Kijk live naar de Tour de France

Tour de France live kijken

Wil jij De Tour de France live kijken? Met NLZIET kijk je waar het jou uitkomt! Dus zit je in de trein, thuis op de bank of op je werk, met de mobiele app van NLZIET kijk je iedere etappe van de Tour de France live. Kijk op je mobiel, tablet, laptop, smart tv, Chromecast, Apple TV-app of Humax. Mis geen moment van de Tour de France en kijk live of terug met NLZIET. Iets voor jou? Probeer NLZIET nu één maand gratis.

Klassementen

In de Tour kunnen de renners punten verdienen. Met deze punten kunnen ze bovenaan een bepaald klassement komen. Er zijn 6 verschillende klassementen:

  • Algemeen klassement - de gele trui: Kortste totale tijd over alle etappes
  • Punten klassement - de groene trui: meeste punten
  • Berg klassement - de bolletjestrui: meeste punten in beklimmingen
  • Jongeren klassement - witte trui: hoogst genoteerde renner onder een bepaalde leeftijd
  • Rood rugnummer - de persoon die die dag het meest aanvallend gereden heeft
  • Ploegen klassement - geel rugnummer: elke dag worden de tijden van de eerste drie rijders opgeteld

De Tour de France

De Tour de France werd voor het eerste georganiseerd in 1903 door Henri Desgrange. Hij was hoofdredacteur van het blad L’Auto. Vanwege de gele papier kleur van het blad kreeg de leider van de ronde ook een gele trui.

De renners met de meeste eindoverwinningen zijn Jacques Anquetil en Bernard Hinault, Eddy Merckx en Miguel Indurain. Zij wonnen ieder de tour 5 keer. De Amerikaan Lance Armstrong moest zijn 7 overwinningen inleveren nadat hij toegaf doping te hebben gebruikt.

Kijk de Tour in de gehele EU

Ben je op vakantie en wil je toch in het hotel, aan het strand of bij de tent live de Tour de France kijken? Sinds 2018 is het mogelijk om binnen de gehele EU naar de programma’s van NLZIET te kijken. Dus zelfs op vakantie of zakenreis hoef jij geen enkele etappe van de Tour te missen!

Live tv-kijken

Naast dat je op NPO 1 de Tour live kunt kijken, kijk je met NLZIET live naar alle zenders van RTL, SBS en NPO. Zo kijk je altijd live naar het NOS Journaal, RTL Boulevard en Shownieuws via NLZIET. Geen tijd om live te kijken? Kijk dan terug zonder reclame. Sommige RTL en NPO programma’s kan je zelfs vooruitkijken! Iets voor jou? Start nu een proefabonnement en probeer NLZIET een maand gratis uit.

  • Kijk de programma's van de grootste Nederlandse zenders. Kijk programma's van NPO, RTL en SBSB live, terug en soms zelf vooruit.
  • Met NLZIET bepaal je zelf maar je televisie kijkt. Met de apps voor tablet en smartphone kijk je overal in Nederland via internet.
  • Met het abonnement kijk je alle programma's in hoge kwaliteit (ook live), kijk op twee schermen tegelijk.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees onze Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.