NLziet, kijk online tv waar en 
wanneer jij wilt

De tijd dat je om acht uur klaar zat voor een nieuwe aflevering Goede Tijden, Slechte Tijden of uitzending van het NOS Journaal is voorbij. Want met NLziet kijk je waar en wanneer je maar wilt je favoriete tv-programma’s van NPO, RTL en SBS. Daarmee heeft NLziet het grootste aanbod van Nederland. Je kan programma’s tot wel een jaar terugkijken en soms zelfs vooruit. En dat zonder onderbrekingen van reclames, hoe fijn is dat!

Uitzending gemist of alvast vooruitkijken?

Terug kijken ken je waarschijnlijk wel. Maar vaak moet je dan heel veel reclames kijken, bij NLziet niet. Je kijkt de leukste Nederlandse series, films, documentaires en shows terug op een moment wanneer het jou uitkomt, zonder reclame. En sommige programma’s kun je zelfs al eerder zien dan op tv!

Hoe werkt NLziet?

Eigenlijk heel eenvoudig. Kijk onbeperkt tv-programma’s met een app op je smartphone, tablet en tv of op je computer. Het aanbod bestaat uit uitzendingen van NPO1, NPO2, NPO3, Zapp, Zappelin,RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, RTL Z, Telekids, SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Eigenlijk heb je geen kabel meer nodig. Je kijkt overal in Nederland via internet.

Wil je eerst even rondkijken in de app zodat je weet welke programma's je allemaal kunt zien bij NLziet? Download dan de app uit de store en neus even rond. Heb je jouw favoriete tv-programma gevonden en wil je deze kijken? Dan heb je wel een abonnement nodig, ga naar www.nlziet.nl en start je abonnement.

Weet je wat zo leuk is: het abonnement start direct en de eerste maand is gratis! Na de eerste maand betaal je €7,95 per maand. Het abonnement kan je iedere maand gemakkelijk opzeggen via jouw account. Zo zit je niet vast aan een langlopend abonnement.

Nadat je jouw abonnement hebt gestart ben je klaar om te kijken. Meer dan 40.000 afleveringen staan voor je klaar! Je kan op 2 apparaten tegelijk gebruik maken van NLziet. Zo kun je met zijn tweeën tegelijk kijken naar ieder zijn eigen programma.

Opzoek naar een programma? Met de zoekbalk zoek je eenvoudig door het gehele aanbod van NLziet. Programma wat je wilt zien gevonden? Kies de afleveringen die je wilt bekijken en geniet! Weet je niet wat je wilt kijken? Er worden aanbevelingen gedaan, kijk wat het meest bekeken is of wat er afgelopen week is toegevoegd.

Je hoeft niet altijd een hele aflevering te kijken, soms wil je een stukje terugkijken of een deel overslaan dat je al gezien hebt.  Spoel dan vooruit of terug door een uitzending.

Heb je een programma dat je graag kijkt, voeg deze dan toe als favoriet, je krijgt dan een melding wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Zo mis je nooit iets!

Alle voordelen op een rijtje:
• Het grootste aanbod: NPO, RTL en SBS bij elkaar
• Tot een jaar terugkijken of alvast vooruit 
• Reclamevrij
• Overal in Nederland je favoriet tv-programma’s via internet
• Kijk op smartphone, tablet, computer en tv
• Krijg een melding als er een nieuwe favoriete aflevering beschikbaar is
• Met z’n tweeën tegelijk gebruik maken van NLziet
• Zoeken met de zoekfunctie

Apps

Op je computer kijken is fijn, maar met een app op je smartphone en tablet kun je overal kijken. Daarom heeft NLziet apps voor Android en iOS, zo kun je jouw favoriete programma kijken waar je wilt. Als je op tv wilt kijken kan dat ook, er is een app voor smart tv en voor de Humax TV+ H3 en je kunt streamen naar Google Cast en AirPlay.

iOS en Android app

Heb je een iPhone, iPad of iPod? Dan maak je gebruik van de NLziet iOS app, deze download je uit de App Store. De app voor Android vind je in de Google Play Store. Met de app kun je op het apparaat zelf kijken of je streamt naar Google Cast of Apple TV, dan geniet je van je favoriet serie, programma of film op je tv-scherm.

Smart tv app

Kijk je graag op groot scherm naar een aflevering van bijvoorbeeld Wie is de Mol?. Op de meeste Samsung, LG, Panasonic en Philips smart tv’s kun je de NLziet app downloaden. Super fijn, want dan hoef je niet een extra apparaat op je tv aan te sluiten en gebruik je de afstandsbediening om de app te bedienen. Kijk in de app store op jouw tv of de NLziet app te downloaden is.

Humax TV+ H3

Heb je geen smart tv, Apple TV of Google Cast? En wil je toch van NLziet genieten op jouw tv. Dan is er nog de TV+ H2 van Humax. Dit boxje maakt van jouw gewone tv een smart tv! En met de app kun je gebruikmaken van NLziet!

Over NLziet

Wist je dat NLziet uniek is? Nergens anders werken de publieke en commerciële zendergroepen samen. NLziet is een coöperatie, wat inhoudt dat NPO, RTL en SBS eigenaar zijn van NLziet. Zij houden zich niet dagelijks bezig met het wel en wee van de organisatie maar bepalen wel samen hoe NLziet zich ontwikkelt. En zij zijn natuurlijk de eigenaar van hun eigen content, daar mag de organisatie zich dan weer niet mee bemoeien.

Al ver voordat NLziet live ging hebben de zendergroepen besloten dat ze samen wilde werken en er een video-on-demand-dienst moest komen voor alle mooie Nederlandse tv-programma’s. En waarom niet samen, dan bied je het grootste aanbod. Wat weer handig is voor de kijker. Zo is NLziet ontstaan.

Het is hard werken om alle ontwikkelingen bij te houden maar we doen ons best, we zijn continu bezig om de website te verbeteren, apps verder te ontwikkelen en alles rond NLziet zo leuk mogelijk te maken. Wij denken dat we best goed weten wat de gebruiker wil, maar soms blijkt dat we er helemaal naast zitten. Daarom is er het NLziet testteam, binnen dit panel doen we beta-testen en vragen we om de mening van de gebruiker. Want wij willen dat NLziet precies past bij jouw wensen en dat kunnen we niet zonder jou. Iedereen kan meedoen!