Floortje gaat mee gemist?

Floortje gaat mee gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

Floortje gaat mee gemist en terugkijken?

Een uitzending van NPO 1 gemist? Je kunt alle seizoenen van Floortje terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Floortje gaat mee gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

Floortje Dessing reist mee met prijswinnend fotograaf Jasper Doest van Nederland naar Nepal om onderweg vast te leggen hoe mensen en dieren samenleven.

Ze ontmoeten personen die hun leven wijden aan dieren en verwonderen zich over de vaak zo ingewikkelde verstandhouding tussen mens en dier.

Kijk iedere week naar haar nieuwe serie om 20.30u op NPO 1.

Aflevering van Floortje gaat mee gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Reizen Waes, Het Roer Om, Down the Road, 3 op reis en De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Alles van NPO Plus

Met NLZIET kun je ook alle series van NPO Plus kijken. De beste series kijk je vooruit. Zet je een programma in ‘mijn series’? Dan ontvang je direct een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Zo kijk je achter elkaar afleveringen van je favoriete serie.

 

De laatste afleveringen van Floortje

Argentinië In Argentinië bezoekt Floortje Dessing een bijzondere Amerikaanse familie die op de uitgestrekte vlaktes van Noord-Patagonië woont. Pater familias is de 74-jarige Ashley. Veertig...
Lees meer over
Mohéli, de Indische Oceaan Floortje Dessing reist naar het totaal onbekende eilandje Mohéli: een kleine stip in de Indische Oceaan, ten noordwesten van Madagascar. Samen met twee andere eilanden vormt...
Lees meer over
South Georgia (2/2) Floortje Dessing is na een wekenlange reis op South Georgia bij de Britse Sarah, de enige persoon die al decennia doorbrengt in dit unieke natuurgebied en hier een museum runt.
Lees meer over
South Georgia (1/2) Floortje Dessing maakt in twee afleveringen haar langste reis ooit, voor een ontmoeting met de Britse Sarah op South Georgia. Vanaf de afgelegen Falkland Eilanden stapt Floortje op...
Lees meer over
Zweden Steeds meer mensen dromen van een reizend bestaan, midden in de natuur en ondertussen gewoon je geld verdienen op de laptop: het leven van de digital nomad. Floortje Dessing vaart...
Lees meer over
Santa Maria, de Azoren Ook binnen Europa reist Floortje Dessing naar een verre uithoek. Ze is op de Azoren: een Portugese archipel midden in de Atlantische Oceaan. Op het kleine eilandje Santa Maria...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis