The Masked Singer gemist?

The Masked Singer terugkijken

In dit zangprogramma treden BN’ers op in de mooiste kostuums. Maar: wie in deze kostuums zitten weet niemand. De kunst is om dit te gaan raden aan de hand van de stem en een aantal hints.  Heb jij een aflevering van The Masked Singer gemist? Kijk deze dan reclamevrij terug via NLZIET en raad mee! Misschien weet jij wel gelijk wie het is of heb je echt geen idee.

Weetjes over The Masked Singer

  • Wist je dat het oorspronkelijk een Zuid-Koreaans programma is? Het heet daar de The King of Masked Singer.
  • Wist je dat het programma ook een eigen versie heeft in Duitsland, Frankrijk, Australië, Mexico en zelfs in Zuid-Afrika?
  • Wist je dat zowel Gerard Joling als Buddy Vedder zelf hebben meegedaan aan een zangwedstrijd?

Kijk The Masked Singer live en terug

Je kunt het programma elke vrijdag live volgen via NLZIET en wanneer je de live uitzending van The Masked Singer gemist hebt, kijk je deze gemakkelijk terug wanneer jij wilt. Met NLZIET kijk je op je mobiel, tablet, laptop, Apple TV, Chrome Cast of smart tv-app naar de leukste programma’s van de Nederlandse tv. Thuis, onderweg én in het buitenland. NLZIET is beschikbaar in heel Europa.

The Masked Singer Oud & Nieuw Special

In de Oud & Nieuw Special van dit programma komen er vijf nieuwe, feestelijke kandidaten zingen. Zij zullen weer duetten en solo’s zingen voor de jury, die bestaat uit Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Buddy Vedder en Gerard Joling. De jury moet de identiteit van de deelnemers proberen te achterhalen, want iedereen is weer prachtig gekleed. De winnaar mag zich rond middernacht onthullen, zodat het nieuwe jaar kan worden ingeluid. Gelukkig nieuwjaar!

 

Hoe werkt The Masked Singer?

In The Masked Singer laten bekende Nederlanders in spectaculaire pakken hun zangkunsten horen. Welk beroep zij hebben is ook niet bekend. Dit kan dus een zanger, kok, atleet, presentatrice of iets heel anders zijn. Je denkt misschien leuk al die pakken, maar hoe werkt The Masked Singer?

 

Voor het optreden wordt een video getoond met een paar echte en een paar neppe hints. Na afloop van de video starten de gemaskerde BN’ers met zingen. De panels krijgen hierna de kans om een vraag te stellen en te raden welke hints wel kloppen. De panels worden ook gevraagd om hardop na te denken over wie zij denken dat dit kan zijn. Aan het eind van elke aflevering stuurt het publiek iemand naar huis die vervolgens direct ontmaskerd wordt. De overgebleven figuren mogen de volgende aflevering weer optreden.

 

The Masked Singers

Alle masked singers stellen zich voor en verstoppen daar een aantal hints in. Hiervan zijn een aantal goed en een aantal kloppen voor geen meter. Het is dus helemaal niet gemakkelijk om erachter te komen wie er in het pak verstopt zit. Weet jij wie The Masked Singers zijn? In de volgende omschrijvingen kun je wat meer over ze lezen. Maar let op, niet alle hints zijn dus waar!

 

De leeuw

Deze verborgen zanger heeft een schitterend pak aan en kan ook nog eens prachtig zingen. Het is een man die vroeger banketbakker wilde worden, enorm houdt van koken en bij het grote publiek al bekend is, maar niet door zijn zangkunsten. Wat hij precies doet kan hij niet omschrijven, omdat hij zoveel verschillende dingen mag doen voor zijn werk.

 

Het zeewezen

Als hint vertelt ze dat ze een echt ochtendmens is en heel veel koffiedrinkt. Ook houdt ze enorm van autorijden en toert ze het liefst het hele land door. Ze draagt veel verschillende kapsels en droomt ervan om zangeres te worden.

