VI kijken

Al sinds 2001 is de voetbaltalkshow Veronica Inside (afgekort VI) niet meer van de Nederlandse kijkbuis weg te denken. Jarenlang werd het onder de naam Voetbal Inside uitgezonden op RTL 7. In de zomer van 2018 ging het programma over naar Veronica en kreeg het de nieuwe naam Veronica Inside. Het concept bleef hetzelfde, alleen werd het programma in een nieuw jasje gestoken, met een nieuwe vormgeving, rubrieken en decor.


In de talkshow discussieert Wilfred Genee wekelijks met Johan Derksen en René van der Gijp over de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld en daarbuiten. Naast deze drie heren zitten er ook regelmatig andere vaste gasten aan tafel, zoals Hans Kraay en Wim Kieft. Heb jij Veronica Inside gemist of lukt het je niet altijd om op maandag en vrijdag voor de tv te zitten? Geen probleem! Met NLZIET kijk je Veronica Inside live, maar kun je ook op elk gewenst moment Veronica Inside terugkijken. Het voordeel is dat je bij NLZIET ook tijdens de sportzomer kunt genieten van De Oranjezomer. In deze talkshow gaan dezelfde presentators van VI het laatste sportnieuws toelichten vanaf bijzondere locaties. De Oranjezomer gemist? Ook dit programma kun je live- en terugkijken bij NLZIET!


 • logo

  Aflevering 18

  Vr 22 okt. • 20:30

  1u 16m min

 • logo

  Aflevering 17

  Ma 18 okt. • 20:30

  1u 28m min

 • logo

  Aflevering 16

  Vr 15 okt. • 20:30

  1u 15m min

 • logo

  Aflevering 15

  Ma 4 okt. • 20:30

  1u 27m min

 • logo

  Aflevering 14

  Vr 1 okt. • 20:30

  1u 17m min

 • logo

  Aflevering 13

  Ma 27 sep. • 20:30

  1u 26m minVeronica Inside live kijken

Met NLZIET kijk je online televisie waar het jou uitkomt en hoef je je favoriete voetbal talkshow nooit meer te missen. Met een abonnement kijk je live naar de zenders van NPO, RTL, SBS en Veronica. Waar je ook bent, je hebt alle tv-programma’s gewoon op zak. Naast programma’s terugkijken, kun je ook lekker Veronica Inside live kijken. Vanaf nu hoef je echts niets meer te missen van de Nederlandse tv!


Niet thuis? Dat maakt niets uit. Of je nu in de trein zit of ergens op vakantie in Europa bent, met de app van NLZIET voor op je telefoon of tablet kun je ook onderweg televisie kijken. Zo hoef je VI nooit meer te missen en kun je Veronica Inside live kijken waar je ook bent!


Over Veronica Inside

Wist je dat het programma, wat toen nog Voetbal International heette, de Gouden Televizier-Ring won in 2011? De voetbaltalkshow kreeg ruim 37 procent van de stemmen en versloeg daarmee The Voice of Holland en Wie is de Mol?.Elke maandag- en vrijdagavond de leukste voetbaldiscussies

VI is elke maandag- en vrijdagavond om 20.30 uur te zien. Wilfred Genee praat je samen met zijn tafelgasten bij over voetbalwedstrijden, strategieën en prestaties van topvoetballers. Maar de heren kijken ook verder dan voetbal, ook de dagelijkse dingen en het nieuws komen ruimschoots aan bod in het programma.


VI presentator: Wilfred Genee

Wilfred is al sinds het begin het vaste gezicht van Veronica Inside, voorheen Voetbal Inside. Daarnaast presenteerde hij verschillende voetbalgerelateerde programma’s voor RTL en presenteert hij sinds 2009 iedere vrijdag het programma The Friday Move op BNR nieuwsradio.


