Boer zoekt Vrouw gemist?

Boer zoekt vrouw terugkijken: kijk nu seizoen 2019/2020 

De boeren zijn bekend de brievenbus is gesloten! Was je te druk bezig met Expeditie Robinson kijken en heb je nu Boer zoekt Vrouw gemist? Geen probleem! Kijk de eerste aflevering direct terug. Seizoen 11 is vanaf 2020 weer elke week te zien. Probeer NLZIET de eerste maand voor slechts €0,01 en kijk de programma’s van NPO, RTL en SBS terug wanneer het jou uitkomt.  

BZV wist-je-dat-jes

Boer zoekt Vrouw 2020 wordt het elfde seizoen van het populaire datingprogramma waarin Yvonne Jaspers boeren volgt om de liefde van hun leven te vinden. En dat doet zij niet zonder succes:

 • De eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw was op 21 november 2004.
 • Wekelijks volgen 4 miljoen kijkers de avonturen van de vrijgezelle boeren!
 • Seizoen 2016 – 2017 was het tweede internationale seizoen, het eerste internationale avontuur begon in 2013.
 • In de derde reeks deed voor het eerst een boerin mee die opzoek was naar een man.
 • De eerste homoseksuele boer deed het zesde seizoen mee aan het datingprogramma.
 • In het achtste seizoen was de eerste lesbische boerin opzoek naar een partner.
 • Er zijn tientallen boeren die hun partner via het programma hebben gevonden en inmiddels een relatie hebben, samenwonen of getrouwd zijn.
 • Het aantal BZV-baby’s is de zestig al gepasseerd!

Al meer dan 10 jaar Boer zoekt Vrouw 

Boer zoekt vrouw is enorm succesvol in de liefde en dat laat het aantal baby’s wel zien. Er zijn inmiddels al meer dan 73 baby’s geboren. In de afgelopen 10 seizoenen zijn 50 boeren gaan daten en er hebben al meer dan 100 boeren zich voorgesteld.  

  

In 10 seizoenen hebben slechts 8 boerinnen meegedaan. De eerste boerin die meedeed was boerin Agnes. Ze houdt als eerste boerin ook het record voor meeste brieven aan een boerin. Zij kreeg in totaal 883 brieven. Ondanks de vele brieven heeft zij haar huidige man na het programma ontmoet en heeft inmiddels 3 kinderen met hem.   

  

De boer met de meeste brieven was boer Tom met 1808 brieven. Ook hij heeft een zijn huidige vriendin na het programma ontmoet en heeft in 2019 zijn eerste kindje gekregen. Tom is tulpenkweker en heeft sinds zijn deelname in 2014 ook een tv-carrière. Hij is tuinman in het RTL-programma Eigen huis & tuin. 

  

in seizoen 7 en 9 ging Yvon naar het buitenland. Hier hielp ze in elk seizoen 5 Nederlandse boeren die in het buitenland verblijven. Van Frankrijk tot Canada en Tanzania tot Roemenië. 

 

Boer zoekt Vrouw kandidaten

De boeren gaan weer vol goede moed het avontuur aan om de liefde van hun leven te vinden. Voor alweer het elfde seizoen van Boer zoekt Vrouw meldden talloze eenzame boeren zich aan. De tien kandidaten die het geluk hadden om dit jaar mee te doen zijn:

 

Boer Frans

Hij is 51 jaar oud en woont in Friesland. Twintig jaar lang was hij getrouwd, er kwamen twee zonen (Thijs en Berend), maar al die tijd wist Frans dat hij eigenlijk op mannen viel. Als het gaat om vrouwen, kijkt hij het liefst naar zijn koeien, van wie nummer 49 zijn favoriet is.

 

Boer Bastiaan

De 35-jarige boer woont in Zeeland en runt een akkerbedrijf. Hij zwemt graag in de zee met zijn hond. Bastiaan had al best veel dates, maar toch zat er niemand voor hem tussen. Hij zoekt een sportieve dame die zichzelf niet te serieus neemt.

 

Boerin Annemiek

De 25-jarige boerin is met haar deelname de enige boerin van dit seizoen. Ze runt al twee jaar samen met haar vader een gemengd boerenbedrijf. Zij de dieren, hij werkt op het land. Eerder stond de Drentse boerin in de boerinnenkalender als “Miss juni”.

