GTST gemist

Heb je GTST deze week gemist? Bij NLziet kun je GTST altijd online terugkijken. Haal op elk moment van de dag je ‘GTST-momentje’ in, waar en wanneer jij wil. Voor jouw dagelijkse portie GTST ben je bij NLziet aan het juiste adres.

GTST terugkijken bij NLziet:
• GTST terugkijken
• GTST vooruit kijken
• Kijken in HD kwaliteit
• Voor slechts € 7,95 per maand bekijk je alle programma’s van NPO PLus, RTL XL en KIJK
• Kijken op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone

GTST terugkijken met NLziet

Sinds 1 oktober 1990 zitten we om 20.00 uur aan de buis gekluisterd voor een aflevering van onze favoriete televisieserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Toch komt het regelmatig voor dat je net wat later thuis bent van je werk, nog in de sportschool staat of vertraging hebt met de trein. Het resultaat: je hebt de nieuwste aflevering van GTST gemist! Gelukkig kijk je met jouw abonnement bij NLziet alles makkelijk terug, waar en wanneer je wilt!

GTST zonder reclame

Met je abonnement bij NLziet kun je afleveringen van GTST terugkijken en daarnaast ook één week vooruit kijken. Zo hoef je niets meer te missen van de liefdes en intriges van alle inwoners van Meerdijk. En nog een ander bijkomend voordeel: je kijkt de afleveringen zonder vervelende reclames tussendoor! Aan één stuk door genieten dus wanneer je Goede Tijden hebt gemist, óf de spanning niet meer aankunt en alvast een aflevering vooruit wil kijken!

Goede Tijden, Slechte Tijden

GTST speelt zich af in het fictieve plaatsje Meerdijk en verschijnt sinds 1 oktober 1990 op de Nederlandse televisie. Waar het ooit is begonnen met Arnie en Robert Alberts, hebben nieuwe generaties en families de serie inmiddels overgenomen. De enige die-hard in jouw favoriete serie is Laura Alberts. Zij is het enige personage dat vanaf de eerste aflevering tot nu te bewonderen is in de serie. Naast dit grappige weetje over GTST, hebben we nog een aantal leuke feitjes voor je op een rijtje gezet:

• Gemiddeld kijken er 1,3 miljoen mensen per dag naar de uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden.
• De best bekeken aflevering van GTST werd uitgezonden op 26 november 1991. Er keken toen 2.636.160 Nederlanders naar GTST.
• Goede Tijden, Slechte Tijden heeft het Guinness Book of Records gehaald als eerste Nederlandse dramaserie met meer dan 1000 afleveringen. Inmiddels is dit aantal al ruim 5 keer zo groot geworden!
• De verhalen die onze geliefde inwoners van Meerdijk meemaken, worden niet door een persoon geschreven. Er werkt een team van 16 schrijvers aan de verhaallijn van Goede Tijden, Slechte Tijden.
• In 1995 heeft GTST, na 5 keer genomineerd te zijn geweest, de TelevizierRing gewonnen.

Begint het alweer te kriebelen?