Kijk live de programma's van NPO1

Online NPO1 live kijken

Altijd het laatste nieuws volgen is met je smartphone op zak geen probleem. Naast nieuwssites en digitale kranten is het nu ook mogelijk om overal en altijd het laatste nieuws  van NPO 1 live te kijken op je telefoon of tablet. Met de NLZIET app kun je waar jij maar wilt kijken naar de twaalf grootste zenders van Nederland. Je kunt alle programma’s van NPO 1 live kijken in de trein, tuin of op het terras. Met NLZIET mis je geen enkel NPO 1 programma meer en kijk je naar De Vooravond, Wie is de mol?, Ik vertrek, Heel Holland Bakt en Boer zoekt vrouw of Onze Boerderij wanneer het jou uitkomt!

Nieuws en actualiteiten

Het laatste nieuws kun je bij NPO 1 live kijken in de uitzendingen van de NOS. Dagelijks zijn er overdag ieder uur korte journaals te zien en wordt om 20.00 uur een uitgebreid journaal uitgezonden. Naast journaals zijn er op werkdagen ook verschillende actualiteitenprogramma’s op NPO 1 live te zien. Tijdens het televisieseizoen kijk je naar Pauw en Op Eén. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Stem dan af op NPO 1 live tv en je zit altijd goed!

De mooiste Nederlandse programma’s

NPO1 is de oudste televisiezender van Nederland en richt zich op een breed publiek. Met een NLZIET abonnement kun je bij NPO 1 live kijken naar de leukste Nederlandse tv-programma’s. Mocht je toch onverhoopt een programma missen, dan kun je bij NLZIET ook programma’s tot een jaar lang terugkijken.

NPO1 live tv-kijken met NLZIET

Weet je wat tv-kijken nog leuker en makkelijker maakt? Met de NLZIET app kun je een alert instellen voor jouw favoriete programma zodat je een seintje krijgt wanneer jouw favoriete NPO 1 programma of serie begint. Zo mis je nooit meer iets van de Nederlandse televisie. Wil jij ook altijd en overal NPO 1 live kijken op je mobiel of tablet? Probeer gratis een proefabonnement bij NLZIET. Veel kijkplezier!

  • De programma’s van de zestien grootste Nederlandse zenders kijk je live, terug en soms vooruit.
  • Meer dan 50.000 beschikbare programma’s in HD kwaliteit. De meeste kijk je tot 365 dagen terugkijken zonder reclame.
  • Het is echt, zo makkelijk als het abonnement af te sluiten is zo gemakkelijk is het opzegbaar.