Boer zoekt Vrouw gemist? Kijk seizoen 2017 terug

Boer zoekt Vrouw 2017 kijken

Heb je het seizoen BZV 2017 nog niet gezien of wil je het nog eens bekijken? Bij NLZIET kijk je afleveringen tot een jaar terug! Het seizoen Boer zoekt vrouw 2016 – 2017 begon in oktober met de oproepen van de boeren. Vanaf februari 2017 waren zij wekelijks te volgen in de zoektocht naar een vrouw. Afgelopen seizoen was speciaal, dit jaar gingen internationale boeren opzoek naar een vrouw. Of alle heren de liefde gevonden hebben, kun je nu zien.

Boer zoekt Vrouw gemist

BZV wist-je-dat-jes

Boer zoekt Vrouw 2017 is het negende seizoen van het populaire datingprogramma waarin Yvonne Jaspers boeren volgt om de liefde van hun leven te vinden. En dat doet zij niet zonder succes:

 • De eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw was op 21 november 2004.
 • Wekelijks volgen 4 miljoen kijkers de avonturen van de vrijgezelle boeren!
 • Seizoen 2016 – 2017 is het tweede internationale seizoen, het eerste internationale avontuur begon in 2013.
 • In de derde reeks deed voor het eerst een boerin mee die opzoek was naar een man.
 • De eerste homoseksuele boer deed mee aan het datingprogramma.
 • In het achtste seizoen was de eerste lesbische boerin opzoek naar een partner.
 • Er zijn tientallen boeren die hun partner via het programma hebben gevonden en inmiddels een relatie hebben, samenwonen of getrouwd zijn.
 • Het aantal BZV-baby’s is de twintig al gepasseerd!

Gemist? Je kijkt terug met NLziet

In oktober begon het met de oproep van de boeren om een vrouw te vinden. Dit seizoen reist Yvonne Jaspers de hele wereld over voor een nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw Internationaal. De vijf boeren die dit seizoen de hoofdpersoon spelen in de zoektocht naar liefde, wonen allemaal in het buitenland. Welke vrouw zou bij boer Marc willen wonen die een viskwekerij runt in Zambia? Of bij boer Herman die op een idyllische Franse boerderij woont en samen met zijn ouders een melkveehouder heeft. De dames voor boer Riks gaan naar Canada waar hij een melkveehouderij heeft en vleeskoeien houdt. Dichterbij huis, in Roemenië, richt de jonge boer David een varkenshouderij en akkerbouw bedrijf op. Boer Olke heeft in Texas een melkveebedrijf met maar liefst 1400 koeien en 1200 stuks jongvee.

Boer zoekt vrouw terugkijken zonder reclame

Het negende seizoen van Boer zoekt Vrouw gemist? Met een abonnement op NLziet kun je alle afleveringen van Boer zoekt Vrouw 2017 zonder reclame terugkijken! Zo kun je op je eigen gekozen moment de vrijgezelle boeren in hun zoektocht naar liefde volgen. Heb je nog geen enkele aflevering van het seizoen gezien? Geen probleem, want bij NLziet kijk je tot een jaar tv-programma’s terug zonder reclame.

De boeren van BZV 2016 – 2017

De eerste aflevering van het seizoen Boer zoekt Vrouw 2016 – 2017 was in oktober. De boeren stelden zichzelf voor aan het publiek en zo startte het negende seizoen. In de tweede aflevering was te zien dat de eerdere oproepen hadden geleid tot maar liefst 1199 brieven voor de mannen. Boer Marc spande de kroon met maar liefst 829 vrouwen die hem een brief stuurden.

BOER MARC

De 37-jarig boer Marc zoekt via het programma een vrouw waarmee hij samen iets kan opbouwen in Zambia. Marc runt in het Afrikaanse land een tilapiakwekerij.
Volgens vrienden is Marc serieus, hij weet veel van de wereld en je kan goed met hem lachen. Hij is een avonturier en een harde werker en staat altijd voor je klaar. Zal Marc de spontane en ondernemende vrouw vinden via Boer zoekt Vrouw Internationaal?

BOER HERMAN

Herman is met zijn 25 jaar de jongste boer. Hij zoekt een leuke gezellige meid die samen met hem in Frankrijk wil genieten van de eenvoudige dingen in het leven. Na zijn studie in Groningen woont hij nu met zijn ouders op een Franse boerderij, waar ze een melkveehouderij runnen. Op termijn wil hij graag het erf verlaten om verderop met zijn liefde te wonen.

BOER RIKS

In Canada woont de 40-jarige Riks op een boerderij met melk- en vleeskoeien waar hij dik tevreden is. Boer Riks doet mee aan het programma, omdat hij na zijn scheiding weer heel graag verliefd wil worden op een lieve en sterke vrouw. Volgens zijn buurvrouw is hij een fantastische vader en een harde werker die bijna net zoveel van zijn koeien houdt als van zijn kinderen. Een vrouw met gevoel voor waarden zou, volgens haar, goed bij hem passen.

BOER DAVID

Boer David is bezig zijn droom te realiseren in Roemenië, een varkenshouderij met in de toekomst flink wat zeugen en vleesvarkens. Maar dat is niet alles, er komt ook nog een deel akkerbouw. De 27-jarige ondernemer zou het liefst een vrolijke en betrouwbare meid vinden die samen met hem het avontuur aangaat. Als we zijn vriend moeten geloven gaat dat vast lukken want het woord ‘’mislukken’’ kent David niet.

BOER OLKE

Deze Texaanse boer heeft een immense boerderij, waar hij met zijn auto door de stallen rijdt. De 51-jarige Olke hoeft de boerderij niet alleen te runnen, hij heeft zo’n tien werknemers die op het erf wonen en hem helpen. Maar het erf is niet compleet, daarom zoekt boer Olke een vlotte, vrolijke en leuke vrouw. De belangrijkste vereiste: ze moet voor hem naar Texas komen. Want daar wil hij samen gelukkig worden.

Zal het de boeren lukken om de liefde te vinden in Boer zoekt Vrouw Internationaal?

 

Boer Zoekt Vrouw special

Tijdens de feestdagen brengt Yvon Jaspers een weekend door met een groot deel van de ‘boerenfamilie’. Yvon blikt terug op succesvolle seizoenen: tachtig boeren in binnen- en buitenland, 135 logeervrouwen/mannen, ruim 60 baby’s en tientallen huwelijken. Tijdens het weekend eten, drinken, wandelen en koken ze samen. Ben je benieuwd hoe het met de boeren van de afgelopen seizoenen gaat? Kijk de Boer Zoekt Vrouw special bij NLZIET!

 

Kijk de leukste Nederlandse series bij NLZIET
De serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen geeft je een inkijk in het leven van de bewoners van een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord.
Al sinds 2010 schittert Monic Hendrickx als Carmen van Walraven in de populaire misdaadserie Penoza. Carmen krijgt te maken met duistere figuren uit de onderwereld.
De duistere kant van de voetbalwereld komt aan bod. In deze serie kom je meer te weten over matchfixing en corruptie in het professionele voetbal.
 • Het hele seizoen BZV 2017 terugkijken. Volg de mannen en vrouwen in hun zoektocht naar liefde op het platteland
 • Met NLZIET kijk je niet alleen afleveringen terug, je kan ook live tv-kijken en sommige programma's kijk je vooruit
 • Je zit nergens aan vast. De eerste maand is gratis, daarna €7,95 per maand. Zo makkelijk als je het abonnement start, zo makkelijk stop je het ook
Meer over NLZIET

Wil je wat meer info over NLZIET of over online tv-kijken? Neem een kijkje bij de Veelgestelde Vragen.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 12 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken.
Naar welke zenders kan ik live tv-kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5 en SBS9.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.