M gemist

We kunnen geen genoeg krijgen van talkshows, denk aan Jinek en DWDD. Sinds 2018 is ook het programma M op de Nederlandse televisie. In deze talkshow wordt het nieuws van de dag besproken. Presentatrice Magriet van der Linden nodigt elke avond spraakmakende gasten uit om te praten over de thema’s sport, cultuur, economie en politiek. Heb je een aflevering van M gemist? Met NLZIET kijk je alle afleveringen reclamevrij terug waar en wanneer je maar wilt! Kijk nu de eerste maand gratis.M talkshow

Sinds 2018 kun je elke dag M live kijken. Het programma wordt om 19.00u op NPO 1 uitgezonden. Presentatrice Margriet van der Linden nodigt gasten uit met wie ze het gesprek van de dag voert. Gasten die in 2020 al een keer plaats mochten nemen aan haar tafel zijn Cornald Maas, Twan Huys, Paulien Cornelisse en Maarten van der Weijden.    


Videotheek M

Het praatprogramma heeft veel vaste rubrieken die telkens terugkomen, zoals High Five en M-panel. In het tweede seizoen is er ook Videotheek M. In Videotheek M worden vermakelijke fragmenten van programma’s en documentaires uitgezonden. Het zijn oude fragmenten die passen bij de onderwerpen die in het nieuws komen.
Gastvrouw Margriet van der Linden

Journaliste Margriet van der Linden, is ook presentatrice. Ze was een lange tijd redacteur bij het tijdschrift Opzij en andere dagbladen waarnaar ze koos voor een presentatieklus bij het zomerprogramma Zomergasten. Ook presenteerde Margriet samen met Chris Zegers, Moltalk, een praatprogramma van Wie is de Mol? en De Taal van Taal, een taalquiz.


Daarna deed ze nog veel meer presentatieklussen. Daarom werd het tijd voor een eigen talkshow. Daar dromen veel presentatoren en presentatrices hun hele carrière van. In 2018 kreeg ze haar eerste talkshow die M mocht heten: kort, maar krachtig.


Voordelen van M kijken bij NLZIET

  • Je kunt M live kijken, maar je kunt ook alle afleveringen terugkijken! Elke dag om 19.00 uur op NPO 1 wordt het programma uitgezonden. Heb je een uitzending van M gemist? Bij NLZIET kun je alle afleveringen reclamevrij terugkijken.
  • Met één abonnement kun je alle talkshows van NPO, RTL en SBS kijken, zoals Op1 en De Vooravond. Probeer de eerste maand gratis.
  • Met NLZIET heb je 36 zenders in één app. Het enige wat je hoeft te doen is de app installeren op je smartphone, tablet of laptop. Zo kun je M live kijken of terugkijken waar en wanneer je maar wilt!


Wist je dat?

  • Margriet van der Linden in het eerste seizoen werd ondersteund door muzikant Thijs Boontjes?
  • De talkshow een kijkcijferrecord had bij een aflevering die ging over de zwemtocht van Maarten van der Weijden?
  • Het praatprogramma vaste rubrieken heeft, zoals M-panel, High Five, Videotheek M en nog veel meer?


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe laat begint M?

Je kunt iedere dag om 19.00 uur M live kijken. Heb je de talkshow M gemist? Geen probleem! Bij NLZIET kijk je alle afleveringen terug, zonder reclame! Zo kun je je favoriete programma kijken waar je maar wilt.

Op welke zender wordt M uitgezonden?

Kijk dagelijks naar M op NPO 1.

Wie presenteert M?

M wordt gepresenteerd door journaliste en presentatrice Margriet van der Linden, onder andere bekend van het zomerprogramma Zomergasten.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.