RTL Woonmagazine vooruitkijken doe je met NLZIET

RTL Woonmagazine

Als echte fan van trends op interieur en styling gebied hoeven we jou vast niet te vertellen dat dagelijks een aflevering van RTL Woonmagazine vooruitkijken mogelijk is met een abonnement bij NLZIET! Het maakt niet uit of je onderweg of thuis bent, met de NLZIET app kun je waar jij maar wilt RTL Woonmagazine vooruitkijken. Dus ben jij je huis opnieuw aan het inrichten of heb je zin om wooninspiratie op te doen? Start nu een gratis maand bij NLZIET en ga gelijk RTL Woonmagazine vooruitkijken, dan ben je binnen no-time weer helemaal bij op het gebied van woontrends.

Dagelijks RTL Woonmagazine vooruitkijken

Woonprogramma met de laatste interieurtrends

Struin jij iedere brocantemarkt af en is jouw huis een verzameling van antieke spulletjes? Of ben jij juist een liefhebber van een strak interieur en val jij voor moderne kunst? Presentatrice Froukje de Both en interieurstylist Michiel de Zeeuw geven je dagelijks woontips op het gebied van kleuren en inrichting. Ook laten ze veel nieuwe interieurs zien, worden er metamorfoses uitgevoerd, krijg je een kijkje in droomhuizen en geven ze je tips op het gebied van trends en woonideeën. Kortom, voor ieder wat wils. Lukt het jou niet om dagelijks af te stemmen voor het woonprogramma? Je kunt bij NLZIET RTL Woonmagazine vooruitkijken, maar terugkijken kan natuurlijk ook. Op deze manier kun je echt televisiekijken wanneer het jou uitkomt!

De metamorfose

In dit programmaonderdeel kunnen vrienden of familieleden een brief schrijven om het huis, de woonkamer, badkamer, tuin of het bedrijf van een dierbare op te geven voor een metamorfose. Maar wat als de stijl van de bewoners totaal niet overeenkomt? Met behulp van topontwerpers als Jan des Bouvrie, Monique des Bouvrie, Robert Kolenik, Bob Manders en James van der Velden worden de ruimtes omgetoverd tot mooie paleisjes. Uiteraard wordt de reactie van de bewoners gefilmd wanneer zij het oogverblindende resultaat zien. Zou jij het aandurven om je huis door een ander te laten restylen?
Nu alvast benieuwd naar de volgende aflevering? Start een gratis maand bij NLZIET en je kunt gelijk een aflevering RTL Woonmagazine vooruitkijken!

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt