Het Jachtseizoen gemist?

Het Jachtseizoen gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Het Jachtseizoen gemist en terugkijken?

Een uitzending van SBS6 gemist? Je kunt iedere week een aflevering van Het Jachtseizoen tot 7 dagen terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Het Jachtseizoen gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

Het Jachtseizoen 2023

In Het Jachtseizoen 2023 gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns de strijd aan met BN’ers, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen.

Helikopters, speedboten, alles wordt uit de kast getrokken om als kandidaat zo ver en lang mogelijk van de heren vandaan te blijven. Aan de mannen van StukTV de taak om de kandidaten binnen de tijd in de boeien te slaan en weer op te sluiten.

En die concurrentie is best sterk! Voor het 9e seizoen van Het Jachtseizoen is het de makers gelukt om diverse geweldige en onverwachte kandidaten te strikken. Een paar namen zijn al zeker.

Niemand minder dan Monica Geuze en Yolanthe Cabau zijn van de partij, net als rapper Donnie en Mart Hoogkamer.

Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30u te zien op SBS6 bij NLZIET.

Aflevering van Het Jachtseizoen gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Bureau Rotterdam, Hunted, Undercover in Nederland en Expeditie Robinson kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van Het Jachtseizoen

Huntelaar op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over
Nienke Plas op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over
Snelle op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over
Sylvana op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over
Touzani op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over
Poke op de Vlucht Giel, Thomas en Stefan nemen het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Wie blijft er uit handen van StukTV?
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis