All You Need Is Love gemist? Kijk dan nu terug!

Lekker wegzwijmelen op de bank tijdens All You Need Is Love, wie wil dit nu niet? Ruim drie miljoen Nederlanders hebben in 2016 Kerstavond op deze manier doorgebracht. In AYNIL brengt Robert ten Brink geliefden bij elkaar tijdens de feestdagen. Tijdens de reguliere uitzendingen geeft hij geliefden de mogelijkheid om op televisie tegen elkaar te zeggen hoeveel ze van elkaar houden.

All You Need Is Love
Dit wist je nog niet over de Nederlandse televisie-Cupido:

  • Robert ten Brink begon als als radio-dj bij de KRO en was in het begin van zijn televisie carrière presentator van het Jeugdjournaal.
  • Liefdesprogramma’s zijn hem niet onbekend, hij presenteerde ook The Love Boat, Look of Love, Wie Trouwt mijn Zoon?, The Bachelor en Love is in the Air.
  • Al meer dan 25 jaar is hij getrouwd met Roos en samen hebben zij vijf dochters.
  • In 2010 en 2011 kroop Robert in de huid van de Goedheiligman tijdens het Club van Sinterklaas Feest.
  • Niet alleen binnen Nederland worden geliefden bij elkaar gebracht door Robert, sinds 2006 reist hij ook af naar het verre Australië en in 2012 startte het programma Love is in the Air waar hij als Doctor Love de hele wereld over reist voor de liefde.

All You Need Is Love

Heb je de kerstspecial gemist afgelopen jaar? Bij NLziet kun je deze reclamevrij terugkijken. Ook de reguliere uitzendingen van AYNIL zijn een jaar lang terug te kijken bij NLZIET. Wil jij genieten van ‘The Love Doctor’ op je scherm wanneer het jou uitkomt? Lees dan snel verder.

Tv-kijken zonder reclame

Met een abonnement bij NLZIET kijk je naar alle afleveringen AYNIL van afgelopen jaar én natuurlijk naar de All You Need Is Love kerstspecial. Wist je dat je alle All You Need Is Love kerstspecials vanaf het jaar 2012 terug kunt kijken bij NLZIET? Het grote voordeel van een abonnement is dat je deze ruim twee uur durende uitzendingen zonder reclame kijkt! Op deze manier kijk je lekker ongestoord achter elkaar door.

Al 25 jaar een kijkcijferhit

Sinds 1992 is AYNIL te zien op televisie. Het programma startte bij de toenmalige publieke omroep Veronica. Het gelijknamige nummer van The Beatles werd gebruikt als openingsmuziek. Vanaf de start van het programma heeft Robert ten Brink de presentatie in handen en het eerste seizoen trok direct ruim vier miljoen kijkers per aflevering! In 1995 verhuisde AYNIL naar SBS6 en sinds 2006 is het programma te zien bij RTL 4. Wist je dat er zelfs een All You Need Is Love-concert is georganiseerd in de Heineken Music Hall in 2011?

 

All You Need Is Love kerstspecial

Voor vele Nederlanders is de Kerst pas echt compleet wanneer er naast lekker eten samen ook gekeken wordt naar de All You Need Is Love kerstspecial. Vanaf december 1992 bezorgen Robert ten Brink en zijn team iedereen een kerstgevoel. Tijdens de kerstspecial zorgen zij ervoor dat niemand alleen is met Kerst en brengen zij geliefden waar dan ook ter wereld weer bij elkaar. Jaren later verschijnen er ook andere thema uitzendingen voor Valentijnsdag en Moederdag.

Liefdesdokter Robert ten Brink

In 1993 krijgt AYNIL een Gouden Televizier-Ring. Robert ten Brink heeft ook twee andere mooie onderscheidingen op zijn naam staan, namelijk won hij in 2000 een Gouden Televisier-ster voor beste mannelijke televisiepersoonlijkheid en werd hij in 2013 benoemd tot Ridder in Orde van Oranje-Nassau.
Heb je zin om lekker weg te dromen bij het meest romantische programma van de Nederlandse televisie?

Meer weten?

Wil je weten wat je nog meer met NLZIET kunt zien? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe snel staat iets op NLZIET?
Bij NLZIET kun je een programma vrijwel direct (en in ieder geval binnen een uur) na uitzending online verwachten. Op NLZIET kijk je programma's terug in de hoogst mogelijke beschikbare kwaliteit. Het kan zijn dat een programma eerder op bijvoorbeeld Uitzending Gemist of een andere terugkijkdienst te zien is. Dit komt omdat de beeldkwaliteit in deze omgeving lager is, en het uploaden van beeld in hoge kwaliteit iets langer duurt.
Is alles een jaar terug te kijken?
De meeste programma's zijn een jaar lang terug te kijken. Enkele programma's zijn korter beschikbaar vanwege de uitzendrechten.
Kan ik programma's downloaden?
Je kunt het aanbod van NLZIET niet opslaan of downloaden. Wel kun je alerts instellen om je favoriete programma's in een handig overzicht te houden. Je ontvangt dan automatisch een alert wanneer een nieuwe aflevering voor jou beschikbaar is.
  • Met NLZIET bepaal je zelf wanneer je All You Need Is Love kijkt. Met een abonnement kijk je live, terug en soms zelf vooruit!
  • De televisie is allang niet meer het enige scherm waarop je tv kunt kijken. Met de apps kijk je op je smartphone, tablet of smart tv
  • Wil je nergens aan vast zitten? Het abonnement kun je iedere maand stoppen en de eerste maand is gratis