Kijk Zomergasten live

Live naar Zomergasten kijken?

Wil je Zomergasten live kijken? Kijk alle programma’s van de NPO live via NLZIET. Kijk waar en wanneer je wilt naar de zenders van de NPO, RTL en SBS. Van de mooie fragmenten en diepgaande achterliggende verhalen wil je geen moment missen. Mis niet van de Nederlandse tv en kijk Zomergasten live bij NLZIET.

Het programma

Zes weken lang worden gasten uitgenodigd om fragmenten uit te kiezen en deze toe te lichten. Deze toelichting zorgt vaak voor mooie verhalen uit het leven van deze gasten. Janine Abbring interviewt de gasten en wat diepgaande gesprekken oplevert.

 

Zomergasten 2018

Ook dit jaar zijn zes gasten uitgenodigd om hun favoriete fragmenten te laten zien. De grootste verrassing dit jaar was Louis van Gaal, de aankondiging dat hij een gast zou zijn, zorgde voor veel verbazing. Daarnaast zijn Romana Vrede, Marleen Stikker, Pieter Waterdrinker, Eric wiebes en Esther Perel te zien in Zomergasten 2018.

 

Romana Vrede

Romana is een actrice en theatermaakster. Ze heeft in Arnhem aan de toneelschool gestudeerd. Zij heeft sindsdien onder andere gespeeld in Melanie Klein, Penelope en The Nation. Daarnaast heeft ze ook rollen gehad in films en series zoals Afblijven, Moordvrouw en De Eetclub.

 

Louis van Gaal

Hij is in zijn carrière trainer geweest van Ajax, FC Barcelona, AZ, FC Bayern München en Manchester United. Als trainer van Ajax heeft hij veel succes gekend. Hij heeft met Ajax de UEFA cup, de UEFA Champions League, de UEFA Super Cup en de wereldbeker gewonnen.

 

Naast een carrière als voetbaltrainer heeft hij vroeger ook zelf gespeeld. Hij startte bij Ajax, ging vervolgens naar Antwerp Fc, verhuisde daarna naar Sparta en speelde nog korte tijd bij AZ.

 

Marleen Stikker

Marleen is internetpionier en directeur van Waag. Ze heeft in 1993 De Digitale Stad opgericht, dit was het eerste Nederlandse sociale media platform dat iedereen gratis toegang gaf tot het internet. In 1994 richt zij het culturele onderzoek- en ontwikkellab Waag, Technology & society op. Hierin worden continu technologische vernieuwingen gedaan en cultureel onderzoek uitgevoerd.

 

Pieter Waterdrinker

Schrijver en Rusland-correspondent. Hij heeft Russisch en rechten gestudeerd. Na het afronden van zijn studie rechten besloot hij naar de Canarische Eilanden te gaan om te werken als animator. Zijn vele reizen hebben gezorgd voor inspiratie voor zijn boeken. Hij heeft inmiddels 11 boeken geschreven en meerdere verhalen. Zijn boek ‘Tsjaikovskistraat 40’ heeft in 2017 in de top 10 gestaan van CPNB bestseller lijst. Daarnaast werd hij genomineerd voor de Libris Literatuurprijs.

 

Eric Wiebes

Wiebes is minister van Economische Zaken en Klimaat in Rutte drie. Dit betekent dat hij lastige beslissingen moet maken over onder andere de gaswinning in Groningen. Daarnaast moet hij ervoor gaan zorgen dat de Nederlandse Burgers en bedrijven snappen wat de gevolgen zijn van de eerste Nederlandse klimaatwet en het klimaatakkoord.

 

Esther Perel

Esther werkt al 34 jaar in New York waar ze haar eigen praktijk voor gezins- en relatietherapie heeft. Ze heeft twee TED-lezingen gehouden die samen inmiddels al meer dan 20 miljoen keer bekeken zijn. Haar boek The State Of Affairs: Infidelity heeft aan de top van de Amerikaanse bestsellerlijsten gestaan. Daarnaast krijgt ze tegenwoordig miljoenen luisteraars met haar podcast Where Should We Begin? Waarin je mee kan luisteren in de relatietherapie-sessies van koppels.

 

Wil je geen enkele aflevering missen. Probeer dan nu NLZIET een maand voor €0,01 en kijk Zomergasten live of terug waar het jou uitkomt.

 

Let op: Zomergasten is maar 10 dagen na uitzending terug te kijken bij NLZIET.

  • Kijk televisie wanneer het jou uitkomt: kijk live, terug of soms zelfs vooruit.
  • Mis niets meer van de zenders NPO1, NPO2, NPO3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS6, Net5, SBS9, Veronica, RTL Z, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids.
  • Probeer NLZIET eens uit voor €0,01. Is het niet voor jou? Het abonnement is altijd online opzegbaar.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.