen. Ook verzorgt hij chique diners, whisky proeverijen en doedelzakoptredens. Hij wil een intelligente, positieve vrouw in zijn leven met veel energie. Het is voor hem belangrijk dat zijn partner hem accepteert zoals hij is.

Thijz (65) – Frankrijk

In het Franse Saint-Geniez-ô-Merle ligt de camping van Thijz. Deze kleinschalige camping heeft 18 plaatsen. Thijz woont zelf in een watermolen in de buurt van de camping. In de zomer is het op de camping enorm gezellig. Thijz is dan erg trots op dit zelf gecreëerde plekje. Hij kijkt ernaar uit om zijn ochtend te starten met een leuke vrouw en een vers gezet kopje koffie. Thijz wil graag een lief iemand, die het ziet zitten om samen met hem de camping te runnen. Hij wil dat zijn partner met beide benen op de grond staat, maar ook open staat voor spiritualiteit.

Kijk B&B Vol Liefde vooruit met NLZIET Premium en NLZIET Extra

Kijk vanaf 15 juli naar het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde bij NLZIET en kijk één week vooruit met NLZIET Premium of NLZIET Extra. Heb je een uitzending gemist? Je kunt alle afleveringen on demand terugkijken. Probeer nu 14 dagen gratis en kijk direct.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, je kunt NLZIET overal binnen de EU gebruiken.

  Landen waar je NLZIET kunt kijken:

  • België
  • Bulgarije
  • Cyprus
  • Denemarken
  • Duitsland
  • Estland
  • Finland
  • Frankrijk
  • Griekenland
  • Hongarije
  • Ierland
  • IJsland
  • Italië
  • Kroatië
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Oostenrijk
  • Polen
  • Portugal
  • Roemenië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Spanje
  • Tsjechië
  • Zweden

  Let op: vanwege de Brexit zijn de (meeste) programma’s niet langer beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland).

  Bovenstaande geldt ook voor Zwitserland. Zwitserland heeft een unieke relatie met de Europese Unie. Het land wordt vrijwel geheel omsloten door EU-lidstaten, maar maakt zelf geen deel uit van de EU. Dit betekent dat NLZIET mogelijk niet volledig werkt in Zwitserland, vanwege uitzendrechten die niet afgegeven zijn voor dit land.

  De Benedenwindse Eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) en Bovenwindse Eilanden (Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten) behoren niet tot de EU en (een deel van) het aanbod is daar, wegens (ontbrekende) uitzendrechten, mogelijk niet beschikbaar.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis