Dit zijn de allerleukste kijktips van april

Afgelopen maand zijn er weer een hoop nieuwe programma’s op televisie geweest. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! Heb jij een programma gemist of ben je er gewoon nog niet aan toegekomen om het te bekijken? Geen probleem, met NLZIET kijk je het terug waar en wanneer het jou uitkomt, reclamevrij!

 

Een Nacht met mijn Ex

Twee exen brengen een nacht met elkaar door. Dit klinkt natuurlijk als een slecht idee, maar is wel heerlijk om naar te kijken. Ben jij een echte liefhebber van Temptation Island? Oud-verleidsters Ashley en Natasja zijn ook in het programma te zien.

 

Zuidas

Advocaat worden op de prestigieuze Zuidas, daar dromen rechtenstudenten van. Een topsalaris, status, miljoenendeals en ongelimiteerd gin tonics drinken in exclusieve clubs op kosten van kantoor. Achter de spiegeltorens op de Zuidasspeelt zich een wereld af die alleen toegankelijk is voor insiders. Tot nu…..

 

Exportbaby

In deze dramaserie komen de wantoestanden rondom internationale kinderhandel aan het licht. Als Hanna op een dag een documentaire ziet over child trafficking, herkent ze het weeshuis in Oeganda waar zij hun dochtertje destijds opgehaald hebben…

 

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Over de hele wereld ligt meer dan 5 miljard kilometer weg, en de meest afgelegen plaatsen kunnen daarmee bereikt worden. Enorme bergpassen, maanlandschappen en angstaanjagende jungle routes. Het zijn allemaal routes die gereden worden door twee bekende Nederlanders. Hoe zal het hen vergaan?

 

De Rijdende Rechter, wordt vervolgd

Jetske van den Elsen gaat na de uitspraak langs bij de partijen die mee hebben gedaan aan De Rijdende Rechter. Hoe is het nu met hen en wat heeft de uitspraak hen gebracht?

 

Wannabees

In het nieuwe persiflageprogramma gaan de acteurs Roel Bloemen en Hanneke Drenth proberen om BN’ers na te doen. Ze gaan de straat op en proberen op deze manier mensen voor de gek te houden, dit zorgt uiteraard voor hilarische momenten.

 

It Takes 2

In It Takes 2 laten bekende Nederlanders zich tijdens de competitie van een compleet andere kant zien, ze gaan namelijk zingen! Dit jaar gaan o.a. Jörgen Raymann, Marieke Elsinga en Robin Martens de strijd met elkaar aan.

 

Voor De Rechter

In dit nieuwe programma maken we de confrontaties tussen rechter en burger van dichtbij mee. Hoe is het om oog in oog met een rechter te staan en hoe komt derechter tot zijn of haar oordeel? Deskundigen haken in op de verhalen met interessante feiten en geven uitleg.

 

De 12 Van Oldenheim

In het gemoedelijke dorpje Oldenheim is niets zoals het lijkt. Sinds de terugkeer van Peggy verdwijnen er keer op keer inwoners op mysterieuze wijze. Het wantrouwen groeit, terwijl de tragedie in het dorp de grootste vormen aanneemt.

 

Gordon & Estelle: Weg Ermee!

Estelle Cruijff en Gordon gaan met een beperkt budget op vakantie en komen niet bepaald op bestemmingen terecht waar zij zich als luxepaardjes thuis voelen. Als dat maar goed gaat…

 

André Hazes: ik haal alles uit het leven

André is terug met een tweede seizoen bij SBS6! In het eerste seizoen kon je al alles volgen van zijn weg naar twee uitverkochte Ahoy optredens. Hierna heeft hij niet stilgezeten. In het tweede seizoen zie je hoe hij keihard verder werkt aan zijn carrière.

 

Oplichters in het Buitenland

Kees laat de kijkers zien hoe hij fraudeurs en oplichters ontmaskert in populaire vakantiebestemmingen. In Oplichters in het Buitenland laat hij zien waar je als toerist op moet letten op vakantie. De afleveringen gaan verder dan het betrappen van zakkenrollers, ook komen er zaken als creditcardfraude, gokspellen en malafide geldwisselaars aan bod.

 

BankGiro Loterij The Wall

Dit is dé gameshow die levens kan veranderen! In de studio staat een muur van maarliefst 12 meter hoog die je miljonair kan maken! Bij een goed antwoord wordt de bal groen en win je geld en bij een fout antwoord rood en verlies je geld! Uiteindelijk volgt de spectaculaire finale die alles in een klap overhoop kan gooien.

 

MasterChef Nederland

Chef-koks Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk gaan samen op zoek naar de beste amateur-kok van ons land. Ze worden hierbij geholpen door grote nationale en internationale namen als Joris Bijdendijk, Nick Bril, Edwin Vinke, Ben Ungermann en Donna Hay. Twintig zorgvuldig geselecteerde amateur-koks gaan elke maandag en woensdag de strijd aan om de felbegeerde titel ‘MasterChef Nederland 2018’!

 

SamenWonen: de battle

Twee koppels gaan samenwonen, maar beide stellen zitten totaal niet op één lijn qua interieur. In SamenWonen: de battle gaan ze de strijd aan om elkaars interieur flink onder handen te nemen. Welk stel is het meest handig en creatief?

 

Veel kijkplezier!