Samen Uit, Samen Thuis gemist?

Samen Uit, Samen Thuis gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Samen Uit, Samen Thuis gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Samen Uit, Samen Thuis terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Samen Uit, Samen Thuis gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

Samen Uit, Samen Thuis 2023

In Samen Uit, Samen Thuis 2023 waarin een aantal singles met levenservaring de kans krijgt de kans om hun droomreis te maken, samen met drie potentiële liefdespartners. Zij gaan dus samen uit, maar met wie komen ze samen thuis?

De beste series vooruitkijken

Met NLZIET kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

Aflevering van Samen Uit, Samen Thuis gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Samen Uit, Samen Thuis

Afl. 6 Deze laatste aflevering kent de romantiek van het rode blad, maar ook de pijn van de stekels van een roos. Heeft Cupido raak geschoten in IJsland, Engeland, Italië en Frankrijk?...
Lees meer over
Afl. 5 Van IJsland tot in de Franse Alpen hangt er een onheilspellende spanning in de lucht. Er zijn tranen op Erics reis in Toscane en hij maakt een cruciale fout tijdens een diner. En...
Lees meer over
Afl. 4 In Engeland opent Bart zijn hart voor een van de vrouwen en zij is zeer verbaasd dat hij echt voor haar kiest. Cliff vindt met een van zijn aanbidders een bijzondere connectie...
Lees meer over
Afl. 3 De laatste single begint aan zijn droomreis naar Mexico. Tijdens een gaycation gaat Cliff op zoek naar de liefde. Bart maakt in Engeland de moeilijke beslissing om het hart van een...
Lees meer over
Afl. 2 Op de reis van Mehrnaz in IJsland vechten de mannelijke kandidaten bijna letterlijk om haar hart. De sfeer in Italië slaat om als de dates van Eric hun ongenoegen uitspreken en...
Lees meer over
Afl. 1 Drie vrijgezellen beginnen met hun liefdesavontuur. Op een zelfgeorganiseerde speeddate-dag in Nederland selecteren ze drie dates die met hen mee mogen op hun droomreis. Eric maakt...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis