NPO 1 live

Kijken naar het WK Voetbal, Wie is de Mol?, De Rijdende Rechter, Flikken Maastricht of Op1? Met de NLZIET app kun je waar jij maar wilt kijken naar 34 Nederlandse zenders van NPO Start, RTL XL en KIJK, waaronder NPO 1. Je kunt alle programma’s van NPO 1 live kijken in de trein, tuin of op het terras. Met NLZIET mis je geen enkel programma meer en kijk je wanneer het jou uitkomt!Nieuws en actualiteiten

Het laatste nieuws kan je bij NPO 1 live volgen tijdens in de journaaluitzendingen van de NOS. Op NPO 1 zijn er overdag veel korte journaals te zien en om 20.00 uur wordt een uitgebreid journaal uitgezonden. Tijdens feestdagen, zoals op Koningsdag wordt er op NPO 1 de hele dag verslag gedaan. Ook veel grote evenementen, zoals de Olympische Spelen en het Eurovisiesongfestival worden op NPO 1 uitgezonden. De belangrijkste actualiteiten worden op deze zender besproken in talkshows als De Vooravond en Op1. NPO 1 is dus dé ideale zender om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten!

Wie is de Mol?

 • npo logo

  Kaarsrecht

 • npo logo

  In één klap

 • npo logo

  Aanwijzing

Flikken Maastricht

 • npo logo

  Deadzone

 • npo logo

  Piggyhunt

 • npo logo

  Moord op de president

De mooiste Nederlandse programma’s

Naast nieuws- en actualiteitenprogramma’s worden er ook veel andere grote programma’s uitgezonden op NPO 1. Denk bijvoorbeeld aan Heel Holland Bakt, Ik Vertrek en Boer zoekt Vrouw. Ook zijn op deze zender de mooiste Nederlandse dramaseries te bekijken: volg bijvoorbeeld Oogappels en Red Light. Van deze series zijn ook alle oudere seizoenen terug te kijken.

Voordelen van NLZIET

 • Via NLZIET kan je NPO 1, en meer dan 30 andere Nederlandse zenders, live bekijken.
 • Via NLZIET kan je van allerlei  Soms kan je ook vooruitkijken!
 • NLZIET is te bekijken waar en wanneer je wilt! Kijk vanaf je mobiel, laptop, tablet of SmartTV naar NLZIET!
 • Met NLZIET is er geen kastje voor je tv meer nodig. Naar NLZIET kan je kijken zonder kabel!
 • NLZIET werkt ook in het buitenland, in de gehele EU!


Live naar NPO 1 kijken is via NLZIET dus ontzettend gemakkelijk. De eerste maand NLZIET is gratis. Daarna kost NLZIET €7,95 per maand. Je zit vervolgens nergens aan vast.
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Waar kan ik naar NPO 1 live kijken?

Overal binnen de Europese Unie is NPO 1, net als meer dan 34 andere zenders, online te kijken via NLZIET.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Je kunt naar NLZIET kijken via allerlei apparaten, waaronder je mobiel, tablet, laptop, tv, smart tv en Apple TV.

Kan ik ook programma’s van NPO 1 die ik heb gemist via NLZIET terugkijken?

Ja, zeker, via NLZIET zijn er oneindig veel verschillende programma’s en oude seizoenen van allerlei series terug te kijken.

Welke zenders heeft NLZIET allemaal?

36 zenders van NPO Start, RTL XL en KIJK.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.