Wie is de Mol? live kijken bij NLZIET

Kijk Wie is de Mol? live waar het jou uitkomt!

Draait jouw weekend eigenlijk maar om één ding en kun je niet wachten tot het eindelijk weer zaterdagavond is en je Wie Is De Mol? kunt kijken? Iedere week loopt de spanning weer op en staat je een aflevering voor complotten, bondjes en mollenstreken te wachten.

Mol facts:

 • Het eerste seizoen van Wie Is de Mol? was in 1999.
 • Sindsdien zijn er ieder seizoen minstens 1.000.000 mensen die Wie Is De Mol? live kijken
 • De afgelopen seizoenen waren dit zelfs meer dan 2.000.000 mensen per aflevering!
 • WIDM is genomineerd voor een Gouden Televizierring in 2001, 2002, 2009, 2010, 2011 en 2012. Pas in 2013 won WIDM de felbegeerde ring voor het 13de seizoen.
 • Jaarlijks wordt er een Wie Is De Mol?-fandag georganiseerd. Sinds 2015 heet deze dag de Wie Is De Mol? Experience.
 • Als kijker is het sinds seizoen 11 mogelijk om alle gebeurtenissen uit WIDM bij te houden in het Molboekje dat gewonnen kon worden bij de Avrobode.
 • De afgelopen seizoenen is dit wat moderner en kun je meespelen met je vrienden in de WIDM app.
 • Margriet van der Linden was de Mol in 2015 en zorgde voor de laagste prijzenpot ooit: €10.500.

WIDM live

Toch komt het niet altijd uit om stipt voor het begin van de aflevering klaar te zitten bij de televisie en Wie is de Mol? live te kijken. Met NLZIET kijk je online televisie waar en wanneer het jou uitkomt. Met de apps voor mobiel en tablet maakt het niet uit waar je je bevindt, zolang je een abonnement op NLZIET hebt en een internetverbinding, kun jij naar Wie Is De Mol? online kijken waar jij wilt.

 

Wie Is De Mol 2020 live

Dit zijn de tien kandidaten van WIDM 2020:

 • Claes Iversen
 • Johan Goossens
 • Jaike Belfor
 • Tina de Bruin
 • Miljuschka Witzenhausen
 • Buddy Vedder
 • Rob Dekay
 • Anita Witzier
 • Leonie ter Braak
 • Nathan Rutjes

De locatie die in de mollenboekjes geschreven kan worden is: China.

 

Het spel

Iedereen die wekelijks klaar zit om Wie Is De Mol? live te kijken, kan deze regels wel dromen. Maar hier alsnog even in het kort een uitleg van het spel. In WIDM draait het om mensenkennis, vertrouwen en lef. De groep deelnemers voert iedere aflevering opdrachten uit waarmee ze geld voor de pot kunnen verdienen. Tussen de deelnemers zit ook een mol, maar het is niet bekend wie de mol is. De mol saboteert opdrachten en probeert juist zo min mogelijk geld voor de pot binnen te halen.

 

Als kijker is het de kunst om te ontdekken wie van de deelnemers de opdrachten saboteert en wie de mol is. Aan het einde van de aflevering vullen alle deelnemers vragen in over de mol, degene met de minste aantal vragen goed, moet het spel verlaten. De deelnemer die in de laatste aflevering de meeste vragen goed heeft en de mol ontmaskert, heeft het spel gewonnen en wint de prijzenpot! Je kunt wel stellen dat WIDM het spannendste en en meest avontuurlijke spelprogramma is van de Nederlandse televisie. Ieder jaar doet er een andere groep BN’ers mee.

 

MolTalk

Echte WIDM-fans kijken na iedere uitzending naar MolTalk. Ook dit jaar wordt MolTalk gepresenteerd door Margriet van der Linden en Chris Zegers. Margriet was in seizoen 15 de mol en Chris was toen één van de deelnemers. Tijdens deze live-nabeschouwing ontvangen Chris en Margriet oud-kandidaten en andere gasten. Daarnaast wordt er volop gediscussieerd en gespeculeerd over de opdrachten, complotten en theorieën. Ook worden de tweets en app-statistieken van de kijkers onder de loep genomen en wordt er verder gespeurd naar de Mol. Ook MolTalk kijk je live bij NLZIET.

 

Kijk zaterdag Wie is de Mol? live en probeer NLZIET één maand voor €0,01! Met NLZIET kijk je programma’s live, terug en vooruit waar het jou uitkomt. Heb heb je een aflevering gemist? Met NLZIET kun je afleveringen Wie is de Mol terugkijken tot een jaar na uitzending. Veel kijkplezier!

Nog meer reisprogramma's kijken?
Wie van de kandidaten blijft het langste op het eiland en verdient de Robinsontitel?
Alles achterlaten en met je gezin opnieuw starten in het buitenland? De gezinnen in Helemaal het Einde! durven het aan!
Aflevering gemist? Bij NLZIET kun je tot een jaar lang terugkijken naar de afleveringen van WIDM.
 • Kijk Wie is de Mol? live en terug waar je maar wilt.
 • De programma’s van NPO, RTL en SBS bij elkaar in één abonnement.
 • Kijken waar en wanneer je maar wilt op mobiel, tablet, laptop en smart tv.
Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van online tv-kijken? Kijk bij de veelgestelde vragen of lees meer over NLZIET.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.