Beste Zangers gemist

Kijk Beste Zangers bij NLZIET

Heb je een aflevering van Beste Zangers gemist op NPO 1? Bij NLZIET kijk je de afleveringen lekker terug wanneer het jou uitkomt. Onder leiding van Jan Smit zingen zeven Nederlandse artiesten elkaars repertoire. Dit leidt tot verrassend mooie nummers die in sommige gevallen de hitlijsten halen! Benieuwd? Meld je aan bij NLZIET en kijk de eerste maand gratis!  Als NLZIET je goed bevalt, dan hoef je niets te doen en loopt jouw abonnement automatisch door voor €7,95 per maand. Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast!

Wist je dat:

  • Alle leden van De Toppers intussen mee hebben gedaan? Dit zijn Gordon, René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Jan Smit is presentator.
  • Sommige zangers zelfs twee keer mee hebben gedaan met het programma? Dit zijn Xander de Buisonjé, Do, Frans Duijts, Jeroen van der Boom, René Froger, Lange Frans en Anita Meyer.
  • Er ook gezamenlijk een nummer is gezonden? Tijdens de laatste aflevering van het tiende seizoen zongen alle deelnemers en presentator Jan Smit een samen een nummer: That’s What Friends Are For.
  • Het programma twee keer is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring?
  • Het Nederlandse muziekprogramma ook te zien is in andere landen? Ook in België, Duitsland, Spanje, Denemarken, Frankrijk, Zweden en Engeland is een versie van Beste Zangers te zien op televisie.

Beste Zangers 2020

Nick en Simon reizen deze zomer af met zeven BN’ers naar het altijd prachtige Ibiza. Beste Zangers 2020 is inmiddels al het dertiende seizoen van Beste Zangers dat wordt uitgezonden! Dit zijn de gasten die in dit seizoen te zien zijn: Miss Montreal, Millow, Suzan & Freek, Stef Bos, Wulf en Tabitha. 

Beste Zangers 2019

Jan Smit reisde in de zomer van 2019 met zeven Nederlandse artiesten naar het mooie Ibiza. Beste Zangers 2019 was alweer het twaalfde seizoen van het programma. De gasten in deze reeks te zien waren, zijn: Emma Heesters, Henk Poort, Samantha Steenwijk, Floor Jansen, Rolf Sanchez, Ruben Annink en Tim Akkerman.

Bijzondere optredens in Beste Zangers 2019

Tijdens Beste Zangers 2019 behaalde operazanger Henk Poort de eerste plaats in de Nederlandse iTunes lijst toen hij het nummer “Sound of Silence” zong in de versie van Disturbed, een Amerikaanse metalband.

Daarnaast zorgde het duet “Phantom of the Opera” van Floor Jansen en Henk Poort, jurylid bij We Want More, voor een legendarisch optreden. Het optreden ging de hele wereld over en had binnen twee dagen al meer dan 1 miljoen online views. 

Het programma

Het muziekprogramma heette vroeger Beste Zangers van Nederland, maar heeft intussen de naam: Beste Zangers. In Beste Zangers staat iedere aflevering één artiest centraal. Gedurende de dag krijgen de andere zangers de kans om een nummer voor te vertolken uit het repertoire van de betreffende artiest. De muziekstijlen lopen vaak enorm uiteen, wat zorgt voor een verrassende versie van bestaande nummers. In Beste Zangers komt opera, metal, rock, pop, salsa, country, volks en musical allemaal voorbij! Iedere aflevering wint er een zanger die de mooiste, meest verrassende of meest ontroerende versie van het nummer weet te zingen.

Hoogtepunten uit Beste Zangers

Het programma is al sinds 2009 te zien en kent vele hoogtepunten. Zo gaf Thomas Berge in het eerste seizoen een speciaal optreden toen hij het nummer “Kon ik maar even bij je zijn” van Gordon zong. Glennis Grace brak door met “Afscheid” van Volumia! en scoorde hiermee een nummer 1-hit. Zangeres Do bereikte de eerste plaats in de hitlijsten toen zij in 2015 “Hij gelooft in mij” zong van André Hazes.

Records Beste Zangers 2018

Er zijn twee kandidaten die er uit springen tijdens Beste Zangers 2018. Davina Michelle heeft alle records verbroken met haar vertolking van “Het duurt te lang” van Glen Faria. Davina Michelle won drie keer platina, stond elf weken op nummer 1, heeft een record aan YouTube views en aantal streams op Spotify. Ook voor Tino Martin betekende Beste Zangers een keerpunt in zijn carrière: Tino scoorde twee nummer 1-hits, onder andere met “Zij weet het” wat ook een origineel is van Glen Faria. De andere nummer 1-hit was een duet met Davina Michelle en heet “Voorbij”. Dit nummer is origineel van Marco Borsato.

Presentatie

Het eerste jaar werd Beste Zangers gepresenteerd door Edsilia Rombley. De twee jaren die daarop volgen nam Victor Reinier (bekend van Flikken Maastricht) het stokje over. Sinds 2012 is Jan Smit de presentator. Nick en Simon presenteren tijdelijk Beste Zangers 2020.

Beste Zangers terugkijken

Wie weet de anderen tot tranen toe te roeren en verrast het meest met zijn eigen versie van een nummer van een ander? Heb je een aflevering van Beste Zangers gemist? Met NLZIET kun je alle afleveringen lekker op je gemak terugkijken. Probeer de eerste maand gratis en kijk direct. Vanaf nu hoef je echt niets meer te missen van de Nederlandse televisie. Veel kijkplezier!

  • Kijk naar de programma's van NPO, RTL en SBS wanneer het jou uitkomt
  • Live, terug en vooruitkijken naar de mooiste series en programma's van de Nederlandse tv
  • Iets voor jou? Probeer NLZIET de eerste maand eens uit. Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.