De Verraders gemist?

De Verraders gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis
Daarna vanaf 8,95 per maand. Altijd online opzegbaar.

De Verraders gemist en terugkijken?

Een uitzending van RTL 4 gemist? Je kunt dit seizoen van De Verraders terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je De Verraders gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

 

De Verraders 2023

De Verraders 2023 speelt zich af in Frankrijk. Dat de spelers daardoor écht uit hun comfort zone zullen raken, is wel duidelijk.

Ook in dit seizoen wonen de BN’ers weer samen onder een dak en voeren ze vanuit daar opdrachten uit om zilver te verdienen.

Maar er zitten ook weer een aantal verraders tussen, die het spel saboteren en hun mededeelnemers zogenaamd mogen vermoorden in hun slaap.

De Verraders seizoen 3 gaat vanaf 3 maart 2023 van start. Op RTL 4 worden de afleveringen uitgezonden.

Aflevering van De Verraders gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Het Jachtseizoen, Ontvoerd, IJsmeesters, Wie is de Mol, Expeditie Robinson en Hunted kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

De laatste afleveringen van De Verraders

Afl. 10 De dag des oordeels: de finale. Welke drie getrouwen hebben de nacht overleefd en maken zich klaar voor de eindstrijd op de verraders? Broers Jordi en Sander hebben een plan om...
Lees meer over
Afl. 9 Een spannende dag in het leven van de verraders. De verdenking vanuit sommige getrouwen is steeds meer voelbaar. Weten zij hun vrienden opnieuw van een verbanning van een verrader...
Lees meer over
Afl. 8 Bij hun eerste moord maken twee verraders meteen een grote fout, die op wonderbaarlijke wijze toch in hun voordeel werkt. Maar weten zij ondanks dit gelukje hun hoofd wel koel te...
Lees meer over
Afl. 7 Is er na de verbanning van Katinka opnieuw een speler verleid om het geheime genootschap compleet te maken? Of is de angst voor Selma te groot en moest zij vermoord worden? Voor...
Lees meer over
Afl. 6 Jan Slagter staat voor een keuze: Sluit hij zich aan bij het verradersgenootschap? Of weerstaat hij de verleiding en blijft hij getrouwe? En zullen Selma Omari's eerdere...
Lees meer over
Afl. 5 Bij het ontbijt blijken maar liefst drie spelers niet aan te schuiven. Wat is er gaande? In de jacht op de verraders richt de vurige Selma Omari haar pijlen op een nieuw doelwit:...
Lees meer over

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET
Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis