Samen Uit, Samen Thuis gemist?

Samen Uit, Samen Thuis gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Samen Uit, Samen Thuis gemist en terugkijken?

Je kunt dit seizoen van Samen Uit, Samen Thuis terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Samen Uit, Samen Thuis Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

 

Samen Uit, Samen Thuis 2023

In Samen Uit, Samen Thuis 2023 waarin een aantal singles met levenservaring de kans krijgt de kans om hun droomreis te maken, samen met drie potentiële liefdespartners. Zij gaan dus samen uit, maar met wie komen ze samen thuis?

Kijk de beste series vooruit

Met NLZIET Premium en NLZIET Extra kun je ook de beste series van RTL vooruitkijken. Kun je niet wachten tot de volgende uitzending? Stream meerdere afleveringen achter elkaar. Zet je favoriete serie in ‘mijn series’ en krijg een seintje als er een nieuwe aflevering online staat.  

Aflevering van Samen Uit, Samen Thuis gemist? Of wil je dit programma vooruitkijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Samen Uit, Samen Thuis

Afl. 6 Deze laatste aflevering kent de romantiek van het rode blad, maar ook de pijn van de stekels van een roos. Heeft Cupido raak geschoten in IJsland, Engeland, Italië en Frankrijk?...
Lees meer over
Afl. 5 Van IJsland tot in de Franse Alpen hangt er een onheilspellende spanning in de lucht. Er zijn tranen op Erics reis in Toscane en hij maakt een cruciale fout tijdens een diner. En...
Lees meer over
Afl. 4 In Engeland opent Bart zijn hart voor een van de vrouwen en zij is zeer verbaasd dat hij echt voor haar kiest. Cliff vindt met een van zijn aanbidders een bijzondere connectie...
Lees meer over
Afl. 3 De laatste single begint aan zijn droomreis naar Mexico. Tijdens een gaycation gaat Cliff op zoek naar de liefde. Bart maakt in Engeland de moeilijke beslissing om het hart van een...
Lees meer over
Afl. 2 Op de reis van Mehrnaz in IJsland vechten de mannelijke kandidaten bijna letterlijk om haar hart. De sfeer in Italië slaat om als de dates van Eric hun ongenoegen uitspreken en...
Lees meer over
Afl. 1 Drie vrijgezellen beginnen met hun liefdesavontuur. Op een zelfgeorganiseerde speeddate-dag in Nederland selecteren ze drie dates die met hen mee mogen op hun droomreis. Eric maakt...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis