Dit zijn de allerleukste kijktips van mei

Afgelopen maand zijn er weer een hoop nieuwe programma’s op televisie geweest. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! Heb jij een programma gemist of ben je er gewoon nog niet aan toegekomen om het te bekijken? Geen probleem, met NLZIET kijk je het terug waar en wanneer het jou uitkomt, reclamevrij!

 

B.A.B.S.

In deze nieuwe komische serie volg je het leven van Loek, Loek trouwt mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Loek is zo populair omdat hij lijkt op Anton Faber, een bekende acteur en speelt op verzoek van trouwlustigen de bruiloft scène van Anton na.

 

Boer zoekt Vrouw

Yvon Jaspers is terug met Boer zoekt Vrouw! Tien nieuwe vrijgezelle boeren gaan op zoek naar hun ware liefde. In de eerste aflevering hebben de boeren zich voorgesteld en zo startte het tiende seizoen.

 

Foute Vriendinnen

Dit nieuwe programma is gelijk aan het format Foute Vrienden. Waar de mannen stopten, gaan de Foute Vriendinnen verder! De vriendinnen drijven elkaar zonder genade tot het uiterste met de meest absurde en gênante opdrachten.

 

BN’ers In Therapie

Zeven bekende Nederlanders durven zich te laten zien in het nieuwe programma BN’ers In Therapie. Bij psychiater Esther van Fenema legden allerlei BN’ers hun ziel bloot. Onder andere Patricia Paay, Patty Brard en treitervlogger Ismail Ilgun nemen deel aan het programma.

 

Vamos Met De Familie Pos

De familie Pos gaat maar liefst een maand lang op een reis dwars door Zuid-Amerika. De Posjes ontdekken steden, wereldwonderen en wilde dieren. Stefan wil met zijn zoons echt stoere dingen gaan doen, maar Ilona vindt het zwembad bij het hotel al avontuurlijk genoeg. Hoe verloopt dit avontuur?

 

Reünie: 21

Jan Kooijman brengt een groep jongeren die tien jaar geleden bij elkaar in groep 8 zaten, weer bij elkaar gebracht. Ruim vijf jaar geleden deden ze ook al mee aan het programma Reünie Zapp en nu dus aan Reünie: 21. Hoe kijken ze terug op hun jonge leven en wat verwachten ze nog van de toekomst?

 

M

In de nieuwe dagelijkse talkshow bespreekt Margriet van der Linden met haar gasten het nieuws van de dag: verrassend, uitdagend en uitgesproken.

 

Broodje Gezond

In Broodje Gezond onderzoeken food-factcheckers Marlijn Weerdenburg en Ersin Kiris wat er waar is van voedselhypes en gezondheidsmythes. Heeft het slikken van vitaminepillen eigenlijk wel zin?

 

Ellen & Naomi: 24 uur mandekking

Ellen Hoog en Naomi van As waren in hun vorige leven nog hockeysterren, nu jagen ze op bekende mannen. 24 uur lang trekken ze met elkaar op en vragen op geheel eigen wijze de hemd van het lijf. Onder andere Johnny de Mol, Afrojack en André Hazes gaan met de dames op pad.

 

Onze boerderij

Yvonne Jaspers duikt het boerenleven in. Het boerenleven trekt Yvonne aan, maar is het boerenleven wel echt zo romantisch? Yvonne gaat langs bij de boeren van Boer zoekt Vrouw om te kijken hoe het écht is om in deze turbulente tijd een boerderij te runnen.

 

Veel kijkplezier!