In 2018 werd bekend dat John de Mol jr. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen een vierjarig contract had aangeboden om Voetbal Inside door te zetten op Veronica. Dat doen ze dus sinds augustus 2018 onder de naam Veronica Inside. Genee presenteert ook het gelijknamige radioprogramma op Radio Veronica.


De analisten

Naast Wilfred Genee zitten er ook wekelijks analytici aan tafel die samen met Genee alles over en rondom voetbal bespreken. René van der Gijp en Johan Derksen zijn al jaren de vaste analisten in het programma en naast hen schuiven regelmatig vaste gasten aan, zoals Hans Kraay, Jan Boskamp en Valentijn Driessen.


René van der Gijp

Van der Gijp kun je kennen als oud-profvoetballer, hij heeft gespeeld voor Sparta, PSV, SC Heerenveen en voor Oranje. Meer dan veertien jaar speelde Van der Gijp in de Eredivisie. Na zijn succesvolle voetbalcarrière is hij nu analyticus bij VI. Ook is er in 2012 een boek over hem geschreven genaamd Gijp. Dit boek werd een bestseller.


Johan Derksen

Ook Derksen is een voormalig Nederlands voetballer. Na zijn voetbalcarrière maakte hij naam als sportjournalist en voetbalanalist. Derksen neemt in Veronica Inside geen blad voor de mond en is daarom ook regelmatig in het nieuws vanwege de ophef die zijn opmerkingen te weeg brengen. Naast zijn rol in VI schreef hij ook jarenlang voor het sportweekblad Voetbal International.


Veronica Inside terugkijken bij NLZIET

Met NLZIET kijk je ontzettend gemakkelijk programma’s terug. Het enige dat je nodig hebt is een abonnement op NLZIET. Download de NLZIET app op je telefoon of tablet, gebruik de app op je smart tv of kijk via onze website op je computer. Je kijkt naar de programma’s van NPO, RTL, SBS, Veronica en Net5. Met NLZIET heb je geen traditioneel tv-abonnement meer nodig!


Ook sport kijk je waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu live een sportuitzending op de NOS wilt zien; Champions League of Europa League wedstrijd wilt kijken of lekker wilt luisteren naar de mannen van VI, met NLZIET kijk je al je favoriete sportprogramma’s makkelijk terug via één app. Dus wil je Veronica Inside live kijken of heb je Veronica Inside gemist? Probeer NLZIET dan nu één maand gratis! Met NLZIET kun je afleveringen van VI tot wel een jaar na uitzending terugkijken. Veel kijkplezier!


Wist je dat?

 • Het trio in 2018 vertrokken is bij RTL? De heren hebben zich voor ten minste 4 jaar verbonden aan Talpa TV. VI blijft wel gewoon te zien zijn op dezelfde dagen en tijdstippen, alleen nu bij Veronica. Onder de naam Veronica Inside.
 • Veronica Inside ook een boekenlijn is? Ze geven verschillende sportboeken uit, waaronder: “De wereld volgens Gijp”, “De hand van Louis van Gaal” en “Rico”.
 • De heren van VI een plek op de RTL Walk Of Fame hebben weten te bemachtigen? Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hebben gezamenlijk een plek gekregen.
 • VI een eigen boxershort lijn heeft gelanceerd?
 • Het programma regelmatig in het nieuws komt vanwege de lompe, grove grappen die de heren maken?
 • VI in 2011 de Gouden Televizier-Ring won? Dit was toen geheel tegen ieders verwachting in.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Wanneer begint seizoen van Veronica Inside?

Vanaf 16 augustus 2021 begint het nieuwe seizoen van Veronica Inside.

Hoelaat begint Veronica Inside?

Op maandag- en vrijdagavond kijk je om 20.30u naar Veronica Inside.

Op welke zender kan ik Veronica Inside live kijken?

Kijk live naar Veronica Inside op Veronica.

Hoelang kan ik Veronica Inside terugkijken?

Bij NLZIET kijk je programma’s tot een jaar lang terug.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.