Dit seizoen is er een hoop voetbal op tv. Wil je graag voetbal live kijken, maar heb je geen idee wanneer de wedstrijden worden uitgezonden? Misschien is er vanavond of morgen voetbal op tv! We hebben de belangrijkste data voor je op een rijtje gezet, zodat jij op de hoogte blijft van je favoriete, Nederlandse voetbalclubs! Probeer NLZIET één maand gratis en kijk voetbal vandaag live met NLZIET.


Europa League 2022

De wedstrijden van de Europa League worden op Veronica live uitgezonden. Ook kun je deze wedstrijden tot 7 dagen terugkijken waar en wanneer je wilt. Eintracht Frankfurt moet in de finale op 18 mei 2022 tegen Rangers spelen. Wie o wie gaat er met de titel vandoor?


Europa Conference League 2022

Ook kun je Conference League live volgen bij NLZIET. De grote finale van seizoen 2021/2022 vindt plaats op 25 mei 2022 in Albanië. Na het gelijkspel bij Marseille is Feyenoord door naar de finale. Is de club bestand tegen smaakmaker Roma?

Champions League 2022

De Champions League finale vindt op 28 mei 2022 plaats. De wedstrijd Real Madrid – Manchester City leek verloren, maar in de verlenging werd een beslissende goal door Real Madrid gemaakt. De club zorgt daarmee voor een finale tegen Liverpool. De Champions League kun je bij RTL 7 live kijken! RTL 7 gemist? Kijk tot 7 dagen terug!
Kijk live voetbal op tv met NLZIET

Is er voetbal op tv vanavond? En wil je weten welke wedstrijden van voetbal vandaag live worden uitgezonden? Dan zit je bij NLZIET aan het juiste adres. Met de voetbal live stream van NLZIET zie je al jouw favoriete sportwedstrijden. Het voordeel is dat je NLZIET één maand gratis kunt uitproberen. Kijk direct en mis niets van voetbal vanavond of komende maanden. Veel kijk- en juichplezier!