Flikken Maastricht live kijken waar het jou uitkomt!

Kijk Flikken Maastricht online

Flikken Maastricht is terug en is spannender dan ooit tevoren! Floris Wolfs en Eva van Dongen beleven wekelijks weer de meest uiteenlopende zaken in en rondom Maastricht. Moord, chantages, drugszaken en verdwijningen zijn zaken waar de twee wekelijks mee worden geconfronteerd.

Wist je dat:

 • Flikken Maastricht in 2014 de Gouden Televizier-Ring won?
 • Seizoen 11 gemiddeld ruim 2,3 miljoen kijkers per aflevering had?
 • In 2018 alweer het 12de seizoen van Flikken Maastricht te zien is?
 • Flikken Maastricht een spin-off is van het Vlaamse Flikken Gent?
 • De hoofdrolspelers eigenlijk Adam en Eva zouden gaan heten? Maar dit vond Victor Reinier te flauw, dus hebben ze voor Floris gekozen.
 • De agenten een originele Walter P5 dragen die na elke draaidag wordt ingenomen?
 • Alleen Floris Wolfs, Eva van Dongen en Romeo Sanders al 12 seizoenen lang elke aflevering mee hebben gespeeld?
 • Er altijd een professionele agent op de set rondloopt die kijkt of de acteurs een goede houding aannemen als ze met hun vuurwapen moeten werken?
 • Reinier veel van zijn stunts zelf doet? Van hoge bergen afdonderen en lekker scheuren in auto’s vindt hij helemaal geweldig!
 • Flikken Rotterdam is gemaakt door dezelfde regisseurs en scenarioschrijvers? Met NLZIET kun je ook Flikken Rotterdam terugkijken tot een jaar na uitzending.

Online tv-kijken waar het jou uitkomt

Toch komt het niet altijd uit om stipt voor het begin van de aflevering klaar te zitten bij de televisie en Flikken Maastricht live te kijken. Met NLZIET kijk je online televisie waar en wanneer het jou uitkomt. Met de apps voor mobiel en tablet maakt het niet uit waar je je bevindt, zolang je een abonnement op NLZIET hebt en een internetverbinding, kun jij naar Flikken Maastricht online kijken waar jij wilt.

 

De serie

Flikken Maastricht is al vele jaren een van Nederlands favoriete series. De serie volgt Floris Wolfs en Eva van Dongen, twee eigenzinnige rechercheurs die bijna elke zaak tot een succes weten te brengen. Wekelijks worden er levensgevaarlijke zaken onderzocht door Wolfs en Eva. De collega’s in uniform, Romeo Sanders en Marion Dreesen, behandelen altijd een kleine, maatschappelijke zaak. De privé levens van de personages worden niet onberoerd gelaten in de serie. Zo wordt er met regelmaat in het verleden gegraven van Wolfs of Eva. Ook de dochter van Wolfs, Fleur, wordt zelfs slachtoffer.

 

Vrijwel alle scripts worden op realisme getoetst door echte politiemensen waardoor de serie anders is dan de meeste politieseries.

 

Floris Wolfs en Eva van Dongen

Wolfs en Eva zijn al twaalf seizoenen lang te zien als het gouden rechercheurs duo van de politie in Maastricht. Maar de twee zijn overduidelijk meer dan twee normale collega’s en kennen elkaar dan ook als geen ander. Ze wonen en werken samen maar hebben geen relatie. Vanaf het allereerste moment draaien de twee al om elkaar heen. Tot ‘echte’ liefde is het echter nooit gekomen. Zou het dit seizoen allemaal op z’n plaats vallen?

 

Maastricht

De serie Flikken Maastricht speelt zich af, zoals de titel al prijsgeeft, in en rondom het pittoreske Maastricht in Limburg. Maastricht is één van de meest bourgondische steden van ons land en daarmee het ideale decor voor de serie Flikken Maastricht.

 

Kijk vrijdag Flikken Maastricht live en probeer NLZIET één maand voor €0,01! Met NLZIET kijk je programma’s live, terug en vooruit waar en wanneer het jou uitkomt. Heb je een aflevering gemist? Met NLZIET kun je afleveringen Flikken Maastricht terugkijken tot een jaar na uitzending. Veel kijkplezier!

Kijk nog meer Nederlandse series bij NLZIET
In Penoza word je meegenomen in de Amsterdamse misdaad scene door het gezin Van Walraven. Kijk alle seizoenen bij NLZIET.
Voetbalmaffia geeft je een kijkje in de duistere kant van de voetbalwereld, dingen als matchfixing en corruptie komen aan bod.
Live naar NPO 1 kijken waar je maar wilt? Met NLZIET mis je geen enkel programma meer.
 • Kijk Flikken Maastricht live, terug en vooruit waar je maar wilt.
 • De programma’s van NPO, RTL en SBS bij elkaar in één abonnement.
 • Kijken waar en wanneer je maar wilt op mobiel, tablet, laptop en smart tv.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.