Boer zoekt Vrouw gemist?

Kijk het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw staat weer voor de deur. Leer nu alvast de 10 kandidaten kennen die in 2018 op zoek gaan naar de liefde. Naast de 7 boeren doen er dit jaar ook 3 boerinnen mee aan het programma. Wil je geen moment missen? Kijk dan alle afleveringen terug op NLZIET.

BZV wist-je-dat-jes

Boer zoekt Vrouw 2017 is het negende seizoen van het populaire datingprogramma waarin Yvonne Jaspers boeren volgt om de liefde van hun leven te vinden. En dat doet zij niet zonder succes:

 • De eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw was op 21 november 2004.
 • Wekelijks volgen 4 miljoen kijkers de avonturen van de vrijgezelle boeren!
 • Seizoen 2016 – 2017 was het tweede internationale seizoen, het eerste internationale avontuur begon in 2013.
 • In de derde reeks deed voor het eerst een boerin mee die opzoek was naar een man.
 • De eerste homoseksuele boer deed mee aan het datingprogramma.
 • In het achtste seizoen was de eerste lesbische boerin opzoek naar een partner.
 • Er zijn tientallen boeren die hun partner via het programma hebben gevonden en inmiddels een relatie hebben, samenwonen of getrouwd zijn.
 • Het aantal BZV-baby’s is de twintig al gepasseerd!

Boer zoekt Vrouw kandidaten van 2018

De boeren van 2018 gaan weer vol goede moed het avontuur aan om de liefde van hun leven te vinden. Voor alweer het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw melden zich maar liefst 635 eenzame boeren zich aan. De tien kandidaten die het geluk hadden om dit jaar mee te doen zijn:

Boer Jaap

Hij is 49 jaar en woont in Noord-Holland. Hij heeft een bloemenkwekerij en woont samen met 20 shetlandpony’s en een kat op zijn boerderij. Hij is op zoek naar een warm en empathisch persoon die samen met hem na wilt denken over de toekomst van zijn bedrijf.

Boer Jan

Hij zoekt een vrouw die net als hijzelf van de kleine dingen geniet. Hij is 60 jaar en woont samen met zijn broer en twee kinderen op de boerderij. Hij is super trots op zijn melkveehouderij en zijn kinderen natuurlijk.

Boerin Michelle

Ze is 29 jaar en werkt bij de champignonkwekerij van haar ouders. Ze is op zoek naar een spontane jongen die vooral erg lief voor haar is. Het liefst zou ze nog het noorderlicht zien in het Fins Lapland.

Boer Remco

Hij is 28 jaar en het hoofd van de familie. Hij werkt op de melkveehouderij, maar woont iets verderop in zijn eigen huisje. Hij is op zoek naar een vrouw waarmee hij alles kan delen.

Boer Marnix

Hij is 39 jaar oud en heeft een vlees- en paardenfokkerij. Hij zoekt een vrouw die echt zijn maatje kan zijn.

Boerin Steffi

Ze is 27 jaar en omschrijft zichzelf als zorgzaam en betrouwbaar. Ze is op zoek naar een man waar ze na het werk lekker tegenaan kan liggen op de bank.

Boer Rudie

Hij is 33 jaar, woont in Groningen en heeft een melkveebedrijf samen met zijn broer en vrouw. Hij eet het liefst Hollandse pot en zijn favoriete drankje is een pilsje.

Boer Wilfred

Wilfred is 43 jaar en heeft een melkvee- en houtsnipperbedrijf. Hij is op zoek naar een vrouw met pit, waarbij hij zich thuis voelt.

Boer Wim

Hij is 28 jaar en heeft een akkerbouwbedrijf. Zijn mooiste vakantie was in Zuid-Afrika in 2003 toen hij een goede vriend ging opzoeken die daar stage liep.

Boerin Saskia

Saskia is 53 jaar en heeft een melkgeitenhouderij. Haar ideale dag is ontbijt op bed krijgen en vervolgens samen erop uit. Lekker slenteren in een stad of naar de sauna.

 

De boeren met de meeste brieven mogen door dus vind jij een boer(in) leuk ga dan naar de website van BZV om een berichtje te sturen!

 

Mis geen moment!

Welke boeren krijgen de meeste brieven en gaan het spannende avontuur aan op zoek naar de liefde? Mis geen moment van het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw met NLZIET. Kijk live of terug naar alle afleveringen vanaf september. Wil je nu direct online tv-kijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01.

 

Boer Zoekt Vrouw special

Tijdens de feestdagen brengt Yvon Jaspers een weekend door met een groot deel van de ‘boerenfamilie’. Yvon blikt terug op succesvolle seizoenen: tachtig boeren in binnen- en buitenland, 135 logeervrouwen/mannen, ruim 60 baby’s en tientallen huwelijken. Tijdens het weekend eten, drinken, wandelen en koken ze samen. Ben je benieuwd hoe het met de boeren van de afgelopen seizoenen gaat? Kijk de Boer Zoekt Vrouw special bij NLZIET!

 

Kijk de leukste Nederlandse series bij NLZIET
De serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen geeft je een inkijk in het leven van de bewoners van een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.
Al sinds 2010 schittert Monic Hendrickx als Carmen van Walraven in de populaire misdaadserie Penoza. Carmen krijgt te maken met duistere figuren uit de onderwereld.
De duistere kant van de voetbalwereld komt aan bod. In deze serie kom je meer te weten over matchfixing en corruptie in het professionele voetbal.
 • Kijk BZV waar en wanneer het jou uitkomt
 • Met NLZIET kijk je niet alleen afleveringen terug, je kunt ook live tv-kijken en sommige programma's kijk je vooruit
 • Je zit nergens aan vast. De eerste maand is gratis, daarna €7,95 per maand. Zo makkelijk als je het abonnement start, zo makkelijk stop je het ook
Meer over NLZIET

Wil je wat meer info over NLZIET of over online tv-kijken? Neem een kijkje bij de Veelgestelde Vragen.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.