Het Jachtseizoen gemist?

Het Jachtseizoen gemist? Met NLZIET kun je niet alleen live en terug tv-kijken, maar soms ook vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 7,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Het Jachtseizoen gemist en terugkijken?

Een uitzending van SBS6 gemist? Je kunt iedere week een aflevering van Het Jachtseizoen tot 7 dagen terugkijken bij NLZIET. Reclamevrij met NLZIET Premium en NLZIET Extra! Ideaal als je Het Jachtseizoen gemist hebt. Kijk op je tv, tablet, of telefoon. Thuis of onderweg.

Het Jachtseizoen 2024

In Het Jachtseizoen 2024 gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns de strijd aan met BN’ers, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen.

Helikopters, speedboten, alles wordt uit de kast getrokken om als kandidaat zo ver en lang mogelijk van de heren vandaan te blijven. Aan de mannen van StukTV de taak om de kandidaten binnen de tijd in de boeien te slaan en weer op te sluiten.

En die concurrentie is best sterk! Voor het 9e seizoen van Het Jachtseizoen is het de makers gelukt om diverse geweldige en onverwachte kandidaten te strikken. Een paar namen zijn al zeker.

Niemand minder dan Monica Geuze en Yolanthe Cabau zijn van de partij, net als rapper Donnie en Mart Hoogkamer.

Het Jachtseizoen is vanaf 25 april wekelijks om 20.30u te zien op SBS6 bij NLZIET.

Aflevering van Het Jachtseizoen gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Bureau Rotterdam, Hunted, Undercover in Nederland en Expeditie Robinson kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Het Jachtseizoen

Huntelaar op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over
Nienke Plas op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over
Snelle op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over
Sylvana op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over
Touzani op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over
Poke op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis