NPO 1 live kijken via NLZIET

Met NLZIET kun je via NPO 1 live kijken naar programma’s, zoals het EK Vrouwenvoetbal, de Tour de France, Flikken Rotterdam en Beste Zangers. Met de NLZIET app kun je waar jij maar wilt kijken naar 38 tv-zenders, waaronder NPO 1. Je kunt alle programma’s van NPO 1 live kijken in de trein, tuin of op het terras. Met NLZIET mis je geen enkel programma meer en kijk je wanneer het jou uitkomt. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Zomeraanbieding

Vanaf nu hoef je geen enkel tv-programma meer te missen, want met NLZIET kun je tv-kijken in het buitenland zonder kastjes en kabels, in heel de EU! Kijk op meerdere apparaten, zoals je tv, laptop, tablet en telefoon. Kijk nu 2 maanden voor €4,95, daarna €7,95 per maand.Voordelen van NLZIET

  • Kijk naar 38 tv-zenders
  • Kijk naar belangrijke sportevenementen
  • Kijk waar en wanneer je wilt
  • Kijk vanaf je mobiel, laptop, tablet of tv
  • Kijk tv zonder kabels of kastjes
  • Kijk tv in het buitenland


Nieuws en actualiteiten

Het laatste nieuws kun je bij NPO 1 live volgen tijdens de journaaluitzendingen van de NOS. Op NPO 1 zijn er overdag veel korte journaals te zien en om 20.00 uur wordt een uitgebreid journaal uitgezonden. Tijdens feestdagen, zoals op Koningsdag wordt er op NPO 1 de hele dag verslag gedaan. Ook kun je met NLZIET veel grote evenementen live kijken. De belangrijkste actualiteiten worden op deze zender besproken in talkhows als Khalid & Sophie en Op1. NPO 1 is dus dé ideale zender om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten!


De mooiste Nederlandse programma’s

Naast nieuws- en actualiteitenprogramma’s worden er ook veel andere grote programma’s uitgezonden op NPO 1. Denk bijvoorbeeld aan de Nations League, Tour de France en Een Huis Vol 2022. Ook zijn op deze zender de mooiste Nederlandse dramaseries te bekijken: volg bijvoorbeeld Oogappels en Red Light. Van deze series zijn ook alle eerdere seizoenen terug te kijken.


Live naar NPO 1 kijken is via NLZIET dus ontzettend gemakkelijk. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct. Daarna kost NLZIET 7,95 per maand. Je zit vervolgens nergens aan vast.
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Waar kan ik naar NPO 1 live kijken?

Overal binnen de Europese Unie is NPO 1, net als meer dan 37 andere zenders, online te kijken via NLZIET.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Je kunt naar NLZIET kijken via allerlei apparaten, waaronder je mobiel, tablet, laptop, tv, smart tv en Apple TV.

Kan ik ook programma’s van NPO 1 die ik heb gemist via NLZIET terugkijken?

Ja, zeker, via NLZIET zijn er oneindig veel verschillende programma’s en oude seizoenen van allerlei series terug te kijken.

Welke zenders heeft NLZIET allemaal?

38 zenders van NPO, RTL en KIJK. Heb je een uitzending van NPO gemist? Geen punt, kijk alle afleveringen terug.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Welke programma’s kan ik van NPO 1 live kijken?

Alle programma’s van de NPO kun je live kijken. Naast NPO 1, kijk je ook NPO 2 en NPO 3 live.