The Passion live kijken

The Passion live kijken? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

The Passion live kijken met NLZIET

The Passion, een muzikale paasvertelling, verweeft het verhaal van Jezus met universele thema’s zoals geloof, hoop, en liefde, om ons te inspireren tot het verspreiden van goedheid en onderlinge steun.

Deze inspirerende productie wordt elk jaar op Witte Donderdag uitgezonden, waarbij de eerstvolgende editie gepland staat voor 28 maart 2024.

The Passion live kijken? Of wil je andere programma’s, zoals Beste Zangers, het Eurovisie Songfestival of Shownieuws kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

The Passion gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle afleveringen van The Passion terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je het The Passion gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

De laatste afleveringen van The Passion

The Passion Hemelvaart Het verhaal van 'The Passion' gaat door. Deze muzikale vertelling vertelt wat er gebeurt na Pasen tot en met Jezus' Hemelvaart. Jezus vraagt de discipelen om zijn werk voort te...
Lees meer over
Passion Talk Een deel van de cast van 'The Passion' schuift aan bij Klaas van Kruistum en Anita Witzier om na te praten over het muzikale paasspektakel. Wat doet het met hen om onderdeel te...
Lees meer over
The Passion met gebarentaal Het paasverhaal voor iedereen. De veertiende editie van The Passion, live vanuit Zeist. Het thema van dit jaar is: Ik geloof in jou.
Lees meer over
The Passion Het paasverhaal voor iedereen. De veertiende editie van 'The Passion', live in Zeist. Het thema van dit jaar is: 'Ik geloof in jou'. Met William Spaaij als Jezus, Angela Schijf als...
Lees meer over
Vooruitblik The Passion Vooruitblik op de veertiende editie van dit grote muzikale paasevenement in Zeist. Het thema van dit jaar is 'Ik geloof in jou'. Jezus' verhaal van geloof, hoop en liefde...
Lees meer over
The Passion Hemelvaart Het verhaal van 'The Passion' gaat door met 'The Passion Hemelvaart'. Dit muzikale spektakel vertelt wat er gebeurt na Pasen. Jezus vraagt de discipelen om zijn werk voort te...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis