Married At First Sight vooruitkijken

Wil je Married At First Sight vooruitkijken? Kijk nu reclamevrij!

In Married At First Sight worden singles op basis van hun profiel aan een andere single gekoppeld door een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog. De singles zien elkaar voor de eerste keer recht voor het altaar, klaar om te gaan trouwen zonder elkaar te kennen. Dit alles onder leiding van Peter van der Vorst.

Wist je ook dat:

  • Nikolai en Chantal nog steeds samen zijn? En nu zelfs samenwonen?
  • De deelnemers na vijf weken mogen beslissen of ze getrouwd blijven?
  • Er zich ruim duizend singles hebben aangemeld voor Married At First Sight?
  • Dat er vorig seizoen voor de eerste keer een homoseksueel koppel deelnam? Dit was een extra grote uitdaging voor de experts.
  • De match tussen de singles gemaakt wordt door een psycholoog, seksuoloog, en bioloog?

Benieuwd naar de volgende aflevering van Married At First Sight?

Trouwen met iemand die je helemaal niet kent. Het klinkt bizar maar toch is dat precies waar dit programma om draait! Op basis van wetenschappelijk onderzoek worden koppels aan elkaar gematcht en zien zij elkaar pas voor het eerst vlak voor het ja-woord. Na vijf weken moeten de deelnemers beslissen of ze getrouwd willen blijven of dat ze toch uit elkaar gaan. Kun je niet wachten tot de volgende aflevering van Married At First Sight op tv is? Bij NLZIET kun je gemakkelijk Married At First Sight vooruitkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps.

 

Married At First Sight 2017

Ook wordt er weer teruggeblikt op de vorige seizoenen. Hoe is het nu met de deelnemers? Zijn ze nog bij elkaar en wat hebben ze aan hun deelname gehad?

 

Wereldwijd succes

Miljoenen mannen en vrouwen zijn op zoek naar de ware liefde maar kunnen die niet vinden. In Married At First Sight wordt op basis van wetenschappelijk onderzoek geprobeerd de ware liefde te vinden. Wereldwijd zijn er op deze manier al 136 koppels in het huwelijk getreden. Van Finland tot Australië, in 18 landen zijn er nu al stellen getrouwd op basis van wetenschappelijke onderzoeken. En van de 136 koppels zijn er nu nog 22 bij elkaar!

 

Benieuwd naar de volgende aflevering, of heb je er eentje gemist? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en kijk direct!

De zoektocht naar liefde zie je bij NLZIET
Lekker wegzwijmelen op de bank tijdens All You Need Is Love, wie wil dit nu niet? Robert ten Brink geeft geliefden de mogelijkheid om op televisie te zeggen hoeveel ze van elkaar houden.
Yvonne Jaspers neemt je mee in het avontuur dat de boeren beleven in de zoektocht naar hun ware liefde. Of alle deelnemende boeren de liefde hebben gevonden zie je nu bij NLZIET!
Ieder seizoen is de realityshow Temptation Island hét gesprek van de dag! Vier stellen en zestien vrijgezellen zorgen wekelijks voor pikante beelden op televisie. Blijven de stellen elkaar trouw in het exotische paradijs?
  • De leukste programma’s van RTL zoals Married At First Sight reclamevrij vooruitkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Start Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.