Aflevering van Ontvoerd gemist?

Ontvoerd gemist? Kijk terug bij NLZIET

Jaarlijks worden honderden kinderen zonder toestemming ontvoerd door één van hun ouders. Het gaat vaak om gescheiden ouders, waar de ex-partner het kind meeneemt naar een ander land. Om internationale kinderontvoering op de kaart te zetten, maakt John van den Heuvel Ontvoerd. In Ontvoerd wordt iedere week een zaak aan het licht gebracht en proberen John en zijn team het kind weer veilig terug naar Nederland te halen. Heb je een aflevering Ontvoerd gemist of wil je het vorige seizoen nog eens kijken? Bij NLZIET kijk je alle afleveringen terug wanneer het jou uitkomt.

Internationale kinderontvoering aan het licht

Dit wist je nog niet over John van den Heuvel:

  • Zijn carrière startte hij bij politie, hij werkte in Amsterdam bij de recherche.
  • Vanaf 1990 werd hij misdaadverslaggever bij de Telegraaf.
  • Hij heeft Desi Bouterse ontmaskerd als drugsbaron en schreef hier een boek over.
  • Sinds de start van RTL Boulevard zit hij aan tafel als misdaaddeskundige.
  • In 2007 kreeg hij zijn eigen misdaad televisieprogramma bij de Tros: Bureau van den Heuvel.
  • Ondertussen heeft hij ook de programma’s Ontvoerd en Op de Vlucht gemaakt.
  • Naast zijn eigen televisieprogramma’s is hij nog altijd werkzaam bij De Telegraaf en RTL Boulevard.

Bureaucratie en internationale regelgeving

De achtergebleven ouders zijn doorgaans ten einde raad en willen niets liever dan dat hun kinderen weer veilig terugkeren naar huis. Uit de voorgaande seizoenen blijkt helaas vaak dat de ouders machteloos zijn en door internationale regelgeving en bureaucratie en het buitenland geen kant op kunnen. Dit is waar het team van John te hulp schiet. De expertise van het team van John heeft het voor gezorgd dat er nu al ruim dertig kinderen zijn herenigd met hun ouders!

 

Online tv-kijken wanneer het jou uitkomt

Wanneer je van John van den Heuvel Ontvoerd gemist hebt, Vermoord in het Buitenland of andere RTL-programma’s gemist hebt, met een NLZIET-abonnement kun je terugkijken waar en wanneer jij wilt. Je kijkt niet alleen terug, maar ook live en vooruit naar de programma’s en series van NPO, RTL en SBS. En wil je partner, kind of huisgenoot iets anders kijken? Je kunt op twee schermen tegelijk kijken. Misschien niet zo gezellig om apart televisie te kijken, maar wel zo handig. Ben je benieuwd? Download de NLZIET app en begin gelijk aan jouw favoriete Nederlandse series!

Ben je benieuwd naar alle programma’s die NLZIET te bieden heeft? Of wil je nu gelijk een aflevering van Ontvoerd terugkijken? Probeer NLZIET nu een maand uit en start direct met kijken.

  • Binnen één abonnement kijken naar de programma's van NPO Plus, RTL XL en KIJK.
  • Kijk naar je favoriete serie of programma waar en wanneer het jou uitkomt!
  • Live, terug- en soms zelfs vooruitkijken naar de twaalf grootste zenders van Nederland.