The Passion live kijken

The Passion live kijken? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

The Passion Hemelvaart live kijken met NLZIET

The Passion Hemelvaart gaat door waar de paasvertelling in The Passion eindigt. Het vertelt het verhaal van Jezus die is opgestaan en aan zijn discipelen vraagt zijn werk voort te zetten.

Op iconische locaties in het Friese Sneek en Bolsward spelen de scenes zich af. Er klinken bekende muziekhits, die binnen de context van The Passion Hemelvaart een verrassende nieuwe lading krijgen.

Dit jaar is er voor zowel Maria Magdalena (Bertrie Wierenga) als voor het personage van Pontius Pilatus (Dragan Bakema), de Romeinse stadhouder die Jezus veroordeelt, een grote rol weggelegd.

The Passion live kijken? Of wil je andere programma’s, zoals Beste Zangers, het Eurovisie Songfestival of Shownieuws kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

The Passion gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle afleveringen van The Passion terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je het The Passion gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

De laatste afleveringen van The Passion

The Passion Hemelvaart Het verhaal van 'The Passion' gaat door met 'The Passion Hemelvaart'. Dit muzikale spektakel vertelt wat er gebeurt na Pasen. Jezus vraagt de discipelen om zijn werk voort te...
Lees meer over
The Passion Het paasverhaal voor iedereen. De dertiende editie van 'The Passion', live vanuit de Friese havenstad Harlingen. Het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus....
Lees meer over
Passion Talk Wat is het geheim van 'The Passion'? De cast van 'The Passion' 2023 praat met presentator Klaas van Kruistum live na over het muzikale paasspektakel. Wat heeft indruk gemaakt?...
Lees meer over
Vooruitblik The Passion Vooruitblik op de dertiende editie van dit muzikale paasevenement, live vanuit Harlingen in Friesland. Het thema van dit jaar is: Leun op mij.
Lees meer over
The Passion Hemelvaart Vanuit Doetinchem een registratie van de allereerste Hemelvaarteditie van The Passion. Het verhaal achter de feestdag wordt verteld vanuit de perspectieven van Petrus (Thomas...
Lees meer over
The Passion De twaalfde editie van 'The Passion', live vanuit Doetinchem in de Achterhoek. Het thema van dit jaar is: 'Alles komt goed?!' Het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis