Miljoenenjacht live kijken

Kijk Miljoenenjacht live waar je maar wilt

Kijk Miljoenenjacht live op het device dat jij wilt. Zo kan je kijken op je mobiel, laptop, tablet, Apple TV, Chromecast, PlayStation of smart tv. Miljoenenjacht kijk je sinds dit jaar elke zondag live op SBS6. Wie gaat er dit jaar met een miljoen naar huis en wie met €10? Zelfs als je onderweg bent hoef je niks meer te missen. Heb je nou wel een aflevering Miljoenenjacht gemist dan kijk je die gewoon reclamevrij terug bij NLZIET. Benieuwd? Probeer nu de eerste maand gratis.

Dit wist je nog niet over Miljoenenjacht:

  • Wist je dat het laagste bedrag ooit gewonnen €10,- is?
  • Wist je dat er al meer dan 30 seizoenen van Miljoenenjacht zijn uitgezonden?
  • Wist je dat er in 2017 in een aflevering 26 kofferhunks van de trap kwamen lopen in plaats van de gewoonlijke 26 koffergirls?
  • Wist je dat in 2017 iemand zijn vriendin ten huwelijk vroeg tijdens de finale?

Miljoenenjacht bij SBS6

De afgelopen jaren was je gewend op Miljoenenjacht live bij RTL 4 te kijken, maar sinds 2019 wordt het uitgezonden op SBS6. Het programma wordt nog steeds gepresenteerd door Linda de Mol en ook de 26 koffermeisjes met goudenjurkjes zie je weer terug in dezelfde vertrouwde studio. Was je op zondag naar Expeditie Robinson aan het kijken en heb je daarom Miljoenenjacht gemist? Geen probleem! Je kijkt gewoon alle afleveringen terug bij NLZIET.

De koffertjes

Welk koffertje zou jij kiezen? Elk seizoen zijn er weer een aantal kandidaten die hun geluk mogen testen in het zenuwslopende spel. Dit is het spel waar je in één avond miljonair kan worden, maar net zo goed met €1,- naar huis kan gaan. De man in dit filmpje had wel geluk:

De avond begint met een paar quizvragen. Wie deze vragen het allerbest beantwoordt krijgt de kans om achter een desk plaats te nemen. Deze vijf kandidaten gaan verschillende rondes spelen waarin je algemene kennisvragen moet beantwoorden. Geef je een goed antwoord dan schuif je een desk op, is deze verkeerd dan zak je een desk. Wie aan het eind van een spelronde aan de laatste desk staat valt af.

Wie na drie spelrondes bij de laatste twee kandidaten komt, gaat door naar de laatste afvalronde. Er is een koffer met daarin een onbekend geldbedrag. Dit bedrag kunnen de laatste twee kandidaten winnen. In deze ronde gaat er een teller lopen die stopt bij het onbekende geldbedrag van de koffer. Als één van de kandidaten op de knop drukt voordat de teller stopt met lopen wint de kandidaat het bedrag wat op dat moment op de teller staat. De andere kandidaat gaat dan door naar de finale.

Maar wat als door beide niet op de knop wordt gedrukt? Dan komt er een rekensom in beeld. Wie het snelst het juiste antwoord geeft mag door naar de finale. De andere kandidaat gaat dan helaas met lege handen naar huis.

De finale

In de finale krijgt iemand de kans om tot wel €5 miljoen te winnen. Er zijn 26 koffermeisjes met ieder een goudenkoffertje in hun handen. De finalist mag als eerste één koffer kiezen waarvan zij denken dat daar de €5 miljoen in zit. Hierna beginnen de verschillende rondes. In de eerste ronde moet de finalist zes koffers open maken. Hierna doet de bank een bod voor de koffer die de finalist heeft uitgekozen en waarvan hij denkt dat er €5 miljoen in zit.

De finale eindigt op het moment dat iemand alle koffers heeft geopend. Dit komt eigenlijk bijna nooit voor. De finale kan namelijk ook al eerder gestopt worden. De finalist kan ook het bod van de bank aannemen. Op dat moment word de finale stop gezet en gaat de kandidaat naar huis met het bedrag dat de bank hen heeft geboden.

Extra prijzen

Naast dat de kandidaten prijzen kunnen winnen, zijn er nog veel meer kansen om geldprijzen te winnen. In de studio krijgt het publiek altijd een leuke prijs mee naar huis, van een muziek box tot aan een grasmaaier. Ook krijgt iemand in de zaal de gouden fluit. Wanneer je op deze blaast win je het bedrag dat in de koffer zit die op dat moment word geopend. Zelfs thuis kan je nog prijzen winnen. Iedereen die met de postcodeloterij meespeelt kan het finalebedrag uit de studio winnen. Er kan dus een hoop gewonnen worden.

  • Live, terug en vooruitkijken naar je favoriete programma's
  • Kijk naar de programma's van NPO Plus, RTL XL en KIJK in één app
  • Iets voor jou? Probeer NLZIET eens gratis uit. Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.