Eurovisie Songfestival live kijken

Songfestival live kijken? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Songfestival live kijken met NLZIET

Het Songfestival 2023 wordt dit jaar in Liverpool van 9 mei t/m 13 mei op NPO 1 live uitgezonden. Met NLZIET kun je het Songfestival online kijken. Verschillende landen treden op waarvan er tien uit elke halve finale zich mogen kwalificeren voor de finale (13 mei). Sommige landen mogen ook direct door, zoals Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk.

Eurovisie Songfestival 2023

Dit jaar is het alweer de 67ste editie van het Songfestival met als thema ‘United by music’. Na de winst van Oekraïne vorig jaar, is Liverpool de gaststad.

Het thema symboliseert de unieke samenwerking tussen Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast staat het ook voor de kracht van muziek: het brengt mensen over de hele wereld samen.

Al spreek je niet dezelfde taal, muziek verstaan we allemaal! Welk land gaat er dit jaar met de winst vandoor?

Eurovisie Songfestival gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle afleveringen van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je het Eurovisie Songfestival gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

De laatste afleveringen van het Songfestival

Voorbeschouwing Rik van de Westelaken blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Cornald Maas vertelt alle ins en outs en Hila Noorzai maakt sfeerreportages.
Lees meer over
Finale In de finale van de 67e editie van het Eurovisie Songfestival betreden 26 landen het podium in Liverpool om hun beste optreden neer te zetten. Welke act pakt uiteindelijk de titel...
Lees meer over
Voorbeschouwing Rik van de Westelaken blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival in Liverpool.
Lees meer over
Eerste halve finale Liveregistratie van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Liverpool waar in totaal vijftien landen optreden. Tijdens deze avond betreden Mia Nicolai en Dion...
Lees meer over
Tweede halve finale Liveregistratie van de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival waarin zestien acts deelnemen. Na deze halve finale wordt er duidelijk welke 26 landen mogen optreden in...
Lees meer over
Voorbeschouwing Rik van de Westelaken blikt vooruit op het Eurovisie Songfestival. Welke landen gaan vanavond optreden en waar moeten we op gaan letten? Cornald Maas vertelt alle ins en outs over...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis