Dream School gemist? Kijk terug bij NLZIET!

Dream School: een tweede kans voor schoolverlaters

Op Dream School krijgt een groep schoolverlaters les over verschillende onderwerpen. Deze lessen worden door bekende Nederlanders gegeven. Daarnaast gaan de leerlingen ook aan de slag om hun verleden te verwerken en te werken aan hun toekomst. Benieuwd naar het programma of heb je Dream School gemist? Bij NLZIET kun je alle seizoenen Dream School terugkijken zonder reclames. Probeer nu de eerste maand voor €0,01!

Wist je dat:

  • Dream School is gebaseerd op het gelijknamige programma van Jamie Oliver?
  • De eerste aflevering op 11 januari 2017 is uitgezonden?
  • De laatste aflevering van elk seizoen een reünie aflevering is?
  • In het derde seizoen een extra elfde aflevering is toegevoegd omdat er veel klachten waren over nazorg?

Dream School

Kickboxer Lucia Rijker, coach in het programma, en rector Eric van ’t Zelfde leiden de Dream School. Zij willen leerlingen die hun middelbare school niet hebben afgemaakt, nog een kans geven om toch iets van hun leven te maken. De leerlingen zijn vastgelopen in het reguliere schoolsysteem door verschillende redenen. Sommigen kunnen niet goed leren, maar vaak hebben de leerlingen een heftig verleden, dat hun schoolleven heeft beïnvloed.

 

Dream School 2020

Het nieuwe seizoen van Dream School is weer begonnen! Rector Eric van ’t Zelfde, kickbokser Lucia Rijker en verschillende gastdocenten geven les aan jongeren tussen de 18 en 23 jaar die vroegtijdig hun school hebben verlaten. Ze hebben allemaal een eigen reden waarom ze gestopt zijn. Kunnen de gasten ervoor zorgen dat ze hun leven weer kunnen oppakken? En kunnen de leerlingen zichzelf ontwikkelen?

 

In de eerste les van het nieuwe seizoen schrijven leerlingen een coachingplan. Lucia en Eric begeleiden de jongeren met het opstellen en het uitvoeren van dat plan. Ondanks dat er veel weerstand is met de opgestelde regels van de gasten, proberen de jongeren te bouwen aan een nieuwe start en een succesvolle toekomst.

 

De gasten die in seizoen 4 langskomen bij de Dream School, zijn onder andere Jasper Gottlieb, Marius Gottlien en Hugo Kennis (bekend van Expeditie Robinson). Heb je nog sommige seizoenen van Dream School gemist of nog helemaal niks van het programma gezien, probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct naar alle seizoenen!

 

Bekende leraren in 2017

Op Dream School komen er elke aflevering een paar bekende mensen langs die les gaan geven. Tijdens het eerste seizoen van Dream School in 2017 kwam Peter R de Vries langs, bekend van Peter R de Vries: De Raadkamer en sidekick bij RTL Boulevard. Lange Frans gaf een muziekles en leerde de leerlingen rappen en een rap schrijven. Ook kwam Joris Bijdendijk langs, bekend van een aflevering Herman tegen de Rest. Hij is een kok en gaf kookles. Andere gastlessen werden gegeven door John Heitinga, Jack de Vries en Karin Bloemen.

 

Dream School 2

Het eerste seizoen van Dream School was zo’n een succes, dat een jaar later in 2018 het tweede seizoen van het programma werd uitgezonden. Dit keer met een andere groep schoolverlaters en andere bekende leraren. De eerste les van het seizoen werd gegeven door Kim Feenstra. Zij is model en heeft ook in verschillende films en series gespeeld, zoals Flikken Maastricht, Familie Kruys en Van God Los. Haar les ging over fotografie, wat haar grootste hobby is. Daarnaast kwam Ferry Doedens langs, bekend van Lucas uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij gaf de leerlingen acteerles. Andere bekende leraren uit Dream School 2 zijn Eva Jinek (bekend van Jinek), Jeroen Spitzenberger (bekend van Alles is Liefde) en Tania Kross.

 

Dream School 2019

Vervolgens is er ook een derde seizoen van Dream School gestart. Mocht je deze afleveringen van Dream School gemist hebben, kun je Dream School terugkijken bij NLZIET. In het derde seizoen van Dream School proberen Lucia en Eric voor de derde keer het leven van de schoolverlaters te verbeteren, maar dit gaat niet altijd zonder slag of stoot. Doordat de leerlingen een heftig verleden hebben, hebben zij ook bepaalde problemen die tijdens de lessen tot uiting komen. Maar zij doen hun uiterste best om de leerlingen te helpen met een betere toekomst. Heb je nog sommige seizoenen van Dream School gemist of nog helemaal niks van het programma gezien, probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Kijk op je computer, smart tv, smartphone of tablet
  • Bepaal zelf wanneer je iets kijkt: je kijkt programma’s live, terug en soms zelfs vooruit!
  • De eerste maand kun je NLZIET proberen voor €0,01. Toch niets voor jou? Je kunt het abonnement ieder moment stopzetten
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.