Ranking The Stars gemist?

Kijk Ranking The Stars terug

Ranking The Stars is terug! Het programma waarin 10 BN’ers elkaar ongestraft helemaal mogen afzeiken. Heb jij van het nieuwe seizoen een aflevering van Ranking The Stars gemist? Geen probleem. Je kan bij NLZIET op het device dat jij wilt alle afleveringen terugkijken zonder reclame. Zo kijk je op je mobiel, laptop, Apple TV, Chromecast, Playstation en smarttv naar NLZIET.

Ranking The Stars facts:

  • Wist je dat er 115 afleveringen van Ranking The Stars zijn uitgezonden?
  • Wist je dat er ook een Vlaamse versie van Ranking The Stars is?
  • Wist je dat Paul de Leeuw voor het eerst te zien was als presentator in Snelbinder? Dit was in 1986.

Ranking The Stars bij RTL 5

Ranking The Stars is terug! Vanaf nu kijk je dit programma niet meer bij NPO maar op RTL 5. Paul de Leeuw is nog steeds de presentator en ook een aantal sterren zijn meeverhuisd. Zo schittert Ryanne van Dorst, o.a. van Gevaarlijkste Wegen, nog steeds met haar ongepaste grappen en is de ingetogen Anny Schilder de ster van de show.

Er zijn natuurlijk ook een paar nieuwe gezichten te zien. Zo is ster van het jaar Martien Meiland (bekend van Chateau Meiland) onderdeel van de show en ook Emma Wortelboer en Merol mogen de lijsten gaan invullen.

Het format

Het programma is gebaseerd op een Japans format en is sinds 2006 te zien. In het programma zijn er 10 BN’ers te gast die elkaar aan de hand van een stelling/vraag moeten indelen van 1 tot 10. Wie op nummer 10 eindigt past het minst bij de stelling of vraag terwijl nummer 1 hier het best bij past. Vervolgens kunnen zij punten verdienen als hun lijst overeenkomt met die van de mensen thuis. Bij elke vraag krijgt 1 BN’er de kans om zijn/haar lijst te vertellen en te beargumenteren.

Paul de Leeuw heeft het programma sinds seizoen 1 gepresenteerd, met uitzondering van seizoen 5 en 6. In deze 2 seizoenen presenteerden Sander Lantinga en Sophie Hilbrand Ranking The Stars.
De Leeuw had er zelf voor gekozen om het stokje over te dragen. Hij wilde zich graag op andere dingen focussen. Na slechts een jaar begon hij het programma toch wel erg te missen en besloot hij terug te keren als presentator.

Al meer dan 10 jaar op tv

Ranking The Stars heeft er al 15 seizoenen op zitten. Het is al meer dan 10 jaar een hit bij BNNVARA. In 2019 besloot BNNVARA afstand te doen van het programma, omdat het niet zo goed paste bij de inhoudelijke koers waar zij op willen focussen. RTL greep toen de kans om het programma over te nemen. In september 2019 begon het eerste seizoen van het programma op RTL 5.
Paul de Leeuw stapte in 2018 al over van BNNVARA naar RTL en hij keert daarom ook bij RTL terug als presentator van het programma.

Meest spraakmakende sterren door de jaren heen

Door de jaren heen zijn er een hele hoop sterren langs gekomen. In de eerste seizoenen waren er elk seizoen 10 vaste BN’ers, maar vanaf het 10e seizoen werden deze vaker gewisseld. Er kwamen dan meer dan 20 sterren langs in een seizoen. Het lijstje met sterren die aan het programma hebben meegedaan is dus erg lang.

Zo hebben Yolanthe Cabau van Kasbergen, Maik de Boer, Ali B, Loretta Schrijver en Patty Brard allemaal meegedaan. Patty heeft meerdere seizoenen meegedaan en was geliefd bij het publiek. Ook Tim den Besten en Ryanne Dorst mogen al meerdere seizoenen terugkomen. Zij waren beide te zien in 2018 bij de NPO. Je kan alle afleveringen van dat seizoen van Ranking The Stars terugkijken bij NLZIET.

Ranking The Stars Terugkijken

Dus heb jij Ranking The Stars gemist? Kijk het dan gemakkelijk terug bij NLZIET en mis geen moment meer van Martien Meiland of Ryanne Dorst in dit programma. Wie is de beste drugsdealer? En wie zou als eerst plastische chirurgie overwegen? De antwoorden op deze vragen kan je allemaal bij Ranking The Stars terugkijken. Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Kijk live, terug en vooruit naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Met NLZIET kun je op twee apparaten tegelijk streamen
  • Start een abonnement bij NLZIET en mis nooit meer iets van de Nederlandse televisie
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.