 

De springbok

Heeft al vroeg geleerd om van zich af te bijten. Hij houdt er ook zeker niet van als iemand vertelt wat hij moet doen en neemt het liefst de leiding. Hij heeft een plek in de Hall of Fame en heeft heel wat prijzen in ontvangst mogen nemen. Hij kan zichzelf zelfs een wereldkampioen noemen. Normaal zingt hij alleen onder de douche, maar voor dit programma maakt hij een uitzondering.

 

Het konijn

Hij wilde vroeger zakenman worden, maar vond de stropdassen toch niks. Hij houdt van kleding kopen en geld uitgeven. Hij koopt het liefst gouden sieraden en zonnebrillen. Hij was vroeger een echt rebel en doet daarom wat hij nu doet. Hij zegt dat er meer konijnen zijn zoals hij, maar dat hij toch echt uniek in zijn soort is.

 

De robot

Ze spreekt zes talen en is veel in het buitenland te vinden. Ze houdt ervan om een diva te kunnen zijn, maar dat wordt thuis niet geaccepteerd. Ze neemt geen blad voor de mond en functioneert prima zolang ze niet in kleine ruimtes of op hoge plekken is. Na een bak koffie en een grapefruit gaat ze helemaal los en komt het creatieve monster in haar los.

 

De bidsprinkhaan

Deze sprinkhaan heeft een kind en was op latere leeftijd nog bang in het donker. Ze kan een hoop herrie maken en is heel erg chaotisch. Ze is totaal niet georganiseerd en laat dit graag aan haar man over. Ze houdt van Surinaamse bloedworst en doet mee om te winnen.

 

De neushoorn

De neushoorn is in zijn introductie veel aan het fietsen. Hij vertelt dat hij zijn studie gestopt is om zijn droom achterna te gaan. Hij is net als de neushoorn groot en krachtig. Hem werd verteld dat hij te lang was, dit is juist de reden waarom hij in het buitenland zo in de smaak viel. Hij mag sinds kort de grootste rol van zijn leven vervullen en is bang dat mensen denken dat het hem allemaal komt aanwaaien.

 

De eenhoorn

Deze eenhoorn loopt liever niet meer over gevaarlijke wegen, ook uit een vliegtuig springen ziet ze niet meer zitten. Ze zat vroeger op balletles en reed paard. Ze noemt zichzelf een echte showpony. Ze houdt van kleding, kostuums en hoeden en is eerder in bijzondere creaties op tv geweest.

 

De aartsengel

Deze vrouw is iemand waar veel mensen verhalen aan vertellen. Ze houdt enorm van dieren en reist dan ook graag af naar Afrika waar ze veel prachtige wilde dieren kan bewonderen. Ze houdt enorm van ontbijten en kroketten.

 

De papegaai

Men noemt hem een alleskunner, maar dit vindt hij zelf te vaag. Hij weet precies waar hij mee bezig is. Veel mensen kennen zijn artiestennaam maar bijna niemand kent zijn echte naam. Hij heeft voor een andere naam gekozen omdat ze zijn echte naam in Engeland niet konden uitspreken. Hij staat volop in zijn leven en handelt daar ook naar.

 

De hond

Ze heeft als tiener meegedaan aan een talentenjacht en zo is ze bekend geworden. Veel mensen weten niet dat ze kan zingen, maar dit doet ze het allerliefst. Ze heeft veel meegemaakt en dat heeft haar geleerd om van zich af te bijten. Ze houdt van rollenspellen en mag dankzij haar werk heel veel leuke dingen doen.

 

Het monster

Ondanks zijn griezelende naam is dit het schattigste monster dat je ooit hebt gezien. Hij wordt snel in verleiding, maar doet het nu wat rustiger aan. Hij wilde graag rocker of profvoetballer worden. Door een knieblessure is dat laatste mislukt.

 

De panels

Er zijn twee panels die de kans krijgen om de echte identiteit van deze zangers te raden. In het ene panel zitten Buddy Vedder en Gerard Joling en in het andere panel zitten Loretta Schrijver en Carlo Boszhard. Ben je benieuwd geworden naar dit programma, maar heb je een aflevering van The Masked Singer gemist? Meld je aan bij NLZIET en kijk de afleveringen tot 345 dagen terug!

Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.