Kijk Heel Holland Bakt terug bij NLZIET

Heel Holland Bakt gemist

Je favoriete bakprogramma is weer terug! Vol suiker, chocola en overheerlijke taarten. Ondanks dat je het graag zou willen, heb je niet elke zondag de tijd om naar de meest spectaculaire bakcreaties te kijken. Wanneer je Heel Holland Bakt gemist hebt, kun je die tot wel 365 dagen terugkijken bij NLZIET. Wil jij Heel Holland Bakt terugkijken? Probeer dan NLZIET nu een maand gratis.

Weetjes:

  • De winnaars van 2016 en 2017 hebben allebei een eigen bakboek uit mogen brengen, met daarin hun favoriete recepten.
  • De eerste vier seizoenen werden in kasteel Broekhuizen opgenomen. Hier kon niet meer gefilmd worden, omdat het kasteel verbouwd zou worden tot hotel. De latere seizoenen zijn daarom opgenomen in de tuin van kasteel Maarsbergen.

Heel Holland Bakt terugkijken?

Het eerste seizoen van Heel Holland Bakt werd in 2013 uitgezonden. Het concept is gebaseerd op de Engelse variant ‘The Great British Bake-off’. In het programma strijden 10 thuisbakkers voor de titel ‘beste thuisbakker van Nederland’.

 

De afleveringen bestaan uit drie onderdelen waarin de bakkers zichzelf kunnen bewijzen. De eerste opdracht is een signatuuropdracht. Hierin moeten ze een klassiek recept bakken en daar hun eigen twist aan geven. Dit kan verrassend goed uitpakken of enorm mis gaan, is al gebleken.

 

De tweede opdracht is een technische opdracht. Hierbij krijgen de bakkers ingrediënten en moeten ze zelf bedenken hoe het baksel moet worden bereid. Deze opdracht wordt door de jury beoordeeld.

 

De laatste opdracht is het spektakelstuk. Hierin moeten de bakkers een lastig recept klaarmaken en hier tevens een eigen draai aan geven.

 

De beste thuisbakkers van Nederland

Het eerste seizoen werd gewonnen door Rutger van den Broek die spectaculaire baksels maakte, zoals de aardbeien-chocoladebombe en de amandeltulband. Het tweede seizoen werd gewonnen door Menno de Koning die een prachtig koekhuisje maakte en een super stoere Captain America-cake. De derde persoon die zich de beste thuisbakker van Nederland mocht noemen is Sarena Solari. Zij wist haar creativiteit te tonen in een minion verjaardagstaart, maar liet ook haar verfijnde kant zien met haar carrot cheesecake.

 

Het vierde seizoen werd gepresenteerd door André van Duin in plaats van Martine Bijl. De winnaar van dat seizoen is Annemarie. Zij wist niet alleen met de smaaksensatie de jury te imponeren, maar ook met haar prachtige creaties, zoals het zandkasteel en de vuurtoren die zij van haar baksels wist te maken. Het vijfde seizoen werd gewonnen door de student Hans Spitsbaard.

 

Nu direct Heel Holland Bakt terugkijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Kijk de programma's van NPO Start Plus, RTL XL en KIJK binnen één app
  • Live, terug, en vooruitkijken naar de beste Nederlandse programma's en series
  • Is NLZIET toch niet voor jou? Het abonnement is makkelijk online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast!
Meer weten over NLZIET?

Meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.