RTL XL gemist

Uitzending van RTL gemist?

Alles van RTL XL, de programma’s op RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, RTL Z, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids vind je online bij NLZIET. Je kunt programma’s die je bij RTL gemist hebt tot 7 dagen na uitzending kijken met reclame. Wil je reclamevrij kijken, dan moet je daarvoor betalen. Je kijkt dan zonder onderbrekingen, langer terug en soms zelfs vooruit. Dit premium abonnement is onderdeel van NLZIET. Dus heb je een uitzending van RTL gemist? Meld je aan bij NLZIET en kijk programma’s wanneer het jou uitkomt.

RTL gemist? Kijk terug of vooruit met NLZIET!

Heb je een aflevering van RTL gemist? Geen probleem. Bij NLZIET kijk je alle programma’s van RTL XL terug en soms zelf vooruit! Goede Tijden, Slechte Tijden en The Bold and The Beautiful zijn bijvoorbeeld vooruit te kijken. Zo weet jij als eerste hoe het spannende einde van een aflevering verder gaat! Of binge in één keer alle afleveringen van de hele week!

Kijk de programma’s van RTL XL op jouw apparaat

Waarom zou je een televisieprogramma kijken op het moment dat het uitgezonden wordt op tv? Je kunt nu zelf bepalen waar en wanneer je jouw favoriete programma kijkt. Kijk bijvoorbeeld Obese, All You Need Is Love in de bus op je smartphone, een aflevering van Koffietijd in de tuin of binge lekker wat afleveringen GTST op de bank. Aflevering van RTL gemist? Met NLZIET kijk je tv op jouw manier.

RTL XL en NLZIET

NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Het aanbod van NPO Plus, RTL XL en KIJK wordt gebundeld in een dienst. Zo heb je alles bij elkaar, voor een vast bedrag van €7,95 per maand. Probeer de eerste maand uit voor €0,01.

Abonnement NLZIET

Binnen een paar minuten heb je een abonnement op NLziet. De eerste maand kun je uitproberen voor €0,01. Zo kun je kennismaken met het aanbod en de apps. Het abonnement gaat vanzelf over in een betaald abonnement van €7,95 per maand. Opzeggen gaat gemakkelijk via ‘Mijn NLZIET’, zo zit je nergens aan vast en betaal je alleen voor de maanden dat je NLZIET ook echt gebruikt. Probeer het zelf een keer!

RTL XL programma's
Deze dagelijkse soap heeft al jaren een grote schare fans. Heb je GTST al een tijdje niet gezien? Geen probleem, je kan een heel seizoen terug kijken.
Even een half uur in het leven de families Forrester, Logan en Spencer duiken. Heerlijk toch, je even in het Californische drama onderdompelen. En heb je zin in meer, kijk dan The Bold vooruit!
Overleven op een onbewoond eiland, niet alleen maar met ander (bekende) Nederlanders. Naast de strijd met elkaar gaan ze de bikkelharde strijd met elementen aan.
  • Kijk de programma's van RTL XL, NPO Plus en KIJK binnen één abonnement
  • Jij bepaalt wanneer je kijkt. Kijk live, tot een jaar terug of vooruit
  • Krijg een melding als er een nieuwe aflevering van je favoriete programma beschikbaar is
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.