Europa League live kijken

Met NLZIET kun je de Europa League live kijken. Zo hoef je geeneen moment van de wedstrijden te missen. Met de app van NLZIET kijk je op je mobiel, tablet, televisie en andere apparaten. Kijk de hoofdwedstrijden via de Europa League live stream; Veronica of Sporza live met je vrienden op tv via de Chromecast, Apple TV of smart tv app. Europa League gemist? Ook kun je de Europa League 7 dagen terugkijken. Probeer NLZIET nu een maand gratis en kijk direct!


Tijdelijke aanbieding: 3 maanden voor €7,95

NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Met NLZIET kijk je het beste wat de Nederlandse tv te bieden heeft, live en on demand. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt is internet en de NLZIET app en je geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s. Probeer NLZIET 1 maand gratis of kijk nu tijdelijk 3 maanden voor slechts €7,95.UEFA Europa League 2022

Vanaf 16 september kun je op Veronica en Sporza live de Europa League volgen. De grote finale van seizoen 2021/2022 vindt op 18 mei 2022 plaats in Sevilla in Spanje: Eintracht Frankfurt – Rangers.

De winnaar van dit jaar kwalificeert zich automatisch voor de Champions League van het jaar daarna. De twee beste clubs uit elke groep, mogen na de groepsfase door naar de zestiende finales. Vervolgens de achtste finales, de kwartfinales, de halve finales en uiteindelijk de finale.


Over de UEFA Europa League

De Europa League is de op één na belangrijkste club competitie van Europa. Het ging in 2009-2010 van start als vervanger van de UEFA Cup. Daarnaast is het bekend geweest als de jaarbeursstedenbeker, Europacup II en de Intertoto Cup. De belangrijkste Europese competitie is de Champions League en hierna komt de Europa League. Het is dus een enorme overwinning om als club aan deze competitie mee te mogen doen.


Voordelen van NLZIET

  • Via de Europa League live stream van NLZIET kun je de wedstrijden kijken.
  • Heb je Europa League gemist? Je kunt een uitzending tot 7 dagen terugkijken.
  • Kijk ook naar andere sportprogramma’s, zoals de RTL: GP Dakar en NOS Studio Sport.
  • Kijk sport in HD-kwaliteit. Zo heb je de ultieme kijkbeleving.
  • Je kunt op twee schermen tegelijk naar de wedstrijden kijken. Zo heb je geen last van je partner of huisgenoten als zij iets anders willen zien.
  • Met NLZIET kun je ook tv-kijken in het buitenland. Zo hoef je niets te missen van voetbal als je op reis bent.
  • Met NLZIET kun je kijken op een device naar keuze, zoals je smartphone, chromecast, Apple TV of laptop.
  • Benieuwd naar NLZIET? Meld je aan en kijk direct jouw favoriete programma.
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik de Europa League live kijken bij NLZIET?

Ja, met NLZIET kun je de Europa League live kijken op Veronica en Sporza.

Kan ik de Europa League ook terugkijken?

Ja, gelukkig wel! Je kunt een wedstrijd tot 7 dagen terugkijken.

Kan ik de Europa League kijken in het buitenland?

Je kunt met NLZIET overal in de EU online tv-kijken, zo ook de Europa League.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.