Heel Holland Bakt gemist? Kijk gemakkelijk terug met NLZIET!

Heel Holland Bakt terugkijken

Je favoriete bakprogramma is weer terug! Vol suiker, chocola en overheerlijke taarten. Ondanks dat je het graag zou willen, heb je misschien niet elke zondag tijd om stipt om 20.25 uur op de bank te zitten. Maar niet getreurd! Wanneer je Heel Holland Bakt gemist hebt, kun je de afleveringen tot een jaar na uitzending terugkijken bij NLZIET. Je kijkt gemakkelijk op de app op je televisie, telefoon, tablet of laptop. Thuis of onderweg.

 

Wil je Heel Holland Bakt terugkijken vanuit het buitenland? Ook dat kan, je kijkt namelijk naar NLZIET vanuit heel Europa. Zo hoef je die spectaculaire bakcreaties nooit meer te missen! Probeer NLZIET nu één maand gratis. Na de eerste maand betaal je €7,95 per maand.

Weetjes:

 • De eerste vier seizoenen werden in kasteel Broekhuizen opgenomen. Hier kon niet meer gefilmd worden, omdat het kasteel verbouwd zou worden tot hotel. De latere seizoenen zijn daarom opgenomen in de tuin van kasteel Maarsbergen.
 • André van Duin presenteerde drie seizoenen lang de nabeschouwing van HHB: Smaakt naar meer.
 • Vanaf 2019 presenteert Irene Moors de nabeschouwing: het niet programma Doorbakken. Irene voert gesprekken met gasten op diverse bijzondere locaties. Dit wordt afgewisseld met reportages waarin Janny en Robèrt dieper ingaan op Heel Holland Bakt-thema’s, ingrediënten en tradities.

Heel Holland Bakt 2019

In de eerste aflevering van Heel Holland Bakt 2019-2020 mochten vijftig deelnemers auditie doen voor het bakprogramma. Ze lieten de juryleden hun allerlekkerste taart proeven. Hieruit werden tien winnaars gekozen die de deelnemers worden van Heel Holland Bakt 2019. Het zevende seizoen van het programma.

 

Net als de afgelopen 3 seizoenen wordt Heel Holland Bakt ook in 2019 gepresenteerd door André van Duin (ook te zien in Het geheime dagboek van Hendrik Groen). Ook de juryleden zijn natuurlijk weer van de partij. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven mogen de baksels van de deelnemers net als in de eerdere seizoenen proeven en beoordelen.

 

Heel Holland Bakt deelnemers

Elk jaar is het weer spannend. Wie komen er door de voorrondes en mogen zich wagen aan de ultieme bakstrijd? Deze tien bakkers kwamen na het bakkamp als winnaars uit de bus:

 • Aline: Aline is 23 jaar oud en student. Ze bakt al sinds ze vier jaar oud is en leerde bakken van haar moeder.
 • Anouk: Anouk is 43 jaar oud en docent op het HBO. In de keuken staan doet ze het liefst. Ook houdt ze van yoga.
 • Arjen: Arjen is 36 jaar oud en is beleidsadviseur bij de gemeente. Hij probeerde vorig jaar ook al door de voorrondes heen te komen. Toen lukte het niet, maar dit jaar wel!
 • Esther: Esther is 43 jaar oud en is stewardess. Ze vindt meedoen aan Heel Holland Bakt spannend, maar ze heeft er ook heel veel zin in.
 • Ingmar: Ingmar is 34 jaar oud en is ingenieur windturbines. Hij haalt zijn inspiratie het liefst van ver: uit Japan!
 • Jeanette: Jeanette is 38 jaar oud en is schaapherder in Limburg. Ook zij leerde het bakken van haar moeder en bakt al sinds ze klein was.
 • Jeroen: Jeroen is 31 jaar oud en is hoofdagent bij de politie. Zijn motto is “Never trust a skinny baker, dus mij kun je wel vertrouwen”.
 • Johan: Johan is 47 jaar oud en is kaasboer. Hij houdt niet van pakjes en zakjes en maakt alles helemaal zelf. Het liefst bakt hij oud-Hollandse taarten.
 • Nina: Nina is 30 jaar oud en woont in Middelburg. Ze komt oorspronkelijk uit Bosnië en houdt daarom van extra zoete baksels. Voor een taart zonder suiker ben je bij haar niet aan het goede adres.
 • Pauline: Pauline is 26 jaar oud en is lerares aardrijkskunde. Ze tovert elke week wel een of meerdere taarten tevoorschijn uit haar keuken. Als echte Limburgse is vlaai haar specialiteit.