 

Boer Geert Jan

De oudste kandidaat is boer Geert Jan. Hij heeft een Paardenopfokbedrijf en woont in Noord-Holland. Geert Jan is echt een moppentapper, maar achter al die grapjes schuilt een gevoelige man.

 

Boer Ronald

Hij is 37 jaar en woont in Gelderland samen met zijn tweelingbroer Harold. De Gelderse boer zegt zelf dat hij niet zo handig is met vrouwen en vaak gefriendzoned werd. Hij vindt zichzelf niet de knapste en vermoed dat een vrouw eerder voor zijn vrienden kiest dan voor hem.

 

Boer John

De 39-jarige melkveehouder heeft zich er al bij neergelegd dat er geen vrouw voor hem komt. Gelukkig is John gewend te denken in oplossingen in plaats van problemen en laat hij zes keer per week de catering langskomen.

 

Boer Geert

De 51-jarige Brabander lijkt een bijzonder portret. Net zoals Boer Geert van aantal jaar geleden, wordt hij als enige boer ondertiteld. Hij is al zes jaar gescheiden, gek op gebakken piepers, maar toch vooral op vrouwen. Geert zijn ideale vrouw is lief, aardig, verstandig en ze moet ook een beetje de wauw-factor hebben.

 

Boer Johan

Johan uit Noord-Holland is 53 en praat niet graag over zijn gevoelens. Als Yvon ernaar vraagt praat hij over mannen in zijn algemeenheid.

 

Boer Jan

De 35-jarige boer uit de Beemster een zorgbedrijf en zoekt een vrouw die goed kan praten. Hij heeft vier kinderen die om het weekend bij hem zijn.

 

Boer Willem

Hij is 26 jaar en zorgt voor 40 koeien, melkt met zijn wagen de koeien in de wei en hoopt dat er naast zijn moeder nog een vrouw in huist komt wonen. Willem zegt zelf “op dit aparte potje zoek ik het juiste dekseltje.”

 

De boeren met de meeste brieven mogen door en vervolgen hun zoektocht op televisie.

 

Boer zoekt Vrouw gemist? 

Kan je niet wachten op seizoen 11? Bij NLZIET kan je ook de vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw terugkijken. Je kan seizoen 4 tot en met 10 compleet terugkijken. Met 13 afleveringen per seizoen kan je nog zeker 5500 minuten naar Boer zoekt Vrouw kijken. 

 

Mis geen moment!

Welke boeren krijgen de meeste brieven en gaan het spannende avontuur aan op zoek naar de liefde? Mis geen moment van het elfde seizoen van Boer zoekt Vrouw met NLZIET. Kijk vorige seizoenen of de kick-off van komend seizoen terug bij NLZIET.

Zin in nog meer leuke programma’s van Nederlandse bodem? Bij NLZIET kijk je heel veel Nederlandse shows terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van Expeditie Robinson, Wie is de Mol? of Heel Holland Bakt? Wil je nu direct online tv-kijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01.

Kijk de leukste Nederlandse series bij NLZIET
De serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen geeft je een inkijk in het leven van de bewoners van een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.
Al sinds 2010 schittert Monic Hendrickx als Carmen van Walraven in de populaire misdaadserie Penoza. Carmen krijgt te maken met duistere figuren uit de onderwereld.
Wie kent Flikken Maastricht niet? Deze Nederlandse politieserie is al meer dan tien jaar op televisie met Floris Wolfs en Eva van Dongen als de twee belangrijkste hoofdpersonen uit de Flikken Maastricht cast.
 • Kijk BZV waar en wanneer het jou uitkomt
 • Met NLZIET kijk je niet alleen afleveringen terug, je kunt ook live tv-kijken en sommige programma's kijk je vooruit
 • Je zit nergens aan vast. De eerste maand is gratis, daarna €7,95 per maand. Zo makkelijk als je het abonnement start, zo makkelijk stop je het ook
Meer over NLZIET

Wil je wat meer info over NLZIET of over online tv-kijken? Neem een kijkje bij de Veelgestelde Vragen.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.