Mr. Frank Visser gemist

Je lievelings televisierechter is weer dagelijks te zien op SBS6 in een splinternieuw programma: Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen? We kennen Frank Visser natuurlijk allemaal van de Rijdende Rechter en Mr. Frank Visser doet uitspraak waarbij hij conflicten tussen buren probeert op te lossen. In wordt u al geholpen? helpt hij mensen met kleine, juridische problemen.

Kon je helaas niet SBS6 live kijken en heb je daardoor een aflevering van Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen gemist? Dat maakt niets uit! Want met NLZIET kun je gewoon alle afleveringen lekker reclamevrij terugkijken waar je wilt, onderweg of thuis. Probeer de eerste maand gratis en kijk naar jouw favoriete programma’s. Je kijkt niet alleen naar SBS6, maar naar 34 zenders van de Nederlandse tv. Waaronder alles van NPO, SBS en RTL.

 • sbs logo

  Aflevering 100

  Fri 22 Jan • 01:00

  43 min

 • sbs logo

  Aflevering 99

  Thu 21 Jan • 01:00

  42 min

 • sbs logo

  Aflevering 98

  Wed 20 Jan • 01:00

  42 min

 • sbs logo

  Aflevering 97

  Tue 19 Jan • 01:00

  42 min

 • sbs logo

  Aflevering 96

  Mon 18 Jan • 01:00

  41 min

 • sbs logo

  Aflevering 95

  Fri 15 Jan • 01:00

  42 min
Kijk live naar de televisierechter

Met NLZIET kun je gemakkelijk Mr. Frank Visser live kijken via de NLZIET-app voor mobiel, laptop en tablet. Dit nieuwe programma wordt elke dag om 19.30u op SBS6 uitgezonden. Heb je net de start van de uitzending van Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen gemist? Met NLZIET kun je van het begin afspelen, dus dan mis je niets van de uitzending.


Wordt u al geholpen 2021

In wordt u al geholpen helpt Frank Visser mensen met kleine, juridische problemen. In het programma komen dagelijks mensen langs bij zijn werkkamer. Het lijkt eigenlijk alsof je langsgaat bij de dokter, maar op deze manier wil hij de problemen laagdrempeliger maken. Daardoor durven mensen hun verhaal sneller te vertellen. Er komen allerlei problemen voor, van een lekkage op zolder tot zonnepanelen die verkeerd zijn geplaatst. Wie zijn er verantwoordelijk? Meneer Visser pakt de zaken grondig aan.


Over Frank Visser

Frank Visser was vanaf 1989 rechter in Zaandam. Daarvoor was hij rechercheur en griffier. Sinds 1995 is hij te zien in televisieprogramma’s, zoals de Rijdende Rechter van de NPO. Vanaf 2005 was hij vakantierechter in het programma de Vakantierechter en vanaf 2009 was hij werkzaam bij Recht in de regio. In 2015 stapte hij over naar SBS6 en begon hij samen te werken met presentator Viktor Brand in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Daarna volgden de programma’s Mr. Frank Visser rijdt visite en Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?Voordelen van Mr. Frank Visser kijken bij NLZIET

Wist je dat?Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoelaat begint Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen?

Elke dag wordt er om 19.30u op SBS6 een aflevering van Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen uitgezonden.

Kan ik Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen terugkijken bij NLZIET?

Met NLZIET kun je gewoon alle afleveringen lekker reclamevrij terugkijken waar je wilt, onderweg of thuis.

Wie is Frank Visser?

Frank Visser was vanaf 1989 rechter in Zaandam. Daarvoor was hij rechercheur en griffier. Sinds 1995 doet hij mee aan televisieprogramma’s, zoals de Rijdende Rechter van de NPO.

Sinds wanneer bestaat het programma Mr. Frank Visser?

In 2015 stapte Frank Visser over naar SBS6 en begon hij samen te werken met presentator Viktor Brand in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Daarna volgden de programma’s Mr. Frank Visser rijdt visite en Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.