 

Finale Heel Holland Bakt

In de halve finale zag je vier bakprinsessen in de weer met het thema “Koninklijk”. Zij deden hun uiterste best tijdens de drie opdrachten en bakten: een oranjetaart, een serie hartcroissants en een high tea voor maar liefst 12 personen. Helaas moest Pauline de tent verlaten en gaan Esther, Anouk en Jeanette door naar de finale. Heb je de HHB finale gemist? Kijk dan nu terug op NLZIET!

 

Heel Holland Bakt 2018

Heel Holland Bakt 2018-2019 was het eerste seizoen dat net een beetje anders begon dan de eerdere seizoenen. In plaats van september begon dit seizoen in december. Ook werden de deelnemers van tevoren nog niet bekend gemaakt, maar werden ze in de eerste aflevering gekozen.

 

Heb je Heel Holland Bakt 2018 gemist? Bij NLZIET kun je de afleveringen tot een jaar na uitzending terugkijken!

 

De winnaars van de afgelopen seizoenen

*Spoiler alert!* Wil je de eerdere seizoenen van Heel Holland Bakt nog terugkijken? Sla dan deze alinea even over, want we gaan het hebben over de Heel Holland Bakt winnaars!

 

Dit zijn de bakkers die afgelopen jaren gewonnen hebben:

 • Seizoen 1 – Rutger van den Broek: Rutger heeft inmiddels al zeven kookboeken uitgebracht en heeft een succesvolle blog Rutger bakt. Hij werkt sinds een paar jaar fulltime aan zijn gelijknamige bedrijf Rutger Bakt.
 • Seizoen 2 – Menno de Koning: Menno heeft twee kookboeken uitgebracht en houdt zich nog steeds bezig met bakworkshops en tv-optredens.
 • Seizoen 3 – Sarena Solari: de Italiaanse Sarena begon na het winnen van Heel Holland Bakt haar bedrijf La Mia Italia, waarmee ze eetreizen naar Italie organiseerde. Inmiddels focust ze zich op het geven van workshops en gaat ze een kookstudio openen.
 • Seizoen 4 – Annemarie Pronk: Annemarie schreef na haar overwinning een kookboek en heeft een studio in Scheveningen waar ze workshops geeft.
 • Seizoen 5 – Hans Spitsbaard: ook winnaar Hans heeft een bakboek uitgebracht: leer bakken met Hans. Hans is na zijn overwinning gestopt met zijn studie technische bedrijfskunde en wil zich volledig gaan focussen op het bakkersvak.
 • Seizoen 6 – Anna Yilmaz: Anna was de Heel Holland Bakt winnaar van seizoen 2018-2019. Ze bracht haar eerste kookboek “Veel Lekkers van Anna” uit. Ook presenteerde ze vanaf oktober 2019 het nieuwe seizoen van Bak mee met MAX.

 

Kijk HHB nu de eerste maand terug voor maar €0,01!

Wil je de laatste afleveringen van de leukste bakshow van Nederland terugkijken? Probeer NLZIET dan nu een maand voor €0,01 en geniet van alle programma’s van de Nederlandse televisie. Mis niets van Boer zoekt Vrouw, Zondag met Lubach en Oogappels. Na de eerste maand betaal je €7,95 per maand. Bevalt het niet? Je kunt NLZIET elke maand weer opzeggen, dus je zit nergens aan vast.

 • Kijk de programma's van NPO Start Plus, RTL XL en KIJK binnen één app
 • Live, terug, en vooruitkijken naar de beste Nederlandse programma's en series
 • Is NLZIET toch niets voor jou? Het abonnement is makkelijk online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast!
Meer weten over NLZIET?

Meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.