Million Dollar Island gemist?

Million Dollar Island gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Million Dollar Island gemist en terugkijken?

Je kunt iedere week een aflevering van Million Dollar Island tot 7 dagen terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: je kijkt een aflevering zonder reclame terug. Ideaal als je Million Dollar Island gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

Million Dollar Island 2023

Million Dollar Island is terug! In het tweede seizoen van het survivalrealityprogramma vol spanning en sensatie nemen vijftig Nederlanders en vijftig Belgen het tegen elkaar op met maar één doel: het eiland verlaten met een zo’n groot mogelijk geldbedrag.

Er is maar liefst 1.000.000 euro in het spel! Het concept is simpel. De kandidaten krijgen voor vertrek allemaal een polsbandje ter waarde van 10.000 euro.

Door middel van het spelen van simpele spellen kunnen ze deze polsbandjes winnen of verliezen.

Maar er is meer: als iemand opgeeft, mag hij of zij zijn of haar polsbandje(s) schenken aan een achterblijver naar keuze.

Kijk het tweede seizoen vanaf 16 april op SBS6 bij NLZIET.

Aflevering van Million Dollar Island gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Het Jachtseizoen, Expeditie Robinson, Big Brother en Make Up Your Mind kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis