RTL XL, uitzending gemist van RTL

Programma’s van RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z vind je online bij RTL XL. Je kan programma’s tot 7 dagen na uitzending kijken met reclame. Wil je reclamevrij kijken dan moet je daarvoor betalen. Je kijk dan zonder onderbrekingen, langer terug en soms zelfs vooruit. Dit premium abonnement is onderdeel van NLZIET.

RTL XL gemist

Uitzending RTL gemist? Kijk terug of vooruit met NLZIET!

Heb je een aflevering van RTL gemist? Geen probleem. Bij NLZIET kijk je alle programma’s van RTL XL terug en soms zelf vooruit! Goede Tijden, Slechte Tijden en The Bold and The Beautiful zijn bijvoorbeeld vooruit te kijken. Zo weet jij als eerste hoe het spannende einde van een aflevering verder gaat! Of binge in een hele week!

Kijk de programma’s van RTL XL op jouw apparaat

Waarom een televisieprogramma kijken op het moment dat het uitgezonden wordt op tv als je zelf kan bepalen waar en wanneer je jouw favoriete programma kijkt? Kijk bijvoorbeeld All You Need Is Love  in de bus op je smartphone, kijk een aflevering van de favoriete RTL gemist op je tablet op de camping of binge een hele week GTST op je smart tv.

RTL XL en NLZIET

NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Het aanbod van NPO Plus, RTL XL en KIJK wordt gebundeld in een dienst. Zo heb je alles bij elkaar, voor een vast bedrag van €7,95 per maand. Bovendien is de eerste maand is gratis!

Abonnement NLZIET

Binnen een paar minuten heb je een abonnement op NLziet. De eerste maand dat je NLZIET gebruikt is gratis. Zo kun je kennismaken met het aanbod en de apps. Het abonnement gaat vanzelf over in een betaald abonnement van €7,95 per maand.  Opzeggen gaat gemakkelijk via ‘Mijn NLziet’, zo zit je nergens aan vast en betaal je alleen voor de maanden dat je NLZIET ook echt gebruikt. Probeer het zelf een keer!

RTL XL programma's
Deze dagelijkse soap heeft al jaren een grote schare fans. Heb je GTST al een tijdje niet gezien? Geen probleem, je kan een heel seizoen terug kijken.
Even een half uur in het leven de families Forrester, Logan en Spencer duiken. Heerlijk toch, je even in het Californische drama onderdompelen. En heb je zin in meer, kijk dan The Bold vooruit!
Overleven op een onbewoond eiland, niet alleen maar met ander (bekende) Nederlanders. Naast de strijd met elkaar gaan ze de bikkelharde strijd met elementen aan.
  • Het het aanbod van RTL XL, NPO Plus en KIJK reclamevrij in een abonnement
  • Jij bepaalt wanneer je kijkt. Kijk live, tot een jaar terug of vooruit
  • Krijg een melding als er een nieuwe aflevering van je favoriete programma beschikbaar is